hello
láttam pár vidit ezekről, elég jó a hangjuk, meg mennek is, de sztem ezek un. pit vagy dirt bike-ok, utcai közlekedésre nem valók, így mindegy milyen papírod van vagy nincs hozzájuk...javítsatok ki ha tévedek
m
Sziasztok, a segítségeteket szeretném igénybe venni. A tél motorozás eredményeként szilánkosan széttört a jobb oldali első idom a Derbi Senda r 50-emen. Remélem tudtok segíteni hogy hol lehet újat venni. Előre is köszi
Hello figyu alkatrészre delortót ajánlom nekem eddig mindíg küldte a dolgokat és elég jó áron elég megbízható motor igénytelen eléggé de ha szemét vagy vele visza adja arra számíthatsz én azt mondom ilyet megéri venni kezdésre tökély és ha hűséges vagy hozzá meg mint a golyó csak vigyázz rá . a koszt nagyon nem szereti se a szar benzint a többi nem számít
Hello hát tudod megyeget egy kicsikét új JT lán új hátsó lánckerék, új alváz festés a blokk felett uv neon a tank idom két oldalán hajlított flexibilis neon kék a szita szövet mögött egy kis kipu hang alakítás ledes hátsó lámpa ledes fordulatszám mérő egy kicsit átt lőttem a dolgokat rajta. A gyujtáshoz meg nem tudom gondoltam előgyujtás vezérlőt és nem tudom hogy hall gyujtás e van rajta demajd kiderül. költöttem rá rendesenXD na de pár kép még ösze kell rakni. Bár az átalakítás közbe meglepett hogy váltó árammal dolgozik meg hogy egyen árammal meg 35 volt van rajta
heló én kukoda atillátol szoktam cuccokat venni a sendámhaz (R) nem is drága meg ténleg jó dolgai vannak nem rozsda fészek xarok ja és postázni is tud itt a tel száma06304906559
üdv látom tuningolni akarod a gépet..hát az én tapasztalatom az h nem pörög annyit sajna mint a senda...de a gyujtással variálni nem ajánlatos javitottam egy Motorhispaniát olyam gyujtásfelsőrésszel mint a tiéd na az osztrák barátok dobtak a nyagyfesztrafóelé egy potméter szerű szabályzót ami a egy idő után kinyirta a trafót...hát gyujtástuningolásról ilyen tapasztalatom van... nehéz ezeket felhuzni...amugy jo rajt minden..? most van egy működőképesem....
na belinkelem még egyszer:
Sziasztok
Motor vásárlás előtt állok és ez a moci tetszet meg: Derbi Rabassa
a tulajnak írtam azt írta, hogy idézem :A hangoláson fuvókázást, benzin levegő keverék, kuplung, és fék állításra gondoltam, ami főleg a sok állás miatt lenne fontos.
nos mivel nem ismerem ezeket a motorokat lenne pár kérdésem:
1.milyen az alkatrész ellátottság ,mármint drága hozzá az alkatrész?
2.megéri megvenni?
3.mennyire karbantartás igényesek?
4 szerintetek mennyit kell még pluszba ráköltenem most hogy működő képes legyen?
előre is köszi minden infót!
Szevasztok emberek már rég néztem fel a fórumra.
Nem tudnátok segíteni derbi rabasán milyen fajta gyújtás van vagyis a gyújtás vezérlő milyen hallottam egy elő gyújtás vezérlőről ami jó a régebbi motorokba és hall gyújtás kell hozzá de nem tudom a derbimen milyen van kérlek segítsetek
Elado egy Teshnigas rezó egy Polini funky sport dobbal.
Alsó elvezetésű alkalmas több mocira is.
Én egy GPR 50 R használtam,ezelőtt egy Sendan volt szoval akár több motorra is jó lehet. Hirdetés
TOP 70ccm-es vas hengerszett
17,5 Dellorto karburátor 90-es főfúvóka
Malossi sport membránház, Polini carbon lapokkal(Gyári szívcsonk)
RMS sportlégszűrő
Technigas RSG kipufogórendszer
15/50-es áttétel
Asszem mindnet elárultam
Keresek DERBI GPR 50 R hez erősített hajtókart!
Ki tud segíteni,h hol találok annak válaszát köszönöm előre
(TOP 70ccm-es vas hengerhez kellene, esetleg ha valakinek vannak ezzel kapcsolat tapasztalatai azt is szívesen fogadom)
Vannak eladó derbis cuccaim, tulajdonképpen az idomokon kívül minden! Ha valami kell írj.
láttam pár vidit ezekről, elég jó a hangjuk, meg mennek is, de sztem ezek un. pit vagy dirt bike-ok, utcai közlekedésre nem valók, így mindegy milyen papírod van vagy nincs hozzájuk...javítsatok ki ha tévedek
m
Itt van a link: http://www.kepesmotor.hu/wexxt...
Szerintem nem rossz gép, csak nem tudom 50-es papírokkal meglehetne-e oldani.
És egy másik: http://www.kepesmotor.hu/brand...
Kukoda Attila bont derbiket, nagyon korrekt srác és szint minden alkatrésze van.
Ez a telefonszáma: 06304906559
Képeket itt találsz a cuccokról amit árul
Üdv Tomi
Rendeltmár valaki külföldröl?
Sziasztok
Motor vásárlás előtt állok és ez a moci tetszet meg:
Derbi Rabassa
a tulajnak írtam azt írta, hogy idézem :A hangoláson fuvókázást, benzin levegő keverék, kuplung, és fék állításra gondoltam, ami főleg a sok állás miatt lenne fontos.
nos mivel nem ismerem ezeket a motorokat lenne pár kérdésem:
1.milyen az alkatrész ellátottság ,mármint drága hozzá az alkatrész?
2.megéri megvenni?
3.mennyire karbantartás igényesek?
4 szerintetek mennyit kell még pluszba ráköltenem most hogy működő képes legyen?
előre is köszi minden infót!
Nem tudnátok segíteni derbi rabasán milyen fajta gyújtás van vagyis a gyújtás vezérlő milyen hallottam egy elő gyújtás vezérlőről ami jó a régebbi motorokba és hall gyújtás kell hozzá de nem tudom a derbimen milyen van kérlek segítsetek
Elado egy Teshnigas rezó egy Polini funky sport dobbal.
Alsó elvezetésű alkalmas több mocira is.
Én egy GPR 50 R használtam,ezelőtt egy Sendan volt szoval akár több motorra is jó lehet.
Hirdetés
megvenném vagy cserélném 14-esre
írjatok már, mert senki se reagál sosem
?
tudnál pár adatot leírni róla meg hogy helyileg hol van?