Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Nem küldted még a fékgombát?
Kellene!
Szia!

Nem küldted az érzékelőt?
Kellene!
Hello!
Lenne 1 olyan problémám hogy a Derbi FDS(Rabasa) motorommal ,hogy hidegen nehezen indul rúgásra vagy szinte egyáltalán nem.... de tolásra könyen...ha bemelegszik akkor pőccre indul.
Szerintetek mit lenne érdemes átnézni?
Ez az msn em :
en_zo9@hotmail.com

Remélem össze jön a dolog !
Amugy nagyon tetszik a motorod
adj inkább egy msn címet úgy könyebb lesz
Hello! Kilóméter óra meghajtód nincsen? Az kellene ami lent a kerékagynál van!
OKé teszem a képeket!
Ha ugy könnyeb meg adhatom az msn em ha gondolod!
na itt vannak a képek :
Helo
Akit érdekelne egy 97 es Derbi Senda váz kábelkötegekkel, fékekkel, telókkal, elektronikával az írjon! az alkatrészek külön-külön is elaóak!
ja a képen én vagyok, valamint még mindig eladó a motor
ja és hogy kicsit mutogassam a motorom
egy képet tudnál esetleg felrekni a hátuljáról?
ha más nem akkor elmagyarázom, hogy nekem hogy lett megcsinálva, bár az kicsit időigényesebb!
nincs mit
képeket és egyéb infot esetleg kaphatok?
helo.lene egy eladó 2006-os derbi senda x-treme sm,0 km van bene,első teleszkop hiányzik belöle meg az első kerék és a henger de van rá egy 70-es.zsir új a motor.akit érdekel az szoljon.az ára 200 000 Ft.
Majd dobok képet mien lett
Köszi szépen én is gondoltam rá,de most látom az sx en is egész szépen néz így ki.Nemszívesen vágom le de felesleges mert sarat nemfog fel meg annyira nem is tetszik h ottvan Ugyhogy köszönöm szépen!
hali! vki nem tudna eladó láncot sendára baráti áron? előre is kössz
Hello mindenki!
Bocsi de nekem nem ien rácsos vagy mien van hátul hanem sajnos még a régi változat a 2004 es designe arra nem tudsz valami tanácsot adni ?
ja és azthiszem ugyanolyan volt majdnem mint az rs-en előtte (rs-t ne is kérdezzétek, mert azóta totálkáros )
amit húztam piros csíkot ott vágta el haverom
ha neked is olyan van, hogy ilyen rácsos vagy milyen akkor az a legegyszerűbb, ha a lámpa és az indexek alatt körbe levágod egy éles tárgyal utána pedig finom csiszolóval megcsiszolod
haverom is így csinálta az sx-en és gyönyörű lett neki
A hátsó sárvédőre.előttem szóló is ezt kérte
mire kell megoldás?
Engem is érdeklne vmi megoldás!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni olyan ügyben hogy szeretném megszabaditani a sendam a rendszám tábla tartótol de nem tudom hogy oldjam meg mert nem szeretnék venni lámpát hozzá és igy nem tudom hova és hogyan rögzitsem a lámpát és az indexeket!
Ha valaki tudna segiteni/1-2 tanácsot adni az irjon erre a cimre:
stafford13@indamail.hu
itt irjon rám aki tud segiteni és mail en adom az msn em!
Köszönöm előre is!