Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Derbi x-race sm eladó! nagyon jó állapotba elől hátul uj lánckerék , uj lánc , uj hátsógumi stb részletek msn en
hay mindenkinek!

Nekem olyan kérdésem lenne,h elképzelhető az,h gyújtásban van leszabályozva a DERBI GPR R 50-em?
Mostani szett ami rajta van :

DERBI szűrke színű 50 CCM-es henger
17,5 Dellorto karburátor 90-esfőfúvókával
DERBI Szívócsonk és 3 ablakos Membrán (Polini lapokkal)
15/50-es lánckerék
Tecnigas rezó + mellé DERBI Dob
Aprilia RS 50 Légszűrőház

Ezek mellett a fordulat nem éri el 8ezernél tovább 6.-ba ekkor olyan 80-85Km/h végsebességgel megy.
Elképzelhető,h gyújtásban van leszabályozva,h ne forogjon többet? Hogyan lehetne ezt orvosolni,h többet forogjon és menyjen?
(még most kap egy Polini funky sport dobot,meg majd egy malossi sport légszűrőt)
szia nekem lenne egy Polini Funky végdobom. Egyszer felis vettél msn-re mert nekemis GPR-em volt. Ha gondolod megmutatom mien az enyém. Feleslegessé vált mert most vettem Leo vince rendszert.
üdv: Márkus Dániel
esetleg ha valakit komolyabban érdekelne.. 30/463-0165
Sziasztok... eljött azza idő mikor lecserélem a Derbim.. ha valakit érdekel vagy megvenné vagy egyáltalán érdekli nézze meg az adatlapomat van róla kép.. még nem hirdettem meg mert azért derbi fórum előnyben
az árát 260ropi körül alakítanám..
+ bal hátsó idom + gyári kipuffogót adok vele...
a motorban 19000 km van.. korrekten hajtottam.. 8500-al került hozzám.. 2 év után megválnék nagyobbra váltás miatt....
Nekem most a DERBI GPR R -en elől 15 hátul 50-es lánckerék van és elég nagy a kompressziója,csak 8ezernél tovább nem forog,igaz ma jön haza a karbi váltás után (17,5 Dellorto karbi 90-es főfúvókával amit rakattam rá)
elöl nagynak kell lennie, hátul pedig kicsinek. viszont ha felrakod előre a legnagyobbat hátulra a legkisebbet akkor oda a gyorsulás...
hay

melyik értéket kell nézni ha én azt szeretném gyorsabb legyen?
Helló!

Van egy Derbi DRD-m szükségem lenne egy bal oldali idomra!Ami a tanknál van nem tudom ,hogy hívják!

Előre is köszi.!
helo az sajnos nincsen, de nekem is kéne egy :P
menyiért adod?
szia nekem van egy derbi x-race-m elado
találtam egy jó oldalt az áttételekről.. érdemes megnézni:)

http://www.jtsprockets.com/52....
üdv. érdekelne 80ccm henger+gugó+gyűrű képet tudsz küldeni,előre is köszi.
Helló!

Nem tudja valaki, hogy hol lehet venni 2005-s X-Race-hez Marzocchi teleszkóp becsúszó szárat ?
Aki tudja, hogy hol lehet venni az legyen szíves jelezze!
Köszönöm.
Üdv Tomi
hay mindnekinek érdekelne vmi sport dob a technigas rezómra lehetőleg 3 csavaros legyen.
giannelli enduro 2T kmplett sportkipufogo rendszer derbikre és apriliakra passzolo sporttarsi araon 40.000 Ft.. szerintem korrekt, meg teljesen uj, be van meg csomagolva! (nem rakom fel .. ) (uj 54.000)
Fritz Zsolt
Ceglédbercel
Major u. 16.
2737
Derbi sendához kéne pár idom...: a tanknál lévő idom(légterelő)és az ülés alatti idomok! Nem sendára kell hanem rabasára akarom ráépíteni:D.
Ha valakinek esetleg lenne az irjon!
köszi szépen, örülök neki
tiéd is szép
Hello! Bocs hogy nem küldtem! Ma feladom! Légyszi írd le mégegyszer a címedet!
Hali!
Télen nekem is ugyan ez a gondom, én még nem nagyon jöttem rá, hogy mi a gondja, de sztem próbálj meg ezzel együtt élni
Legalább a hidegben te is bemelegszel a tolástól
Sok rendör cirkál este...
Nyíregyen motoroztunk.
Most jöttem haza a motorozásbol ilyenkor nagyon megy
a moci a 90 -et viszi.