én Mohács melet lakok,mailbox-os az email címem és valami probléma van vele ,mert bejelentkezek és nem ad be semit,csk azt írja ki,hogy "error"ezért kértem a telszámod.
98-as évjárat. Már egy ideje csináltuk, csak kíváncsiságból megnéztem és folyt sztenderen. Most kiengedtem amig volt a nívónál. Most már nekem sem folyik oldalsztenderen. De megnéztem az olaj dobozát és abban volt még 3dl. Az azt jelenti, hogy 7dl lett beleöntve.
Derbi Senda H típusú motoromhoz (94-es) keresnék javítási útmutatót, vagy szerelési könyvet. Valamint a gyárinál kisebb hátsó lánckerékre lenne szükségem, hogy picit gyorsabb legyen. Naponta 30km-t teszek meg vele, és egy kis plussz sebesség jól jönne. Természetesen tudom, hogy ez a gyorsulás rovására fog menni, de idővel ha az anyagiak engedik, majd kárpótolva lesz.
Neked mikori mocid van ?
Nekem 2005-s X-race és nekem csak akkor fojt a leeresztő csavarnál ha függőleges helyzetben volt a motor.
Ne tegyél bele túl sokat mert az se jó. Nekem belement a 8dl
Jaaaa
Bocsi csak ezt a kérdést minden 2. nap felteszik
Nem tudom gyárilag mennyi megy bele, azt viszont tudom hogy nekem 0,8L ment bele.
Ha le ereszted az olajat akkor arra figyelj, hogy melegen enged le.
A leeresztő csavar a blokk alján van, a szint jelző pedig a kuplung oldali dekni közepén.
mert én Zalaegerszeg mellett
amugy ide nem akarom megadni a telefon számomat ezért email-ben elérsz a: szortomas@freemail.hu
dugó,gyürük is van hozzá?
Derbi Senda H típusú motoromhoz (94-es) keresnék javítási útmutatót, vagy szerelési könyvet. Valamint a gyárinál kisebb hátsó lánckerékre lenne szükségem, hogy picit gyorsabb legyen. Naponta 30km-t teszek meg vele, és egy kis plussz sebesség jól jönne. Természetesen tudom, hogy ez a gyorsulás rovására fog menni, de idővel ha az anyagiak engedik, majd kárpótolva lesz.
http://www.motor.hu/hasznaltmo...
Nekem 2005-s X-race és nekem csak akkor fojt a leeresztő csavarnál ha függőleges helyzetben volt a motor.
Ne tegyél bele túl sokat mert az se jó. Nekem belement a 8dl
Bocsi csak ezt a kérdést minden 2. nap felteszik
Nem tudom gyárilag mennyi megy bele, azt viszont tudom hogy nekem 0,8L ment bele.
Ha le ereszted az olajat akkor arra figyelj, hogy melegen enged le.
A leeresztő csavar a blokk alján van, a szint jelző pedig a kuplung oldali dekni közepén.
Bocsi
Mennyi hajtóműolaj kell a mociba?
Az bőven megfelel nekem. Elvileg úgy is csak 40-el lehet vele közlekedni.
óó akkor én is
http://www.hasznaltauto.hu/3173093_derbi_senda_2002