Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
2K-s festékkel, gyöngyházmetál.
Ha márkára vagy ilyesmire gondolsz, azt nem tudom, autófestékes üzletbe lett kevertetve. Ha fontos megtudom kérdezni azt aki lefestette hogy mi a színkódja.
valakinek van a sendáján hátul kilépővas, amit kerekezéskor szoktak használni? érdekelne, hogy, hogy van rögzítve mert lehet elkezdek streetfighter-eskedni én is egy pár dolgot tudok amit 50-125-tel szoktak csinálni
csak igazság szerint nem akarok vázhoz hegeszteni semmit, ezért kérdezem valakinek megvan-e oldva másképp
előre is kössz, minden ötletet
milyen festékkel lett pontosan lefestve, esetleg tudod?
Hello!
Eladóvá vált a Derbi Sendám idomszettje, mert sajnos nem lesz pénzem a felújítására amit elkezdtem.
A szett frissen van fényezve, a színe Lamborghini nanarncssárga, csak a festék és a lakk volt 12ezer ft! + a festés..., az idomok a festés után még nem voltak a motoron.
Az egész idomszettet odaadom 45ezer ftért.
emberek, én még mindig csak egy 11-es lánckereket szeretnék
írjon mindenki akinek van! megveszem vagy jó állaputú 14-esre cserélem
Hali a képen látható Leo vince Hand made V6 eladó Ár 30.000FT Derbire vagy másra is
köszi szépen
ja bocsi akkor nem figyeltem, de azért a meglátásom jogos.....
nekem, nemkell tömítésszett csak ghost-nak szeretnék segíteni
Helló ez egy holland cég. Szállítanak MO-ra is,de 40 euro a posta.
Helló Top 70 es hengerszett Eladó 2500 km van benne gondosan járatott ár 30.000FTAdatokk:TOP hengerkit D=47 mm-es Derbi Senda motorhoz, 6 felömlős "Minacrom" hengerrel, 69,4 ccm-es
Újára 45,260Ft
helló engem a hátsókerék érdekelen. lánckerék nélkül. mennyibe adnád? üdv.
üdv márkatársak Rabasám bontott cuccai eladók...posta megoldható...szép napot
De ezeket a cuccokat németből is hozzák be ?
Bocsi a hibákért :D xD
Helló mindenkinek!
Engem érdekelne valamiféle progi - nem tud senki vagy létezik egyálltalán valami olyan prigi amivel át alakíthatom a motom ?
csak egy kis uj designe virtuálisan :D
nah mindegy beszélek a motorszerelőmmel,h ő mit tanácsol
ez érdekes,mert elvileg a folytatlan tuning hengereknél egész átmérő meg van szinte hagyva.
jaja a kipuf nyílásból
de ti a kipufogónyílásból reszeltetek?Mert én azt szeretném megnövelni
csáó! Nekem haverom csinált, az én hengeremet reszelte, de azt mondta h csak kicsit szabad kb. 1-2mm-t. Egy idő után már veszt az erejéből ha túl sokat reszel az ember. Ő a dugót nézegette és úgy tudta mennyit kell reszelni. Én nem igazán értek ijenekhez.
Csak egy kicsit messze van.
Pedig nagyon jó oldal.
hay mindenkinek!

érdeklődnék,h csinált-e valaki már olyat,h a gyári folytott henger kipufogónyílását bővítette? és mennyivel érdemes bővíteni
Megköszönném az infókat.
az lehet, hogy jó hozzá, de nem biztos
A legutolsó hozzászólásodban az a henger a DR KT00118 cikkszámú és akkoz nem gumigyűrűs a tömítés, tehát ahhoz az a tömítés való amit hozzá írnak.
Ezen kívül azon a hengeren DR felirat kell, hogy legyen.
A TOP Perfor...... henger pedíg Nicasilos.
Viszont találtam egy oldalt ahol szinte minden van Sendához
itt tudod megnézni