Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van akkor lánckrereked?
Eladó egy derbi senda tankmembrán 1500 Ft-ér! Akit érdekel az írjon!
tudtommal nem lehet rátenni olyan karbit amin nincs a vákumcsőnek csatlakozás, különben nem fog jönni a benya és az bizony nagy baj
üdv mindenki..eladó derbi Rabasa alkatrészek,henger,gyujtás stb vázalkatrészek...jelezz képet küldök...
Sziasztok. Stage6 R/T (RACING TEAM), Type PWK24, +Powerjet, rászeretnék kötni a egy boost dobot a karburátorra. De ezen a karburátororn nics vákum csatlakozás hely, rá lehet eggyátalán olyan karbira kötni amin nincs vákum cs.hely?
helló eladó a mocim! 90 000Ft irányár derbi senda 97-es évjárat minden visszajelzö és minden elektronika müködik! nagyon erős motorral.
ne makarok beleszólni semmibe, de ha jó állapotú a senda-d akkor én a helyedbe semmi pénzért nem cserélném el egy régebbi dt-re
helló ha érdekel lenne érte egy derbi senda 50esem. ha érdekel irok róla meg küldök képet!
Kifogástalan állapotú Yamaha DT 80 motoromat 50es gyorsaságira vagy enduróra cserélném. dt80csere@freemail.hu címre írj. CSAK CSERE!
Ez a két lánckerék eladó.
A hátsó régi derbire való 62-es tányéros lánckerék 2500, a másik az ujabb derbikre való 15-ös lánckerék 1500. Ha valakit érdekel jelenkezzen.
szerintem 8-at megeszi ha húzod neki
ja bocsi, biztos nem figyeltem!
mennyiért adnád el?
ezek vannak a képeken is igen, enyém 2000 vége évjáratban
70 ccm Toperformance henger ELADÓ ! 1000Km futot gondosan be járatott nagyobra váltás miatt eladó De van még 22 es Mikuni karbim Meg alul elvezetett Leo Vince hand made Kipum.
A henger 33000FT A karbi 9000Ft A kipu 32000FT Akit valami érdekli szóljon:D
A henger 80 as lenne, a karbi meg 24es (24 es elég?) Így mennyit enne?
Látom nem igazán érdekel mert én írtam hogy nekem van...
Igen erre! Köszönöm!

A képeken azok vannak rajta most is?

Eléggé illenek rá. És a tied is 1999 elötti gyártmány ugye?
ja bocsi hátul 130/80
nekem hátul 130/100-18
elől pedig 90/90-21
hátulra felmenne a 140es is előre pedig szélesebb is felmenne, de nem illene endurora szélesebb
remélem segítettem és így gondoltad, hogy mivel lehetne váltani a gyárit
hali! nincs valakinek véletlenül 2002es sendára kilóméter órája, meghajtója meg esetleg egy fekete első sárhányója? téli felújítás van:)
zsír új Technigas RSG kipufogórendszer eladó (főleg Derbi GPR50-re)
nemrég vettem 41.000 ft-ért de sajna a motoromra nemlett jó...(nem GPR,és nemis RS)
tényleg új motoron még nemvolt, minden tartozékával és gyári dobozával!
nagyon jó ár érte -- 23.000 de sajna kell a cash
Mivel lehet még kiváltani a következő gumiméreteket a Derbire?
A gyári méretek: 110/80 R18 és 80/90 R21. Mivel lehet kiváltani, ha egyáltalán ki lehet?
nézz be megéri!
hengertől és fűvókátol függ
szerintem ha a végleteket nézzük akkor 6-8 liter körül esetleg ha csövön méssz mindenhol akkor több