sziasztok lenne egy kérdésem derbi senda r 2002 év végi motorban nincs 1 es de a többi sebeség meg van szerintetek mi baja lehet irjatok már vissza sürgös lenne ksözönöm elöre is!
Az első teleszkópba mennyi olaj kell és melyikben van egyáltalán?
Ha valakinek lenne egy gépkönyve abban talán írják. Egyet találtam a neten de abban csak 10W szerepelt, de hogy mennyi kell bele azt nem írják. Pár hozzászolásal ezelött írtam, hogy az egyik fele csak lifeg. Az mitöl van? talán abban nincs semmi? Ha valaki szedett már szét akkor légyszi segítsen!
belekoccantál a kulcsszó, de ha 100-al belekoccansz megnézik h a 8Le-s gyárilag 45km/h-t teljesítő motorod mitől kapkodja magát!
tapasztalat, biztosítós ismerőstől és rendőrökkel való veszekedéseimből
sziasztok lenne egy kérdésem derbi senda r 2002 év végi motorban nincs 1 es de a többi sebeség meg van szerintetek mi baja lehet irjatok már vissza sürgös lenne ksözönöm elöre is!
Nem szívom meg :)
Csak az alváz és a motorszámot kérik le
Nyáron neki koccantam egy kocsinak és semmi probléma nemvolt, lekérték a motor adatait alváz és motorszám alapján, a biztosító kifizette a kárt amit okoztam és én mostam kezeimet
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy az első lengéscsillapitóban melyikben helyezkedik el a rugó és melyikben az olaj? Ha ráülök a motorra akkor a jobboldalit felnyomom és úgy is marad. Valószinű az az olajos fele.
Hali!
Van,vagy volt valakinek Derbi Predator robogója?Most vettem egy 2001-es vizes Derbi Predatort.Megy szépen,de azért szétkapjuk biztos-ami biztos!
Szóval mi a véleményetek a mociról?Érdemes vele foglalkozni,vagy nem annyira jók ezek a robogók?Valaki írna róla valamit,tapasztalat érdekelne....
Előe is köszi!
Helló azt akarom kérdezni, hogy a derbi rabasa gyújtása hogyan van bekötve? Mert az alaplapból jön ki 2 vezeték egy sárga és egy kék a sárga vezeték az gondolom a világítás lesz, a kék vezeték meg a gyújtás. Kaptam én hozzá egy fekete dobozt amiből megy ki a gyertya kábel, de ezen csak egy csatlakozó van és ide jönne a kék vezeték, vagy még elölte van külön más elektronika is? Esetleg, ha valakinek van kapcsolási rajz azt megköszönném.
teszel rá lámpát, írsz egy 50-es adásvételit, kötsz biztosítást és kész!
nemkell bonyolítani, bár ezek kicsi motorok méretre és nemis feltűnő rendőröknek, de van amelyik tudja hogy nincs belőle 50-es!
sztem 150-200-asat vegyél, méretben nem de teljesítményben sokkal nagyobbak ugye
Szerintem csak a hajtókart kicserélni fölösleges, esetleg főtengellyel együtt érdemes.
De egyébként is egy főtengely kb 30000ft egy hajtókar szett 10-12000ft + a főtengelyt akkor el kell vinned szerelőhöz felújításra az még 10000ft szóval csak 8-10k a különbség, annyit meg megér egy főtengely.
Nekem annyi tapasztalatom van főtengely ügyben, hogy a gyári tökéletesen bírja a 70es henger terhelését.
Gyárilag túlméretezik éppen ezért mert nagyon sokan hengert cserélnek.
De ha egy komolyabb 20-26lóerős hengert vettél akkor cserélj főtengelyt mert azt a gyári nem fogja bírni.
Hogyha viszont csak egy sima 70es TOP vashengered van ami 14paci akkor elbírja a főtengely.
Szerintem ez az. Ha mégse ez akkor bocsi