Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Arrol hallotatok, hogy a Keeway Hurricane szívócsonkgumija jó a Dellorto PHVA-14 karbival szerelt derbire?
Ha valaki hallot erről kérem jelezze.
msn néha fent van az emberke
Sziasztok rs 50es motorom van de a derbi blokkos 2008as kiadás ahoz kellene nekem az üresjelző kapcsoló csavarka ha tud valaki írjön már nagyon megköszönném és ha jól tom ez a blokk az euro 2 nevet kapta köszi
Van pár cuccom nézzetek be
emailben elértek
köszi
akkor lehet eggyáltalán rendelni?
Működni működik, de hogy még egyszer sem válaszolt a kérdéseimre üzeneteimre az is biztos.
Még telefonon sem tudtam elérni soha.
Sziasztok
Tudja valaki hogy éle még az oldal, master-tuning?
380 de van hozá még egy csomó cucc
helóó mennyibe adod a kis gépet adampoc@freemail.hu msn -címen irj vissza plse
Sziasztok nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a derbi gpr 50 -es önindítója ugyan az mint a Cagiva prima-nak?
Ha tudtok valamit kérlek segítsetek és ha egyezik tudtok eladót egyben bendixel mindenel együtt ha igen menyiért?
Válaszokat előrrre is köszi
A képen látható moci várna rá.
BUÉK! nézz be sok alkatrész!
hay

nem elado alkatrészenként a gép?
elsősorban 50es a rendőrök miatt és endurót
csáó! nekem van egy 50-es GPR-om 100-ért eladom. Vannak hibái, de motorikusan jó. 2000-es évjáratú. ha érdekel írj!
hay

bocss,h közbevágok láttam mocidat király lett elismerésem (Y)

mennyiért szeretnél tölle megválni majd?
jah és még egy kérdés mennyibe került rá az a hengerszett?

válaszokat köszi :)
muszály 50-esnek lenni?
50es derbit keresek megvételre,Nógrád megye és környékén.2000-2003 as ig . smarsiczki@freemail.hu B.U.É.K.
B.U.É.K. MINDENKINEK!
B.U.É.K. !
Csáó rájöttem mi a baja,a szivatókarral volt gáz de most már megy mint állat mindenkinek BUÉK ha valakinek van derbi senda x treme irányjelző gombjának az a iciri piciri rugója akkor engemet érdekelne és meg is venném jó mocizást kívánok csákó
Buli van ma nektek küldöm http://www.youtube.com/watch?v...
hogy kiderüljön kevés benzint kap-e egy próbát megérne, hogy mikor elkezd rángatni add rá a szivatót, ha kevés benzint kap akkor így menni-e kell legalábbis lavulnia a jelenségek
kőszike a tippeket
Lehet főtengely szimeringes, de nem biztos, nekem a Simsonom csinálta ezt nem volt alapjárat meg ilyenek, mert ha bemelegszik akkor átengedi az olajat. Vagy pedig télen a hideg miatt több kaja kell neki, a súbertűn kell állítani vagy a levegő csavaron, tavasszal meg vissza.
De lehet fulladozik a jó ég tudja :(