azért van mertz avízpumpába 2 szimering van ott... az egyik a viz felől van amásik a motor olaj felől. és a 2. között vana furat.. onna tudod meik rossz hoygha víz jön akkor afelőlei hoygha olaj akor afelőli.. szal szétszeded és szimering csere... ennyi
segíthetsz amugy eladni az én mocim is :D uyganolyan mitn a tied ha 98-as sendád van.. csak enyém 2002-es.. ha valameik ismid akar oylat mint neekd van szolj !
Helo
lenne egy olyan problémám 98 as drebi sendámon, hogy csöpög a hűtővíz a vízpumpa mögötti furatból. amit eddig nem csinált. Biztos nem ok nélkül van a blokkon az a kicsike furat, de most azt szeretném megtudni, hogy miért kezdett nekem ott csöpögni a víz? ha valaki tud ilyesmiről légyszi segítsen/írjon !
Lenne egy kérdésem hozzátok, lehet, hogy hülye kérdés lesz de nem értem! Ha megveszem a Derbi Sendámhoz a HEBOná a Ø28 -as Dell'orto karburátort, akkor külön meg kell hozzá venni a Membrán szettet, vagy egyátalán kell-e hozzá!? (Lehet, hogy hülye kérdés de nem tudom! XD) Előre is köszi! ;)
Hello! Két féle henger van a derbiken! Nekem az 1998-as senda 13/53-as áttétellel 85-90 között megy! A haveromnál minden ugyan ez csak neki fojtott hengere van és neki 60-65-öt megy! Ja nekem kipörög sebességbe 10-11 ezerig neki pedig 6500-7000-ig! Szerintem ez a gond nálad is! De nem tudom lehet hogy hülyeség! De azért a helyedbe kideríteném!
akkor lenne igazad a gyújtás-foyltásról hogyha üresbe se forogna ki 8000fölé. szerintem nézd meg valamikor, amikor bemelegedett a motor, mentél vele erre-arra üresbe húzd meg neki pörögje ki amenyit tud. 10000ig mindneképp kipörög. az én régi derbim üresbe leforgott terhelés nélkül 11000et- menet közbe a büdös életbe nem ment gyári áttétellel 9000fölé (70km/h)
komplett kellene ha van?
segíthetsz amugy eladni az én mocim is :D uyganolyan mitn a tied ha 98-as sendád van.. csak enyém 2002-es.. ha valameik ismid akar oylat mint neekd van szolj !
lenne egy olyan problémám 98 as drebi sendámon, hogy csöpög a hűtővíz a vízpumpa mögötti furatból. amit eddig nem csinált. Biztos nem ok nélkül van a blokkon az a kicsike furat, de most azt szeretném megtudni, hogy miért kezdett nekem ott csöpögni a víz? ha valaki tud ilyesmiről légyszi segítsen/írjon !
És akkor gyanítom, hogy ez a szívótorok kell hozzá: http://www.hebo.hu/webshop/pro...
ZAR
GATOK ITT EZZEL MINDNEKIIT DE SZERETNÉK TŐLE MEGVÁLLNI..
üdv: Dani
Lessz még az idén?
hát lehetséges,most érdeklődtem pár emberkétől és ők is ezt mondják :S
amúgy nekem olyan 80-85 Km/h végsebessége van ezzel a hengerrel.
(ha meg nem tetszik akkor meg nem kell nézni )
pontosan ugyan ez a szitu nállam is
tuning nélkül is megy annyit amennyit én szeretnék