Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo estét!
Kinek lenne kedve Bodrogkereszturra veterán börzére jönni?
Helló,
20as dellorto karbi eladó 12 e FT,gianelli sportdob 25s FT, cagiva prima idomzat, friss bordó metál festés,lakkozott, 25e FT,ha érdekel írj.Blokkon kívül minden megvan még a primából...( GP50es tagoknak )
email: bojtorbalint@freemail.hu
tel.: 0630/3855381
Hello mikor tudod feladni? Vagy feladtad már?
köszi majd megnézem ha lesz időm, de most úgy néz ki hogy veszek egy babettát és azt kell agyontuningolni! ma sem sikerült bemérnem a végét a derbinek mert lapos volt a hátsó kerekem
felfele kell
tegnapfeltettem egy 14-es lánckereket a 13-as után! Kíváncsi leszek milyen lesz a vége, mert tegnap csak szolid köröket mentem vele!
eddig volt neki 120 a vége üvegközeli állapotban! kíváncsi leszek rá!
a súbertűn merre kell állítani hogy több benzint kapjon?
alapminden motornál a holtjáték 3-5mm ig a megfelelő és egyjókuplungnál anyinak kell lennije több nem érdemes sem kevesebb aműgy az űj motroknálisezek a számok szerint álítják be
Nekem fél centi holtjáték, és fél centi, hogy kiemeljen a kupplung.
nekem van a kuplungkaron kb fél cm holtjáték és utána 1-2 centi az ahol fog a kuplung, ha beljebb húzom már nem számít semmit!
A fékkarnak van egy kis holtjátéka. De ahogy a holtjáték megszűnik a kar húzásából adódóan akkor már rögtön emeli is ki a kupplunglamellákat. Nem sokat kell húzni hogy kiemeljen teljesen. Szerintem kellene egy kis rugóútnak is valahol a kupplung belsején, de valahogy én hiányolom azt. Nem tudom nektek mennyire kell meghúzni a kart hogy kiemeljen a kupplung, de nekem nem sokat, sőt keveset..
a kormányon tudod finomítani
Sziasztok.

A kupplungon hol lehet állítani, hogy ne emeljen egyből ki mikor a kar holtjáték kivétele után. Ahogy megmozdul a kupplungkiemelő rúd máris nyomja a kupplungokat.
Hali!
Van egy nagyon jó tárcsazáram, zsákban, 2 kulccsal és 1 kék ledes kulccsal, olcsón eladó: 2000 Ft.
Postán v némely helyre szállítva is.
Képet tudok még küldeni, aki kéri.
Ha érdekel a post@citromail.hu címre írhatsz.
Köszönöm szépen.
Azove
Szia. urbanmarton@vipmail.hu És nagyon szépen köszönöm.
hay

én tudok küldeni kapcsolási rajzot!
Dobj egy e-mail címet.
Szia. Nekem szükségem lenne egy kapcsolási rajzra sendához. HA tudnál küldeni, nagyon szépen megköszönném. Köszönettel MArci
van egy barna 2002-es blokkom9600 km-es,bontatlan,főtengely sem lóg egyben az egész 25000ft,csak telefonon hívj!06304906559
Hali azt szeretném kérdezni hogy nincs e véletlenül valakinek derbi senda blokkja ami 2001 utáni, henger meg dugó nem kell! Mert van egy malossi mhr hengerszettem. És menyibe fájna nekem ha van esetleg
igen meg blokba a tömités és úgy 6+ posta
Tálas János
üdv mit is kértél...?hátsó sárvédő ha jol emlékszem...meg 6+posta...név?
Alsónémedi felé nam lakik valaki? Állítólag ott van egy motorgumi raktár és elég olcson adják őket. ha valaki ismerné a helyet akkor légyszi szoljon! Köszönöm.
Hali!
Nem tudom... Bármiről tudok fotót készíteni, de nem tudom mikor gyártás, mennyit volt motoron, mennyit futott. Bocsi... Normális állapotú, használható gumi, sztem nagyon olcsón...
vegyél egy natúrt alakítsd át és kész a kalapácsot tardsd meg mert azt át kell rakni rá
hello a gumi menyi kilométert futott?
Hello küldheted a cuccokat
Terény szabadság út 6
2696
köszi hogy nem adtad el