Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja igen a vízpumpa tengelyéről én is gondolkoztam hogyan szedjem le a vízpumpa kerekét mert ugye miután leszedtem a réz anyát, nem lehet lehúzni mivel menet van benne. tehát én egyszrűen csak lecsavartam és hipp hopp kb 15 perc alatt meg is volt a műtét. szimeringet is sikerült vennem olyat szerencsére mint a gyári.
Nem nagy baleset levenni a deknit. Nekem nem jött le a tengelyről a vízpumpa kereke, ezért én belül a fogaskereket vettem le. Csak egy közérdekű infó: Nekem nem sikerült 6mm vastag szimmeringet vennem, csak 7-est, de akkor is szabadon marad a furat ha mindkettő 7mm vastag.
Idomszett is érdekel Régi sendához ha van v.kinek irjon KÖSZi!
jah és Derbi senda hoz kellene
Hello! ha valakinek van Szivocsonkja persze nem gyari ha nem v.mi tuning akk az irjon Lécci Email cimem : milan9393@gmail.com
helo annyira nem szedtem szét hogy mindkét szimeringet ki lehessen venni, csak a vízpumpa fedelét szedtem le, kipiszkáltam a szimeringet. a kuplungdekni maradt.az új szimeringet meg zsírral kentem meg. azért köszi a segítséget
Köszi már megoldódott a dolog, elvittem egy szerelőhöz:)
Majd holnap utánna járok ha neked megfelel.
Thx a gyors segitséget!
És az én X-Race-embe is jó lehet ez?:)
BEARING 6201 12X32X10
Ez a csapágy való bele a senda r-be.
Nézd meg, lehet,hogy itt találsz: http://motorwebaruhaz.hu/

Viszont nekem is van egy kérdésem szétment a csapágy a hátsó kerékbe, leszedtem a kereket, viszont gőzöm sincs hogy hogyan szedjem ki a csapágyat meg a csapágy méretét, típusát sem ismerem.
Üdv mindenkinek
Derbi sendához hol tudok lánc szettet venni ?
nekem van 1 feszülség szabályzom mond 1 árat!
debi rabasa alkatrészeim postai uton is eladnám,
http://www.hasznaltauto.hu/3173093_derbi_senda_2002
kis
segítséget....
Sziasztok!
Tudnátok nekem segiteni?Az egyik barátomnak van egy derbi sendája,10000 km-es gyürücsere lenne rajta,de sehol nem talál hozzá gyűrüt!Ilyen rossz az alkatrész ellátás? Hol lehet hozzá kapni gyűrüt?
Segitséget előre is köszönöm!
Meg tudod adni a helynek az elérhetőségét? Nagyon kellene! Köszi...
nekem még nincs egy hete, hogy 800ft-ért csináltak új gázbowdent... van ilyen cég zalaegerszegen akikhez ha beviszed hogy ilyen kell akk legyártják. kuplung bowdenem is kb ennyibe került... 1 nap alatt kész volt:)
sztem nem lesz jó hozzá, mert a gázbovden egyszerre húzza a karbit és az olajpumpát, ennek vmi áttétele van, szal meg kell venni a gyári bovdent v megtákolni a régit. pölö a miskolci márkakereskedésben tudnak neked rendelni, alvázszám kell hozzá, köbö 2 hónap, sok telefon és 12 ezer magyar pengő, de kedvesek és igyekeznek.
a derbi.hu-ról tudod leszedni az elérhetőségüket, de tessék leszedtem neked a telefonjukat: 06 46 332 006
Szia!

Mind a kettőt kicserélted? Ha már szét van szedve érdemes kidobni mind a kettőt, azon a néhányszáz forinton nem múlik már semmi. És ugye kapott egy kicsi olajat a szimmering mielött összeraktad, külömben hamar tönkre fog menni.
Köszi a segítséget , ma szét is szedtem, vettem szimeringet bele (a víz felőli volt rossz hálistennek) , összeraktam és újra jó a masina.
egész csinos darab moci:P
hay kö a tanácsot,de az a baj elég sokminden közrejátszhat,abba,h most nem forog anynit amennyit kéne,de már annyira nem érdekel a dolog így is elég jó a menetteljesítménye
Szia!

A ha a többi fokozatban leforog akkor nem a gyújtásodban lesz a hiba. Próbálj meg variálni az áttétellel. Meg ami még egy viszonylag kisebb átalakítás lenne az a 6 ablakos membránház és/vagy egy 19es karbi. Azt is nézd meg, hogy a szívócsonkodon mekkora furat van. Nekem a Sendán 14es volt. Arra hiába raksz nagyobb karbit, mert a kis szívócsonk átmérő miatt nem lesz hatása.