Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hell...hát volt(van) pár rabasám de nem emlékszem felülvezetett kipura ..a tiéd nem átalakitott?és SENDA-é van rajt véletlen...kép a mociról jo lenne...mert azom is lenne ...üdv
nekem van gyári kipum 12e kompletten
Hali engem nemez a tipus érdekelne hanem a felülvezettett !
megnéztem a cuccot,két gyári kipum van, az eggyiknek a végét valaki levágta a másik tökéletes ami még a motoron van...4ezer a levágott,ami a mocin van az 6vég nélkül.....
itt van Derbi kipufogó cimen lessz fennt a videó
Engem érdekelne
ja akkor oké bocs. nekem rá van hegesztve egy végdob nagyon állat mély durrogós hangja van és szép halk ha kell akkor le videózom hogy szól és fel teszem.
Halod már ugykérdeztem alapból hogy a rabasa kipu !
most senda kipufogó kell vagy rabassa ( ami a blokk alatt megy)?
hali nekemcsak a rezó kell +
kellene kép meg mivel teadod el mondj egy irányárat !
helló nekem van gyári kipufogóm véggel eggyüt dolytás már nincs benne. mennyit adnál érte?
sorry de annyiért felejtős
8 e
mennyire gondoltál?
Sok olcsobban nem adod?
Hello!

Hat tenyleg nem egy bonyolult szerszam ha az 51. oldalon lathato szerszamra gondolsz. A mereteket kb ki is lehet talani, lemered a ket csavar tavolsagat a blokkon, ezt az egyetlen meretet kell pntosan tartanod, ebbe jonnek a huzu csavarok ezeknek sima furat kell, kozepre meg a kinyomo csavar, az anyag legyen legalabb 8-10mm a szelessege meg 30mm. A kinyomo csavarnak eleg szerintem egy M12-es es lehet hogy nem is kell ilyen eros, viszont a kinyomo csavar veget olyanra kell csinalni, hogy jol illeszkedjen a fotengely vegre. De ha van ketkarmos csapagylehuzod akkor azzal is meg lehet csinalni, ha csinalsz ket szemes csavart, ami a blokba betekesz a huzocsavarok helyere es abba akasztod a csapagylehuzo karmait..
hello srácok vmi jó vég dobot tudtok senda r re pl(gianelli technigas stb) csak anyi hogy balos legyen am kukoda atillát ismeritek
hali csak a gyári kipu érdekelne ha van ?
Sziasztok
http://nabla.elte.hu/~gaborg/i...
Ezen az oldalon látszik hogy mivel húzzák szét a blokkot a főtengelynél.
Elég egyszerűnek látszik a szerszám, csak a méretet kellene tudni. Csináltatottmár valaki, tudja a méreteket?
Helló Attila! neked van sok cuccod derbihez ugye? mert majd kéne egy 70-es henger, de csak tavasz körül mikor már jó idő lesz. Szóval azt akarom kérdezni, hogy kb. mennyi lenne, meg hogy 14 karbi van rajta meg gyári kipuf és azokat le kéne-e cserélni? mert nincs túl sok pénzem max még a levegőszűrőt tudnám kicserélni. Üdv: TOMI
hello!

teljes szerviz manual:
http://nabla.elte.hu/~gaborg/i...
ami teged erdekel az a 65.oldalon van, jo munkat.
Kipuf nélkül nézd meg, ha van benne fojtás akkor úgy kipörög, de ne sokáig mert nem tesz neki jót, amíg megnézed addig nem lesz baja. A membrán itt van: a karbi ahogy bele megy a blokkba, vedd le a gumicsövet, aztán csavarozd ki a szívótorkot (4 csavar fogja gyárilag imbusz). Mellékelek képet a membránról ha azon kívül találsz vmit akkor az a fojtás, általában vmit betesznek amit szimplán csak ki kell szedni, de derbiknél nem jellemző. A hengernek pedig nem lehet semmit sem csinálni, max párezerért felmaratják.
Jó munkát!
Heló mindenkinek akinek Derbije van!Ha van vkinek kapcsolási rajza az feltölthetné GPR50...Köszi!Boldog Karácsonyt mindenkinek,mi elöbbi jo idöt!
Szia!
Mit is nézzek a membránnál?
Hol lehet ott a folytás? Persze ha van ott valami.
Majd kipróbálom hangtompító nélkül és meglátom kipörög e végig.
hát figy én a TECNIGAS rezót vettem hozzá 14k-ba a dobot 3k ba olyan 16k körül gondoltam érte irányárnak.

postai utánvételbe tudom küldeni bárhova.