Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
Még mindíg senkise tud más helyet ahonnan lehetne rendelni cuccokat a derbi sendahoz? Mester tuningon kívül.
király ez a kipu mielőtt megvettrem a mostanit Technigas RSG kirendszert ilyet szerettem volna,egyébként a kipu nyakát ti fehhesztettétek meg,h jó legyen a derbis hengerhez?
Continetal ContiTwist Gumi eladó supemoto gumi 130 /70-17 8000Ft nem volt vele égetve kb 4.5-5mm minta van még rajta egyébbként gomba a formája csak így nem adja ki.
Itt kipu a gyári lakk kicsit meg fojt a melegtől azért ilyen foltos az én derbi valami brutális melegget termel ettől ilyen
Van valaki akinek 70-es henger van fenn, de gyári kipuval és karbival? Ha van az írjon! Előre is kössz!
Csak mert olvastam egy tesztet amiszerint 70-es hengerhez sportkipu is kell. Teszt: http://www.scootermagazin.hu/i...
Helló! Szerintem Kukoda Attilának van, az adatlapján van sok minden, nézd meg, itt a telefonszáma: 06304906559
Azt írja Sendához minden van. Sok sikert!
Én se tudom csak azt hogy tuti a henger a bűnös, mert nekem csak 60-at ment, picit csiszoltunk a kipunyíláson, így megy 65-t és egy picit jobb lett. Nem tudom még mit csinálok vele, mert hát mint mindennek a pénz a legnagyobb akadály. Na mindegy ha kell a kipu szólok. Sok szerencsét a szereléshez!
hello!
2003-as Sendahoz keresek farokidomot.Ha vki tud írjon ide vagy dobjon egy mailt.
Köszi.

Olvastam az előző hozzászólásokat.Sztem gyári hengerrel+sportkipuval (esetleg tuning membrán) nagyon jól mennek a Derbik, ez 80-100km/h lehet.
Ez bőven elég egy 50-es géptől.Komolyabb tuning, több átalakítás kell egy nagyobb hengerhez(karbi, membrán, estleg főtengő).de 200-al úgy sem fog menni...
lenne több képed róla?
hay

nem tudom neked milyen hengered lehet gyáriba de nekem a gyári hengeremmel megy most 80-85 km/h val és kedvező fogyasztással olyan 3-4l de megyeget emellett rendesen:P

igen vettem egy komolyabb rendszert alá,mert szeretnék egy 80ccm-es hengerszettet és az alá már kell egy komoly kipufogó.
vagyis jobb kiput vettél?
Kössz az infót! Megakarom csinálgatni a GPR-omat mert így nem kell senkinek. Csak azt nem tudom mit csináljak?
1. Megvegyem tőled a kiput, meg veszek hozzá egy fojtatlan hengert (mert nekem fojtott van) vagy
2. veszek egy 70-es hengert.
? Nem tudom eldönteni, mert valakinek 50-esként kéne vkinek meg az kéne hogy menjen (70cc). Úgy, hogy nem tudom melyik legyen. Neked mennyit is ment a kipuffal? mert mindenki aki felhív ezt kérdi hogy mennyit megy azért is akarom megcsinálni. És amúgy vettél másik kiput? Üdv: TOMI
jah lemaradt igen le lesz festve még a nyáron csak most egy kis motorgenerálon esik át a gép sajna főtengelycsapágyas lett és széthúztuk a blokkot.
illusztráltam egy képet,h kb milyen lesz majd.
hay

nekem 20k volt az idomheggesztés,de már megint kell sajnos,mert volt egy kis úthiba és leült a gép és rendesen összetőrt a hasa az idomnak:S
A heggesztés nem látszik meg nagyon precíz munkát végzett kivel csináltattam.Festéskor észrevehetetlen.
A kipu az egy polini funky dobos és valamilyen technigas rezós
For Racing Use kipu. Nekem gyári hengerszettel elég észrevehetően jobban gyorsult ,és hangja az vmi csodálatos lett tölle.
csáó Gyuriimiricsi! Érdekelne, hogy mennyiért heggesztetted meg az idomokat és hogy mennyire látszik, meg hogy lefestetted-e utána. Előre is kössz! Jah és a kipun csak a dob lett lecserélve vagy az egész sport?
Fél éves csak a 70 es henger meg szinezte.
hay

egy kipu rendszer nem érdekel alá?
Sziasztok
Tudtok olyan oldalt ahol lehet rendelni derbi sendához cuccokat, 70- 80ccm hengerek, elektromos rész, fék rendszer....stb? a mester tuningon kívül!
Külföldi is lehet, decsak ha megéri megrendelni onnan.
Köszi.
nem töled kérdeztem
te ne haragudj.
hay milyen idős? ne haragudj,de ilyen kérdést régen hallottam már
nállam van kb egy éve

kitünő állapotú.
Milyen idös a kipu?
Az a baj hogy nem akarom hogy rajtam maradjon, egybe akarom eladni. Amúgy mi kellett volna?
Hali a Képen látható kipu eladó Műbizonylatal 32.000 de alku képes
megvenném adod?
hay mindenkinek!

Még mindig elado egy jó kis kipuff rendszer
link