Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! DerbiDRD-t ismeri valaki?
Valami elérhetőség kellene. Vagy valaki szedett már ki katalizátórt a rezóból? Holnap este csinálnák meg és jó lenne egy kis segítség.
hali. valakinek nemkell egy 50-es derbi henger? sérült a fala, fúrásra,reszelésre mindenre jó olcsóón
Heló! van egy eladó kilóméter óra spirálom. Akit érdekel írjon;)
én még mindig 11-es lánckereket szeretnék, de senki sem ír nekem, valamelyikőtök mondta h van neki visszaírtam, de azóta sem reagál
Cegléden Ócsai Zoltán. Hajó utca 20.

Én őt ismerem mint szerelő.
Köszi.
Nemtudod hol lehet javítani a fékhengert? Hátsó főfékhengernél, vezétéknél (féklámpa vezeték)a tömítésnél jön az olaj!
Nincs képem de ha derbid van akkor ez tuti jóbele
Esetleg Cegléden nem jó?
Vagy szolnokon nincs aprilia márkabolt?
Tudtok olyan helyet lehetőleg szolnokhoz közel, ahol főfékhenger (derbi senda hátsó) tömítéssel, javítással foglalkoznak, meg első teleszkóp szimering? Vagy weboldalt?
Hogy is van? A folytás miatt hörög le a nyélgáznál?
Az összes sbességnél lehörög a gázkar meghúzásakor a végén.
Most megfigyeltem és ezt tapasztaltam.
Helló! Ott a különolajzás van. Az hiányzik onnan. Vagy megcsinálták keverékesre, vagy az előző gazdája leszedte. Amúgy beindítottad már? mert ha igen és nem szorult meg akkor keverékesre van megcsinálva. Remélem tudtam segíteni. Üdv: TOMI
derbi32 van neked képed rolla? Mert ezen az oldalon nem adja ki a képet, amit mutatsz. De szerintem akkor ez marad.
A derbibe derbi bolokk van és nem mina blokos.http://www.italmondo.hu/index.... Ez tuti jó bele nekem is ilyen van
2000 vagy 2001 es.
Most akkor minarelli 3-4-5-6?
http://www.egumotors.hu/4313-e...
Jó lenne tudni, mert így 11000böl kijönne a szett!
Vagy csináljak még képet?
Holnap én is neki leselkedek, és szétkapom a kipuft.
Szerintem az enyém nem lesz leszűkítve, mert már szedtem le és nem emlékszem hogy kisebb lenne a furat. Remélem rosszul emlékszem.
Mikori évjárat ez a motor?
Mit csinálhatott az előző tulaj ezzel a motorral?
Olyan mint ha egy régi blokk lenne benne.
Én csak segiteni akartam.
xd
Tibcsi35 ha figyeltél volna írtam hogy elég használtan vettem, gondolom te nem 100 000 ért vetted! Ha lessz időm meg pénzem még jobb lessz! Nem kéne rajoskodni, inkább segteni!
Ennek igy kell kinéznie!
Helo.
Használtam vettem és eléggé kivan! Szerintem az oldal dekni nem gyári, nem tudom így megmondani hogy az e, de kép alapján hátha tudjátok. Kaptam hozzá egy kis könyvet, arra az van írva: Typ:SDR, Senda R. Ha másrészét fényképezzem le és arrol joibban tudod-tudjátok , akkor írj. Köszi.
ha senda-d van és gyári blokk van benne akkor tuti, hogy minarelli am-5 vagy 6 van benne
Hali ma szedtem ki fojtást derbi senda x treme motorból egy tölcsér van bele hegesztve azon a részen ahol a hengerhez csatolódik ha leveszed a kipufogót a kipufugó csövön rögtön látható hogy szűk a nyílás kisujjam se fér bele na azt kimartam bosch kővel és most van ereje bőven amennyi kell neki nekem is 60 at ment most kitekeri az órát
Én honnan tudom hogy az enyém minarelli 3-4-5-6?
igen, oda van írva alul h minarelli 3-4-5-6-os blokkal szerelt motorokhoz jó