Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Eladtam a motorom, szal eladók még a cuccaim is.
Fél éves 42-es protektoros fekete csizma, fekete puha protektoros nadrág, hosszú derekú kemény protektoros túrakabát. Kb. 74 kg-os emberre jó alsó öltözékkel is. Az ár a szettre vonatkozik, de igény esetén megbontható. Postán is tudom küldeni.

+szinte vadi új Akira Osaka zárt fekete bukósisak, karcmentes, szerszám nélkül cserélhető plexivel, XL (61-62)-es 11.000 Ft

+mágneses tanktáska, térképtartóval, szétcipzározható-összecipzározható, Supermotora, krosszgépre hátulra is felcsatolható, ajándék szíjakkal 4000 Ft

+tárcsazár, 2 kulccsal és egy kék ledes kulccsal, tartóval 2000 Ft

+motorzár, hosszú, barna színű 1000 Ft

Bármi érdekel keress meg privátban, bármiben meg tudunk egyezni. Köszönöm: Azove
Karbi tisztítás nélkül üveghangon 4.-ben 85 a vége
5.ben 95körül 6.-ban 105-110
(szintén terep gumivan enduróval)

Ja és aztis hozzá kell tenni, hogy Top 70es vashenger +19es dellorto karbi, és 15/53as áttétel
köszi:)
de kipróbáltam azt amit az előtted szóló írt, h indítás után 3x-4x behúzom a kuplungot, és utána téll jó:)
lehet h összeragandak a lamellák:S
de azért köszi, majd ha lesz 1 kis lé, majd akk jöhet az olajcsere:)
v majd jövőre:)
Ilyen problémám nekem is volt. Túl vastag olaj volt benne, meg túl koszos. A kuplung ragad meg az a baj. Az a baj, h azt mondják, h javításhoz le kell mosni a lamellákat. Cserélj olajat hátha elmúlik...
Karbi tisztítás, és 70km/h ötösben!
Sajna elfogyott az út, így hatosban már nem tudom.
Ja és terepgumival asztfalton.

tökéletes állapotba van,hát a posta az 1500....
milyen álapotban van,postán lehet,ha igen menyivel több
?
3ért szoktam adni az elsőt...
mi az ára?
helló már elkelt a meghajtó
Sziasztok!
Látom mindenki eladja a motort, köztük én is, mivel lecseréltem egy másikra és válságban nem lehet 2 motor!
Ha vkit érdekel az enyém akkor szóljon!
http://www.hasznaltauto.hu/3205275_derbi_send
a_2004
Ja az ára 250.000huf
Hello mindenki!Elado egy senda 2004-es,új láncszett,új első-hátso fékbetét,olaj,hűttőviz.Költségmentes!Bal hátsó indexbúra hiányzik.tel:06705348398
üdv sajna a henger már eladva, de lánckerekem az lenne....
Meg első lánckerék kellene.
Jó álapotu hengered dugoval ,gyürüvel van eladó?
milyen tipushoz való és müködik,spirálod nincs?
Sziasztok!Nem tudnátok véletlen hol lehet derbi sendába kormány csapágyat venni? Előre is köszi!
Igen. Az a lyuk az enyémen is be van dolgozva.
Mosmár csak az a kérdés, hogy honnan lehet ilyen cuccost szerezni?
Sziasztok!Ma eladtam a motoromat.További jó motorozást minden Derbisnek
teljesen kivitelezhető! annyi a lényeg, hogy a lendkerék oldali műanyagot le kell venni(ahol az első lánckerék van). utána a koszorús lendkereket felteszed a gyári helyére és ami alatta van ilyen kis lyuk oda kell behelyezni az önindítót!
a képet csabesz drd-jének a blokkjáról készült képből alakítottam át, melyen már nem gyári lendkerék van, remélem nem haragszik meg érte senki, de ezt a képet találtam a legideálisabbnak!
Hát igen kicsit hülyén vennék ki a figura ha rugdosni kellene egy gyorsasági mocit legyen az 50-es is akkor is eléggé rontaná az öszképet
Kivitelezhető dolog
A blokkban megvan a helye csinálva,csak a pro változatban van önindító.Amúgy sztem tök felesleges 50 es motorra önindító...Kivétel a gyorsasági ugye
Hello.
Délután bekötöttem a Derbire a gázbowdent. Az mitől van hogy ha huzom a markolaton a gázt akk mégesem megy a gáz (remélem értitek )
Mert mikor bekötöttem délután akk nem tudtam kiprobálni mert elkellet mennem gyorsan és mikor jöttem haza tesóm mondta hogy nem jo . Megnéztem és téll nem müködött pedig jól kötöttem be . De az az érdekes hogy ugye bekellet kötni az egyik felét a különolajzoba és azt meg mikor húzom a gázt az meg megy szépen ahogy kelli. Az nem lehet gond hogy kicsivel hosszabb a bowden mint az előző volt?
hát nemtudom hogy az a cucc hovaszerelhető de a rendes önindítő a motorblokk alatt van, ahol a gyújtás, és azt tekerimeg. viszont a te blokkodba bevan dolgozva a helye. max ha kivágják vagy én nemtudom