Sziasztok! DerbiDRD-t ismeri valaki?
Valami elérhetőség kellene. Vagy valaki szedett már ki katalizátórt a rezóból? Holnap este csinálnák meg és jó lenne egy kis segítség.
Tudtok olyan helyet lehetőleg szolnokhoz közel, ahol főfékhenger (derbi senda hátsó) tömítéssel, javítással foglalkoznak, meg első teleszkóp szimering? Vagy weboldalt?
Helló! Ott a különolajzás van. Az hiányzik onnan. Vagy megcsinálták keverékesre, vagy az előző gazdája leszedte. Amúgy beindítottad már? mert ha igen és nem szorult meg akkor keverékesre van megcsinálva. Remélem tudtam segíteni. Üdv: TOMI
2000 vagy 2001 es.
Most akkor minarelli 3-4-5-6? http://www.egumotors.hu/4313-e...
Jó lenne tudni, mert így 11000böl kijönne a szett!
Vagy csináljak még képet?
Holnap én is neki leselkedek, és szétkapom a kipuft.
Szerintem az enyém nem lesz leszűkítve, mert már szedtem le és nem emlékszem hogy kisebb lenne a furat. Remélem rosszul emlékszem.
Tibcsi35 ha figyeltél volna írtam hogy elég használtan vettem, gondolom te nem 100 000 ért vetted! Ha lessz időm meg pénzem még jobb lessz! Nem kéne rajoskodni, inkább segteni!
Helo.
Használtam vettem és eléggé kivan! Szerintem az oldal dekni nem gyári, nem tudom így megmondani hogy az e, de kép alapján hátha tudjátok. Kaptam hozzá egy kis könyvet, arra az van írva: Typ:SDR, Senda R. Ha másrészét fényképezzem le és arrol joibban tudod-tudjátok , akkor írj. Köszi.
Hali ma szedtem ki fojtást derbi senda x treme motorból egy tölcsér van bele hegesztve azon a részen ahol a hengerhez csatolódik ha leveszed a kipufogót a kipufugó csövön rögtön látható hogy szűk a nyílás kisujjam se fér bele na azt kimartam bosch kővel és most van ereje bőven amennyi kell neki nekem is 60 at ment most kitekeri az órát
Valami elérhetőség kellene. Vagy valaki szedett már ki katalizátórt a rezóból? Holnap este csinálnák meg és jó lenne egy kis segítség.