kössz az infót derbisenda50. az áttétel tényleg sokat jelent? nekem a gyári áttétel van rajta elöl 12 hátul sztem 52, legalább is a gyári kéziköny így írja. a kipuf nyílásnál reszeltettem de csak kicsit megy jobban. 7000 nem pörög jobban de ha sokáig húzom kínkeservesen tovább megy egyesbe 12500-ig de negyedikbe már nem megy 7 ezernél jobban. áttétel? vagy vmi szabályzás? jah erről a membrános témáról fel tud világosítani vki? kössz! nah csáó!
Kedves motortárs tudok neked segíteni! Nekem ilyen gépem van csak replikába.
enyém most olyan 90-et megy.Igaz szinte minden cserélve van benne épp csak a gyári hengerszett nem.
A legtöbbet áttétellel tudol változtatni a gépen,ha már folytás nincs benne.
most milyen áttétel van rajta?
12/50?
Eladó egy derbi senda enduro hátsó kerék nevetséges 4ezer Ft-ért.Teljesen jó állapotú,féktárcsával együtt.
Gumi nincs hozzá.
Kimaradt alkatrészek:Légszűrőház,oldalsztender,ezek is eladók kis pénzért.
Továbbá eladó egy darab karbon F1 tükör 2500Ft-ért.Egy kis karc van rajta,de szinte nem is látszik.Jobb,és baloldalra is jó.
e-mailben érdeklődjetek:amateo90@freemail.hu
Hello
Úgy kell ,hogy rámész az idő funkcióra,hosszú pár mp-ig nyomod a gombot amíg villogni kezd a 00:(00) perc rész és akkor nyomkodod addig amennyi idő van.Ha a perc villog az órát állítod ha vársz pár másodpercet az óra kezd el villogni akkor a percet állítod!Remélem tudtam segíteni!
csá TOMI0714.
Az a gond hogy nem karburáltad be . Meg hát a 100-as főfúvóka szerintem kicsit túlzás... Gyárilag az enyémbe 60as volt és én 75öset tettem bele, azzal jól viselkedik... A hengert ha nem rossz nem kell lecserélni, max a kipufogó nyílást megfaragni... Azzal elhérhetsz már egy jelentős változást..
csáó! Van egy derbi gpr 50-em. Amikor megvettem 60-at ment. Olvastam hogy 100-as körüli főfúvóka kell bele, meg a kipuból kivenni a katalizátort. Meg is csináltam ezeket de még rosszabb lett. Szerintetek mi baja lehet? Hol lehet még fojtás? A hengert kéne lecserélni? Olvastam vmi membránról is. Az a szívócsonknál van? Várom a válaszotokat. Előre is köszi!
Egyébként eladó: http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotoro
k/155160/DERBI_GPR_50R.html
hello társaim :)
1 elég furcsa kérdést szeretnék feltenni :P
drdmen digit műszerfal van, és van 1 gomb amivel más adatokat mutat, és van rajta óra, csak nincs beállítva
nem tudjátok h h kell? :P
aprilia sx 50en is ilyen van, csak azon még pluszba ott a fordulatszámmérő, ezen az nincs:)
előre is köszi:)
Hali
Ha valaki tud nekem eladó derbisenda50 jobboldali hűtőidomot (a régebbi fajtára, nekem 98 as van) , az légyszi írjon! mindegy a színe csak túl karcos meg törött ne legyen!
köszi: Attila (remélem lesz vkinek )
Keresek Derbi SM50-hez tankidomot(a szín az mind1), jó a használt is csak repedt vagy törött ne legyen.
Akinek vagy tud segíteni az írjon e-mailt:dren3@freemail.hu, vagy vegyen föl msn-re: dren120@hotmail.com
Szerintem az Opal rent felejtős. Rendeltem tőlük alkatrészt, de horibilis árért.
Az Aprilia átvette az alkatrész, és termékek árusítását.
Én is onnan rendelem a cuccokat.
Mille Hold, Budapest
06-1-332-9938
hold@apriliamotor.hu
1054 Hold u. 23.
Hali! Eladtam a motorom, így eladó a motoros ruhám is.
Szinte vadi új bukó, épp csak 200 kmt, 4 alkalmat használt. Ütés és karcmentes, a plexije is, csillogó fekete színű, remek zárral, szerszám nélkül cserélhető plexivel, mely külön vásárolható. A bukó Akira Osaka típusú zárt bukó, Xl (61-62)es. Ára 11 ezer HUF, de egy 1000 HUFot még levehetünk.
A ruha komplett, bár darabokból összerakott. 42es csizma protektorokkal, fél éves, nagyon keveset használt, nem kitaposott, nem megkopott talppal. Puha protektoros rövid szárú nadrág, mely remekül illik a csizmába, cipzáros zsebekkel, kivehető protektorokkal. Hosszú derekú túrakabát, kapucnival, összehúzható gallérral, végig patentolható hassal, beszűkíthető kézelővel, kemény protektorokkal. Én 74 kg-os 178 cm-es srác vok, rám úgy jó, h aláfér még egy melegítő nadrág és pulóver. Textilből készült, valamennyire vízálló. Ez a teljes öltözék 14 ezer HUF, ebből is egy 1000 HUFot tudok még engedni, sajnos többet nem.
Ha mindent elviszel, kimondom, legyen 22 ezer HUF+posta, de Gödöllőn és 10 kms környékén ki tudom szállítani, nem tudom hol laksz, esetleg Szolnok környékére is.
Ha mindent egy az egyben elviszel ajándékba tudok adni egy remek formájú tárcsazárat, 2 pótkulccsal, 1 kék ledes kulccsal.
Ha érdekel írj privátban. Fotókat tudok küldeni.
Köszönöm: Mózes
Egy nagy kérdésem van, még pedig hogy tudtok e nekem mondani BP-n vagy környékén olyan motor boltot ahol lehet hozzá alkatrészt szerezni a Derbi sendám hoz.Egy szívótorok és egy hátsó rugostag kéne nagyon.Valaki Segítsen!
Előre is köszönöm az ötleteket.
JAA! És használt\bontott alkatrész is érdekel akár postai úton is!
hay
Derbi GRR 50 ügybe beszéltünk telefeonon alkatrészeket itt az E-mail címem : gyuriimiricsi@freemail.hu erre tudsz képeket küldeni az alkatrészekről.
Kedves motortárs tudok neked segíteni! Nekem ilyen gépem van csak replikába.
enyém most olyan 90-et megy.Igaz szinte minden cserélve van benne épp csak a gyári hengerszett nem.
A legtöbbet áttétellel tudol változtatni a gépen,ha már folytás nincs benne.
most milyen áttétel van rajta?
12/50?
Eladó egy derbi senda enduro hátsó kerék nevetséges 4ezer Ft-ért.Teljesen jó állapotú,féktárcsával együtt.
Gumi nincs hozzá.
Kimaradt alkatrészek:Légszűrőház,oldalsztender,ezek is eladók kis pénzért.
Továbbá eladó egy darab karbon F1 tükör 2500Ft-ért.Egy kis karc van rajta,de szinte nem is látszik.Jobb,és baloldalra is jó.
e-mailben érdeklődjetek:amateo90@freemail.hu
hnap kipróbálom
Úgy kell ,hogy rámész az idő funkcióra,hosszú pár mp-ig nyomod a gombot amíg villogni kezd a 00:(00) perc rész és akkor nyomkodod addig amennyi idő van.Ha a perc villog az órát állítod ha vársz pár másodpercet az óra kezd el villogni akkor a percet állítod!Remélem tudtam segíteni!
Az a gond hogy nem karburáltad be . Meg hát a 100-as főfúvóka szerintem kicsit túlzás... Gyárilag az enyémbe 60as volt és én 75öset tettem bele, azzal jól viselkedik... A hengert ha nem rossz nem kell lecserélni, max a kipufogó nyílást megfaragni... Azzal elhérhetsz már egy jelentős változást..
alkuképes
Egyébként eladó: http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotoro
k/155160/DERBI_GPR_50R.html
1 elég furcsa kérdést szeretnék feltenni :P
drdmen digit műszerfal van, és van 1 gomb amivel más adatokat mutat, és van rajta óra, csak nincs beállítva
nem tudjátok h h kell? :P
aprilia sx 50en is ilyen van, csak azon még pluszba ott a fordulatszámmérő, ezen az nincs:)
előre is köszi:)
Ha valaki tud nekem eladó derbisenda50 jobboldali hűtőidomot (a régebbi fajtára, nekem 98 as van) , az légyszi írjon! mindegy a színe csak túl karcos meg törött ne legyen!
köszi: Attila (remélem lesz vkinek )
Akinek vagy tud segíteni az írjon e-mailt:dren3@freemail.hu, vagy vegyen föl msn-re: dren120@hotmail.com
Az Aprilia átvette az alkatrész, és termékek árusítását.
Én is onnan rendelem a cuccokat.
Mille Hold, Budapest
06-1-332-9938
hold@apriliamotor.hu
1054 Hold u. 23.
Szinte vadi új bukó, épp csak 200 kmt, 4 alkalmat használt. Ütés és karcmentes, a plexije is, csillogó fekete színű, remek zárral, szerszám nélkül cserélhető plexivel, mely külön vásárolható. A bukó Akira Osaka típusú zárt bukó, Xl (61-62)es. Ára 11 ezer HUF, de egy 1000 HUFot még levehetünk.
A ruha komplett, bár darabokból összerakott. 42es csizma protektorokkal, fél éves, nagyon keveset használt, nem kitaposott, nem megkopott talppal. Puha protektoros rövid szárú nadrág, mely remekül illik a csizmába, cipzáros zsebekkel, kivehető protektorokkal. Hosszú derekú túrakabát, kapucnival, összehúzható gallérral, végig patentolható hassal, beszűkíthető kézelővel, kemény protektorokkal. Én 74 kg-os 178 cm-es srác vok, rám úgy jó, h aláfér még egy melegítő nadrág és pulóver. Textilből készült, valamennyire vízálló. Ez a teljes öltözék 14 ezer HUF, ebből is egy 1000 HUFot tudok még engedni, sajnos többet nem.
Ha mindent elviszel, kimondom, legyen 22 ezer HUF+posta, de Gödöllőn és 10 kms környékén ki tudom szállítani, nem tudom hol laksz, esetleg Szolnok környékére is.
Ha mindent egy az egyben elviszel ajándékba tudok adni egy remek formájú tárcsazárat, 2 pótkulccsal, 1 kék ledes kulccsal.
Ha érdekel írj privátban. Fotókat tudok küldeni.
Köszönöm: Mózes
Opal Rent Kft. Budapest, Budaörsi út 15. Tel.: (06) 20 313-8550
ezt a címet írja Bp.-en, mint Derbi értékesítő
rem tudtam segíteni
Egy nagy kérdésem van, még pedig hogy tudtok e nekem mondani BP-n vagy környékén olyan motor boltot ahol lehet hozzá alkatrészt szerezni a Derbi sendám hoz.Egy szívótorok és egy hátsó rugostag kéne nagyon.Valaki Segítsen!
Előre is köszönöm az ötleteket.
JAA! És használt\bontott alkatrész is érdekel akár postai úton is!
Derbi GRR 50 ügybe beszéltünk telefeonon alkatrészeket itt az E-mail címem : gyuriimiricsi@freemail.hu erre tudsz képeket küldeni az alkatrészekről.