Hali! Eladtam a motorom, szal eladók még a cuccaim is.
Fél éves 42-es protektoros fekete csizma, fekete puha protektoros nadrág, hosszú derekú kemény protektoros túrakabát. Kb. 74 kg-os emberre jó alsó öltözékkel is. Az ár a szettre vonatkozik, de igény esetén megbontható. Postán is tudom küldeni.
+szinte vadi új Akira Osaka zárt fekete bukósisak, karcmentes, szerszám nélkül cserélhető plexivel, XL (61-62)-es 11.000 Ft
+mágneses tanktáska, térképtartóval, szétcipzározható-összecipzározható, Supermotora, krosszgépre hátulra is felcsatolható, ajándék szíjakkal 4000 Ft
+tárcsazár, 2 kulccsal és egy kék ledes kulccsal, tartóval 2000 Ft
+motorzár, hosszú, barna színű 1000 Ft
Bármi érdekel keress meg privátban, bármiben meg tudunk egyezni. Köszönöm: Azove
köszi:)
de kipróbáltam azt amit az előtted szóló írt, h indítás után 3x-4x behúzom a kuplungot, és utána téll jó:)
lehet h összeragandak a lamellák:S
de azért köszi, majd ha lesz 1 kis lé, majd akk jöhet az olajcsere:)
v majd jövőre:)
Ilyen problémám nekem is volt. Túl vastag olaj volt benne, meg túl koszos. A kuplung ragad meg az a baj. Az a baj, h azt mondják, h javításhoz le kell mosni a lamellákat. Cserélj olajat hátha elmúlik...
Sziasztok!
Látom mindenki eladja a motort, köztük én is, mivel lecseréltem egy másikra és válságban nem lehet 2 motor!
Ha vkit érdekel az enyém akkor szóljon!
http://www.hasznaltauto.hu/3205275_derbi_send
a_2004
teljesen kivitelezhető! annyi a lényeg, hogy a lendkerék oldali műanyagot le kell venni(ahol az első lánckerék van). utána a koszorús lendkereket felteszed a gyári helyére és ami alatta van ilyen kis lyuk oda kell behelyezni az önindítót!
a képet csabesz drd-jének a blokkjáról készült képből alakítottam át, melyen már nem gyári lendkerék van, remélem nem haragszik meg érte senki, de ezt a képet találtam a legideálisabbnak!
Kivitelezhető dolog
A blokkban megvan a helye csinálva,csak a pro változatban van önindító.Amúgy sztem tök felesleges 50 es motorra önindító...Kivétel a gyorsasági ugye
Hello.
Délután bekötöttem a Derbire a gázbowdent. Az mitől van hogy ha huzom a markolaton a gázt akk mégesem megy a gáz (remélem értitek )
Mert mikor bekötöttem délután akk nem tudtam kiprobálni mert elkellet mennem gyorsan és mikor jöttem haza tesóm mondta hogy nem jo . Megnéztem és téll nem müködött pedig jól kötöttem be . De az az érdekes hogy ugye bekellet kötni az egyik felét a különolajzoba és azt meg mikor húzom a gázt az meg megy szépen ahogy kelli. Az nem lehet gond hogy kicsivel hosszabb a bowden mint az előző volt?
hát nemtudom hogy az a cucc hovaszerelhető de a rendes önindítő a motorblokk alatt van, ahol a gyújtás, és azt tekerimeg. viszont a te blokkodba bevan dolgozva a helye. max ha kivágják vagy én nemtudom
Fél éves 42-es protektoros fekete csizma, fekete puha protektoros nadrág, hosszú derekú kemény protektoros túrakabát. Kb. 74 kg-os emberre jó alsó öltözékkel is. Az ár a szettre vonatkozik, de igény esetén megbontható. Postán is tudom küldeni.
+szinte vadi új Akira Osaka zárt fekete bukósisak, karcmentes, szerszám nélkül cserélhető plexivel, XL (61-62)-es 11.000 Ft
+mágneses tanktáska, térképtartóval, szétcipzározható-összecipzározható, Supermotora, krosszgépre hátulra is felcsatolható, ajándék szíjakkal 4000 Ft
+tárcsazár, 2 kulccsal és egy kék ledes kulccsal, tartóval 2000 Ft
+motorzár, hosszú, barna színű 1000 Ft
Bármi érdekel keress meg privátban, bármiben meg tudunk egyezni. Köszönöm: Azove