sír új Technigas RSG kipufogórendszer eladó (főleg Derbi GPR50-re)
nemrég vettem 41.000 ft-ért de sajna a motoromra nemlett jó...(nem GPR,és nemis RS)
tényleg új motoron még nemvolt, minden tartozékával és gyári dobozával!
nagyon jó ár érte -- 15.000 ( nemrég 23.00ér hirdettem de kell a pénz és nekem csak útban van , szóval kérlek vigyétek el )
Csak a kuplungrugókkal lehet a gond, illetve lehet mással is de ha előtte nem csúszott akkor nem valószínű! Itt van olcsón: http://citybike.unas.hu/shop_a...
70es hengerez néhányhoz adnak erősített rugókat. Ha te nemkaptál szerintem vegyél hozzá erősített lamella szettet. top-ba van kompletten. talán 12000ft szerintem nem vészes az ára. megéri
Hello meg tudnál nézni nekem valamit az ösze szerelésnél az elektronikánál valami problem van valahova plusz kellene és minuszvan de ha oda pluszt adok akkor nem megy az index csak világít létszi ha tudsz segíts elég lenne egy kép is ha van ösze szerelve gyujtó trafónál elektronikád. Ott van egy kettes bak saru és hogy az szigetelt e vagy csak minusz .
Nem tudjátok véletlen, hogy az R-esnek a gumimérete 110/80-18
éa 80/90-21, és ez a régi méretezés szerint a 2,75-21 és
4.10-18?
Az üllés alatt meg 2,5-21 és 3,5-18-at találtam ahol a keréknyomást tüntetik fel. Akinek régi típusú a senda R-je nézze már meg nekem ha nem nafgy kérés. Köszönöm előre is.
Hello
2005ös Sendánál volt valakinek problémája a 70es henger feltétele után a kuplunggal? Konkrétan csúszik nekem...rugó csere, vagy lamellák vagy más olaj?
Ha tud valaki okosat előre is köszönöm.
Üdv emberek nem tudjátok hogy Derbi rabasa másnéven fds menyi áramot termel a generátorja? és hogy gyári lag van e benne biztosíték és hol ha van? előre is köszi
saját szerelőm, azt mondta, hogy még egyel erősebb rugó van hozzá, mert a hengerén kívül már lett beletéve még erősebb