Majd valamelyik hétvégén megnézem, de még most hideg van, gondolom neked se olyan sürgős. Mást nem igen tudok csinálni mint hogy áttételt cserélek meg még fojtatlan hengerbe gondolkozok, mert 70-es hengert nem is találok meg drága is. Állítólag 2 fajta 50-es henger van:
1. a sima
2. meg olyan aminek van segéd kipunyílása
ha tudsz küldeni egy képet, akkor megköszönném:D
annyi a lényeg, hogy nekem belül 6 "fog" van ami rámegy a tengelyre! ha neked is annyi van akkor stimmelnie kell , mert az am6-osokon már 12 fog van belül
msn-em, ha kell: gulyasaki007@hotmail.com
e-mail: sportmotor-derbi@freemail.hu
ok, kössz! amúgy olvastam a régi topicban és volt akinek 95km/h ment sportkipufogóval, azért gondolom h van fojtott és fojtatlan henger, meg mások is írták.
Az ecseri útnál jó lenne találkozni és lebonyolítani a cuccost. 14 40-re ott tudok lenni hétfőn ha neked megfelel. A Platform bejáratánál tudnánl találkozni?
Most ezen gondolkodom, hogy vegyek-e egy fojtatlan hengert meg a kipufogódat, vagy egy 70-es hengert. Most vittek el az orrom elől egyet 2500km volt benne Top Performance 28 e HUF. Az egész netet feldúltam 70-es hengerért de Derbire nincs. Lehet beszélek Kukoda Attilával van-e fojtatlan 50-es hengere.
Még nem tudom,h fog üzemelni a 70-es vas henger,mivel nincs még összerakva a gép,de majd beszámolok ha kész lesz.
A gyári hengeremmel ment 80-85km/h.Nem volt erőtlen a 15-ös fogaskerékkel,csak 6.-ba 7,5-8-ezernél többet nem forgott le.
Akkor a sportkipufogó rendszert úgy igazán nem tudtam kihasznál,mert ugye bár nem tudtam olyan fordulaton járatni ahol érvényesült volna,de hangra nagyon szép volt és jobban gyorsult ja és sportlészűrővel használtam.A hengerszettet és a kipufogó rendszert itt a fórumon vettem. Ha van kérdésed nyugodtan írj!
Általában 3as villamossal megy a nagykőrösi útig vagy az ecseri útig.
Hétfőn 2:05kor végzek suliba olyan 2:20ra vagyok őrsön és kb 2:40-50felé vagytok az ecseri útnál.
Mikor lenne jó és hány órakór. Mivel és hogyan szoktál haza menni.
Az örsről vagy vonattal köbánya alsóról?
Add meg a számodat és majd hétfőn a cégtől felhívlak, csak írd meg mikor lehet téged hívni a suli után.
Nem akarok tanítás közben zavarni. De lehet még ma hívlak.
A tel számom:0620 3 763 179.
Még mindig várja a gazdáját egy Sportkipufogó rendszer
Derbi GPR 50 R , Derbi Senda felrakható elvezetéseének köszönhetően.
jupa_norrec@hotmail.com
jól látom?
köszi előre is
eladó derbi vamos
93as évj. első tulajdonos. megkimélt, 6200 valós km-rel.
szervizkönyvel.
érdeklődni e-mailban képet is e-mailban
1. a sima
2. meg olyan aminek van segéd kipunyílása
Derbi Sendához van eladó komplett motorom, hűtőm, teleszkópom, komplett kerekek, fogaskerekek, féktárcsák, váz, műszerfal, teleszkópok, fék kuplung kar, stb gyakorlatilag idomokon kívül minden!
annyi a lényeg, hogy nekem belül 6 "fog" van ami rámegy a tengelyre! ha neked is annyi van akkor stimmelnie kell , mert az am6-osokon már 12 fog van belül
msn-em, ha kell: gulyasaki007@hotmail.com
e-mail: sportmotor-derbi@freemail.hu
Még nem tudom,h fog üzemelni a 70-es vas henger,mivel nincs még összerakva a gép,de majd beszámolok ha kész lesz.
A gyári hengeremmel ment 80-85km/h.Nem volt erőtlen a 15-ös fogaskerékkel,csak 6.-ba 7,5-8-ezernél többet nem forgott le.
Akkor a sportkipufogó rendszert úgy igazán nem tudtam kihasznál,mert ugye bár nem tudtam olyan fordulaton járatni ahol érvényesült volna,de hangra nagyon szép volt és jobban gyorsult ja és sportlészűrővel használtam.A hengerszettet és a kipufogó rendszert itt a fórumon vettem. Ha van kérdésed nyugodtan írj!
Hétfőn 2:05kor végzek suliba olyan 2:20ra vagyok őrsön és kb 2:40-50felé vagytok az ecseri útnál.
A tel számom: 0620/999-57-16
Az örsről vagy vonattal köbánya alsóról?
Add meg a számodat és majd hétfőn a cégtől felhívlak, csak írd meg mikor lehet téged hívni a suli után.
Nem akarok tanítás közben zavarni. De lehet még ma hívlak.
A tel számom:0620 3 763 179.