Helló!
Ma +jött ,hát mit ne mondjak kicsit sokba lett. 2450-et fizettem érte.Semmi gond nekem így is + érte,csak az a köcsög posta.
Majdnem a legdrágább díjat fizetteték ki velem.De ez nem a te hibád + 1× mondom.Már több mint 2 éve vaterázok így nekem már nem tudnak újat mondani.Szuper jók az alkatrészek köszönöm szépen!
Hello! segítségre lenne szükségem! a minarelli am5 blokkomhoz tartozó ducati elektonikát szeretném használni az am6 blokkomhoz, de eltérő színűek a vezetékek. Valaki megtudná mondani a képen látható elektonikán a színjelölések mit jelentenek( töltés test gyújtó tekercs, világító tekercs) Please HELP!
hello: az elsö hátsó felni szinte uj állapotuak minden hibátlan
kompleten:gumik-felnik-féktrácsák-láncker
ék=80eft
henger malossi verseny henger 20le 500km futott szinte uj=35eft
Hello! Nekem 98 as sendám van és 12/53 as áttétellel! Így megy 80-at és teljesen kiforog 6. ba is! Szerintem neked lehet 13/53 as áttételed! Szerintem az jó az 50 es sendára! Szerintem
Akinek 99 elötti senda R-je van légyszi segítsen milyen lánckerékpárosítás van rajta és úgy hogy és mennyit megy!
A hátsó tányéros az első pedig még a válas amiben a borda ki van könnyítve.
Sajna nem tudom megtalálni a neten sehol, csak az újabb típusoké van fenn.
Hello! Fater feladta a csomagot, de nem engedték neki levélként feladni! Ja és rá kellett írni az értéknyilvánításhoz egy ezrest de a nő azt mondta hogy nem kell kifizetni! Ha valami van akkor írj!
Szevasztok! Tudna valaki segiteni, Most cseréltem le a minarelli am5ös blokkomat am6ra és bajban vagyok az elektomos bekötésnél. mindkét blokknál 4 kébel van de eltérő a színjelölésük. az am5 nél van zöld sárga piros fehér , itt nincs is gond mert ducati márkájű elektonikán is ezek a színjelölések vannak. az új minarelli generic am6 nál van fekete szürke fehér és kék fehér csíkkal. Valaki tudja hogy a két motornál melyik vezetékek felenek meg egymásnak? Előre is köszönöm szépen
Stage6 R/T (RACING TEAM), Type PWK28, vagy ugyan ez 24 esbe. Melyik karbi mennyit ehet?
Köszi.
jah és a karbit a szívócsonkal összekötő gumit nem adnád el?
Ma +jött ,hát mit ne mondjak kicsit sokba lett. 2450-et fizettem érte.Semmi gond nekem így is + érte,csak az a köcsög posta.
Majdnem a legdrágább díjat fizetteték ki velem.De ez nem a te hibád + 1× mondom.Már több mint 2 éve vaterázok így nekem már nem tudnak újat mondani.Szuper jók az alkatrészek köszönöm szépen!
Majd + dumcsizunk!
Pááááá
henger-gugó gyürü-hengerfej-gumigyürük kompleten=35eft
500-km futott hibátlan ujszerü állapotu=35eft oda adom.
kompleten:gumik-felnik-féktrácsák-láncker
ék=80eft
henger malossi verseny henger 20le 500km futott szinte uj=35eft
henger milyen árú és 80-as?
illetve alkatrészei eladok!
Annak egy kicsit más az áttétele. De én is 13/53-ra gyanakszom.
Akinek 99 elötti senda R-je van légyszi segítsen milyen lánckerékpárosítás van rajta és úgy hogy és mennyit megy!
A hátsó tányéros az első pedig még a válas amiben a borda ki van könnyítve.
Sajna nem tudom megtalálni a neten sehol, csak az újabb típusoké van fenn.
Köszi.