Tényleg jó az oldal, akkor miért nem rendelsz onnan henger tömítés szettet.
Nem csak a hengert kell tudni eladni, hanem később is kéne hozzá adni dugót, tömítést, és így tovább.
Legalább is én így gondolom.
amikor még én vettem a derbimre nekem is a képen alu tömítés volt és gumi tömítésekkel küldték, de írj nekik és megtudod hogy milyet adnak hozzá. am sima vízzel hajtod?
Kössz az infót! Most beszéltem egyik ismerősömmel van egy 70-es hengere, csak meg van repedve, de hogy hol meg hogy alu vagy öntöttvas azt nem tudom, azt mondta majd elhozza.
sziasztok!
Tényleg nem jó hozzá, mert az nem egy Top henger, hanem OLIMPIA legalább is a képen az van.
Hópihe
Köszönöm, hogy ajánlod az oldalt, remélem, hogy elégedett is vagy vele, de az a henger amit nálunk vettél, nem Top, hanem DR.
Amúgy nem nagy a különbség, mindegyiket a motorparts nevű cég gyártja Olaszországban.
http://robogotuning.hu/shop_ar...
tessék a tömítésszett , nekem is top hengerem van és innen rendeltem! DR hengerként van fenn, de TOP PERFORMANCE hengert adnak, így a tömítésszett is hozzávaló ebben biztos vagyok
remélem tudtam segíteni!
Helló!
Nekem TOP 70es hengerem van gyári kipufogóval.
Volt egy Hebo sport rendszerem de azzal nagyon szar volt.
Nem volt nyomatéka a motornak.
Gyárival van nyomaték és szépen húz.
A sendámnak endurógumival 110körül van a vége, Az új Sm kerekekkel még nem próbáltam, mert most darabokba van a motor téli felujítás miatt.
Szerintem nem kell hozzá sport kipufogó mert azzal forgalomba használhatatlan.
Ugye ez a henger
És ezt írják hozzá tömítésnek
Na ha ezt megfejti nekem valaki ... akkor azt meghívom egy sörre