Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo.ha érdekel vegyél fel msn-en.adatlapomon megtalálod.és küldök képet is.
Hátt...én is gondolkodtam rajta azóta, így kb. 40-45e lenne, sztem megelégszem egy 21essel! :D
Szia!
komplett kellene ha van?
Részvétem!
azért van mertz avízpumpába 2 szimering van ott... az egyik a viz felől van amásik a motor olaj felől. és a 2. között vana furat.. onna tudod meik rossz hoygha víz jön akkor afelőlei hoygha olaj akor afelőli.. szal szétszeded és szimering csere... ennyi
segíthetsz amugy eladni az én mocim is :D uyganolyan mitn a tied ha 98-as sendád van.. csak enyém 2002-es.. ha valameik ismid akar oylat mint neekd van szolj !
csősztök azt szeretném kérdezni hogy a 2005 derbiknek a hátsó telóján igaz nem lehet álltani
Helo
lenne egy olyan problémám 98 as drebi sendámon, hogy csöpög a hűtővíz a vízpumpa mögötti furatból. amit eddig nem csinált. Biztos nem ok nélkül van a blokkon az a kicsike furat, de most azt szeretném megtudni, hogy miért kezdett nekem ott csöpögni a víz? ha valaki tud ilyesmiről légyszi segítsen/írjon !
háát igen. ez minde kell. de minek neked ekkora karbi? 80as henger mellé?:D
Ez a karbi: http: //www.hebo.hu/webshop/product_in...

És akkor gyanítom, hogy ez a szívótorok kell hozzá: http://www.hebo.hu/webshop/pro...
http://www.hasznaltauto.hu/3173093_derbi_senda_2002
ZAR
GATOK ITT EZZEL MINDNEKIIT DE SZERETNÉK TŐLE MEGVÁLLNI..
Csinálj róla képet légszives engem is érdekelne!
helo.nekem van egy zsir új hátsó lámpa burám ha érdekel akkor irj.
mutasd meg hog meik membrán szettre gondolsz. leginkább a 28as karbihoz csak a hozzá tartozó szívótorkot kell megvenni mindneképp.
üdv: Dani
Lenne egy kérdésem hozzátok, lehet, hogy hülye kérdés lesz de nem értem! Ha megveszem a Derbi Sendámhoz a HEBOná a Ø28 -as Dell'orto karburátort, akkor külön meg kell hozzá venni a Membrán szettet, vagy egyátalán kell-e hozzá!? (Lehet, hogy hülye kérdés de nem tudom! XD) Előre is köszi! ;)
Bocs csak időközben meghalt a nagymamám és nem tudtam még a motoros dolgokkal foglalkozni!
Nem érdekel valakit Derbi x-race sm? 06704097529
Még mindég nem ért el hozzánk az érzékelő!
Lessz még az idén?
hay

hát lehetséges,most érdeklődtem pár emberkétől és ők is ezt mondják :S

amúgy nekem olyan 80-85 Km/h végsebessége van ezzel a hengerrel.
Hello! Két féle henger van a derbiken! Nekem az 1998-as senda 13/53-as áttétellel 85-90 között megy! A haveromnál minden ugyan ez csak neki fojtott hengere van és neki 60-65-öt megy! Ja nekem kipörög sebességbe 10-11 ezerig neki pedig 6500-7000-ig! Szerintem ez a gond nálad is! De nem tudom lehet hogy hülyeség! De azért a helyedbe kideríteném!
nemtudom ezen szerintem csak valami tuning henger segítene. ezek a gyári derbik csak enyit bírnak
Nem tetszik? Ilyenre lesz majd festve nyáron a gépem:)
(ha meg nem tetszik akkor meg nem kell nézni )
hay

pontosan ugyan ez a szitu nállam is
akkor lenne igazad a gyújtás-foyltásról hogyha üresbe se forogna ki 8000fölé. szerintem nézd meg valamikor, amikor bemelegedett a motor, mentél vele erre-arra üresbe húzd meg neki pörögje ki amenyit tud. 10000ig mindneképp kipörög. az én régi derbim üresbe leforgott terhelés nélkül 11000et- menet közbe a büdös életbe nem ment gyári áttétellel 9000fölé (70km/h)
kössz nem
tuning nélkül is megy annyit amennyit én szeretnék
köszi szépen