Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv derbis barátok!most készülök cserélni egy derbi senda ra a motoromat és hátmirekellene odafigyelnem!?thx a segítséget!
nekem folytott hengerem van és szét szedtem ki reszeltem a kipu nyiláson 3-4 mm-t. elötte 6 ezerig volt használható a motor most gond nélkül pörög 8 ezret ugyan azzal a karbival.
Dugó, és hajtókar ügyben Aprilia márkabolt. Személy szerint egy héten belül hoszták a főtengely javító készletet.
Az igaz a termosztátot még nem hozták, de az eladó felvilágosított, hogy szeptemberbe kezdődik meg az alkatrészgyártás a Derbinél.
Azért nem hozták még. De ez a raktártól is függ, hogy van e jelen pillanat.
ha eger környékén laksz, mint az adatlapodon van akkor összefuthatnánk egyszer ha nem gond! szívesen megnézném, hogy mennyire szedi magát 1-1 derbi csak viszonyítási alapnak!
amúgy mi van még benne tuning?
Hello! Már sajnos elkelt
nemaz hogy mindenki eladja.. csak hát kismotor az kismotor is marad,. és nem engedhetjük meg magunknak hogy a vérmes gyárikrossz mellett tartsunk egy kis derbit
amivel kényelmesen és ahoz képes dinamikusan közlekedhetünk... VÁLSÁG VAN!
zsilobali megvan még esetleg kilóméteróra meghajtó?
Szevasztok! Van egy Derbi Fenix-em de sajnos gondjaim vannak vele... Mikor hozzámkerült a használattól kezdve csekély mennyiségű olajozást kapott ..(arra elég volt hogy ne álljon be de arra kevés h rendessen legyen kenése) így sajnos a dugó is a hajtókar is meg persze minden eléggé rendesen megszenvedte....most ahhoz szeretnék segítséget kérni hogy hol tudok hozzá alkatrészt szerezni és hogy milyen egyéb motorok alkatrészei jók esetleg bele.
a segítséget előre is köszi
nikasil-es ezért annyi lenne a fúrás + dugó mint egy új hengerszett- tehát nem.
Egyébként szerintem a dugó szoknya része is szerepet játszik a vezérlésben - rosszul gondolom ?
Gyere el, próbáld ki! Viszi utazóban a 110-et kényelmesen...
Szia!

A dugattyú dugattyútető vezérli az öblítést. Ha 50-es henger mind a 2 és a magasságuk is egyezik akkor nem kell speciális dugó bele. De ha kicserled két hengert akkor a derékszögelésre figyelj! Először felrakod a hengert, úgy, hogy a gyűrűk nincsenek a dugattyún. A hengerfejcsavarok alá raksz annyi alátétet amennyi kiadja a hengerfej vastagságát. (pl 10es anyákat) Lehúzod a hengert, a talptömítéssel együtt és megnézed, hogy a dugattyú könnyen jár-e a hengerben. Esetleg a csapszeggel párhuzamosan megmozgatod. Egy nagyon picit mozdulnia kell, akkor ok. Nem próbáltad mefuratni a rossz hengert?
Én nem adom el
ha 70-es henger van rajta és tudod, h megy is úgy mint kéne akkor én megveszem!
1 feltétellel, ha megvered az én motorom pl:gyorsulásban ami igencsak számít egy enduro-nál!
hát ha tuning henger akkor gondolom h 50-nél nagyobb amibe nem 50-es dugó való hanem nagyobb
ez ide akart jönni
bocsi!
hát ha tuning henger akkor gondolom h 50-nél nagyobb amibe nem 50-es dugó való hanem nagyobb
Figyelitek mindenki eladja a motorját ! Ki marad itt ?
Persze a felömlők is jóval nagyobbak, ezért vagyok bajban mert ezt nehezebb kitágítani. De nem adtam fel , ha elkoptattam a hengert megfaragom ahogy tudom a folytottat.
Csak azt nem tudom hogyha a méretet egy airsal vagy hogy hívják hengerről veszem ahhoz más dugó is kell ? Tehát dugó+tuning henger
vagy a dugó nem befolyásolja a vezérlést ? Szerintetek , próbált már valaki gyári dugót tuning hengerbe ?
Szia!

A második képen a felömlők nyílásai is kicsit másnak tűnnek.
Közérdekű: A kipufogónyílásban lerakódott égéstermékeket, a kromofág nagyon jól oldja, DE ha festett vashengerről van szó akkor vigyázni vele, mert a festéket is ugyan olyan jól leszedi!
heelló az lenne a kérdésem hogy a két henger között csak a kipufogó nyílások között van külömbség vagy a felömlők nagysága között is? elöre is köszi! üdv
Sziasztok!

Eladó egy újszerű állapotú Derbi senda!
Gyári 70es hengerrel, egy 50es áráért!
Kevés kilométer, utcagumik!
http://www.motor.hu/motor_vpag...
Hay mindnekinek!

Keresek ilyen lánckereket csak 14-es be kinek van elfekvőbe kérem jelentkezzen
Ha nem viszik át kellene gondolnod az árat szerintem
Én nézem a motorárakat - ennyiért 3-4 ével fiatalabak is vannak. Nem bántani akarlak de pl a neoncső nekem 0Ft-ot ér és lehet más is így van ezzel.
Azért sok sikert , hátha eljön a vevőd neked jó áron is
http://www.hasznaltauto.hu/3173093_derbi_senda_2002
Ela
dnám
kis segítséget ha valki tud..
Helló!
Nem tudja valaki, hogy a Marzocchi teleszkópba menyi olaj kell ?
Azt tudom, hogy 20W sűrűségű, de hogy mennyi azt nem
Arra nem is gondoltam, hogy az menetes. De mind1 mert az egész blokkot szétszedtem. (nem csak emiatt)