Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a segitséget én mindig kuplungal szoktam váltani és nem szoktama gumit füstöltetni nem szokásom!nem baj majd akor el viszem vmeik szerelöhöz
jaja 60, tényleg neked a 15 fogaskeréktől nagyon gyenge lett? meg dobott vagy 20-at mi? amúgy hogy üzemel a 70-es henger? tényleg kitől vetted a hengert meg a kiput? ha szabad kérdeznem? Üdv: TOMI
De igen Örs-től nem messze járok suliba ott tudunk találkozni ha gondolod.
az szép menynit ment 60-at?

Gyári mi?
Csáó! Nekem GPR-om van és 12-es fogaskerék van rajta, engem érdekelne a csere, nem tudom h egyezik-e.
Rendben kell!

Pesten nem szoktál járni?
Bocsi az előbb a kép lemaradt :
Helló!

Kb 20db van.
Itt van egy kép elég koszosak, de szerintem meg lehet pucolni őket.
Ezek voltak gyárilag a kerékben.
A hosszuk 215mm és a végén a hajlítás kb 10-15fok lehet.
Az anya és a menet mindegyik küllő végén jó állapotú.

Az árra csak hasa ütés szerűen tudok v mit mondani mondjuk 3000ft a 15db-ér ?
szoktál gumit füstölni, vagy kuplung nélkül váltani?most magába kell nézni az embernek, hogy mennyire kímélte a vasat, mert ha rendben van tartva nemszabad ilyet tennie
esetleg anyaghiba most jött ki?
konkrétan nemtudok segíteni, sajnálom!
heló én kukoda atillátol szoktam venni cuccokat derbihez próbáld meg neki sztem van 06304906559
lehet le darálta az1est és nem vesszibe
Szia!Kell a dob!

zsotty@freemail.hu ra írj valami elérhetőséget.

Köszi.
Hello!
Eladó 2 komplett Derbi kerék egy 21es első és egy 18as hátsó fékkel, fogaskerékkel együtt! A kettő ára 20e ft, kérésre természetesen csinálok róla képet.
Illetve eladó a képen látható dob is egy 97es Sendán volt rajta az ára 5e ft.
Egyébként mindenem van hozzá idomokon kívül, komplett motor váltó telók stb. Írj!
Szia!

Köszi szépen, hogy utánna nézel. Minimum 7db kell. De ha több van az is jöhet. Mennyiért adod ha van?
helló!

vki meg tudná mondani nekem hogy miért nincs 1 a motorba a többi sebesség meg van csak az 1 nem!
Helló!

Nem tudom, hogy hány db van, megnézem majd a garázsba.
Tavaly én is centírozni akartam a hátsó kereket, csak elszakadt 3db küllő és nem tudtam venni másikat helyette.
Úgyhogy csináltatni kellet egy garnitúra küllőt ami 14000ft volt.
Ami a kerékbe volt és használható volt azokat megtartottam éppen ezért, hogyha valaki hasonló helyzetbe jut ne járjon úgy mint én ...
Csapágy és szimering bolt én is ott vettem!
Nincs valakinek fölös teleszkóp szimeringje? 32x43x10.5 a méret. És persze pórlehúzó hozzá. Vagy hol lehet ezt a méretet beszerezni?
Van valakinek eladó 70-es hengere? Vagy nem tudjátok kinek lehet? Előre is kössz! Üdv: TOMI
Csáó! Van 2 fehér indexbúrám + 1 foglalat eladó: 1500 HUF vagy csere 2 borostyánsárga búrára
Szia!

Kb 10db kellene anyával együtt.
Mennyiért tudnád adni őket? Ha jó árban adod akkor lehet több is kellene. Néhány küllőt nem lehet húzni mert elforog inkább. És van a felniben kb 3mm. Inkább elpattan mint ki lehetne lazítani.
Az elsőben is volt 5mm, de 0.2mm-en belül sikerült megcsinálnom.
Helló!

Hány db kéne ?
Helló!

6201-es csapágy kell bele, bemész az első csapágyboltba megmondod, hogy szeretnél egy 6201-es csapágyat a hátsó kerekedbe és adnak. Kb 1500ft/db
ki kell cserélni

asszem 12*32*10-es zárt csapágyra van szükséged, de a biztonság kedvéért vedd ki a rossz csapágyat és mérd meg, vagy vidd magaddal egy csapágyboltba és kérj olyat
sajnos nem 2t ereje pedig ebben lakozik csak igazán