Sziasztok rs 50es motorom van de a derbi blokkos 2008as kiadás ahoz kellene nekem az üresjelző kapcsoló csavarka ha tud valaki írjön már nagyon megköszönném és ha jól tom ez a blokk az euro 2 nevet kapta köszi
Sziasztok nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a derbi gpr 50 -es önindítója ugyan az mint a Cagiva prima-nak?
Ha tudtok valamit kérlek segítsetek és ha egyezik tudtok eladót egyben bendixel mindenel együtt ha igen menyiért?
Válaszokat előrrre is köszi
A képen látható moci várna rá.
Csáó rájöttem mi a baja,a szivatókarral volt gáz de most már megy mint állat mindenkinek BUÉK ha valakinek van derbi senda x treme irányjelző gombjának az a iciri piciri rugója akkor engemet érdekelne és meg is venném jó mocizást kívánok csákó
Buli van ma nektek küldöm http://www.youtube.com/watch?v...
hogy kiderüljön kevés benzint kap-e egy próbát megérne, hogy mikor elkezd rángatni add rá a szivatót, ha kevés benzint kap akkor így menni-e kell legalábbis lavulnia a jelenségek
Lehet főtengely szimeringes, de nem biztos, nekem a Simsonom csinálta ezt nem volt alapjárat meg ilyenek, mert ha bemelegszik akkor átengedi az olajat. Vagy pedig télen a hideg miatt több kaja kell neki, a súbertűn kell állítani vagy a levegő csavaron, tavasszal meg vissza.
Arrol hallotatok, hogy a Keeway Hurricane szívócsonkgumija jó a Dellorto PHVA-14 karbival szerelt derbire?
Ha valaki hallot erről kérem jelezze.