a power szelep egy bizonyos fordulatszám elérése után megtágítja a kipufogónyílást és jobban áramlik kifelé az anyag!
alacsony fordulaton ez energiaveszteséghez vezetne, ha nyitva lenne, de a fordulat felső tartományában igen nagy előny a kihasználtság
mezei szavakkal írtam, csak a lényeget
Hy Kérdésem lenne hogy volt e már valakinek csapágyas a hátsókereke és ha igen akkor mit tudnék vele tenni ? keresgéltem a netten hátsókerék (x-treme) csapágyat de nem találok ha van valakinek valami jó ötlete akkor elmondhatná kőszike :) szép napot
ha van esztergályos imerősöd az no perc alatt meghajt neked rugóanyagból ilyet,persze ha meg van az előző.
(nekem anno az aprilia AF1 50 sintesinél volt ilyen bajom,és csak kompletten lehetett volna venni oldalsztendert:S)
hali. nem tudja nekem valaki megmondani hogy honnan tudnék sendához oldaltámaszrugót rendelni? vagy ha valakinek van fölös akkor légyszi irjon. e-mail:skyline94@freemail.hu előre is kösz
Hello!
Nekem volt egy, pontosan egy 2006os évjárat.
Nagyon meg voltam vele elégedve, jól ment, jól fogyaszott stb.
A fejidomot tartó gumik elöregednek, az egyik már épphogycsak tartotta holott 2006os volt a motor. Ja és a másik hogy a gyári festése a kipufogónak semmit se ér pár hónap és rozsdásodik, de ez könnyen orvosolható. Az alkatrészellátottság nevetséges, és ami kifejezetten csak ehhez a motorhoz van az drága.
Ezt leszámítva nagyon szép és jó motor:)
Helló! Van itt valakinek Derbi senda x-treme-je? Most készülök egy 2006-ost venni és az érdekelne hogy megéri ilyet venni, szal nincsnek-e gondok vele, milyen minőség stb....
alacsony fordulaton ez energiaveszteséghez vezetne, ha nyitva lenne, de a fordulat felső tartományában igen nagy előny a kihasználtság
mezei szavakkal írtam, csak a lényeget
Mi az a Power szelep?
18" kerékre honnan lehet küllőt beszerezni? 215mm hosszú és M3-as menettel, kb. 10 fokos hajlattal a bütykös végén. Plussz anya is kellene hozzá.
ha van esztergályos imerősöd az no perc alatt meghajt neked rugóanyagból ilyet,persze ha meg van az előző.
(nekem anno az aprilia AF1 50 sintesinél volt ilyen bajom,és csak kompletten lehetett volna venni oldalsztendert:S)
Persze.
jupa_norrec@hotmail.com
Esetleg az MSN-ed meg tudnád adni? Lenne 1-2 kérdésem még, persze csak ha nem gond neked!
Nekem volt egy, pontosan egy 2006os évjárat.
Nagyon meg voltam vele elégedve, jól ment, jól fogyaszott stb.
A fejidomot tartó gumik elöregednek, az egyik már épphogycsak tartotta holott 2006os volt a motor. Ja és a másik hogy a gyári festése a kipufogónak semmit se ér pár hónap és rozsdásodik, de ez könnyen orvosolható. Az alkatrészellátottság nevetséges, és ami kifejezetten csak ehhez a motorhoz van az drága.
Ezt leszámítva nagyon szép és jó motor:)
Eladó ez a nyitott dob, egy 97es osztrák Sendán volt rajta, márkája is volt csak a rozsda megette és lelett fújva
Árban megtudunk egyezni
Én 25k-t vettem tölle a TOP 70ccm-es hengerszettet.
írd be a keresőbe, hogy "tekercs" és egyből megtalálod.
www.robogotuning.hu
www.prox.hu