Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen a képen reszeld ki amíg akkora nem lesz a lik mint elöl
50es henger ha gondolod mutatok képeket róla. amúgy vizes. de ha gondolod teszek fel képet
a gond az hogy a kipuból kivan véve a katalizátor meg a végdobból is a terelőlemez, a szívócsonkot meg lemértem és pontosan 14mm. ezért is vagyok tanácstalan.
szia.milyen tipusra van a henger?rabasára kellene ami 80 ccm.
jaja 12/52-es, a karbin nem állítottam el semmit elvileg ha belerakom a 76-osat úgyanúgy kéne mennie, de ez majd kiderül. Te miket csináltál rajta? Azt látom hogy vettél egy Polini kiput meg fúvóka csere (gondolom 75 körüli) leírnád a többit kössz!
már eladtam a derbit 1éve. 12-52es áttétel volt rajta. reszeld ki a szívótorkot legalább az a 14mm meglegyen, tehát szabad útja legyen a füstnek. én a helyedbe kiszedném a fojtást a kipuff aljából. és a fégdobot is cserélném. nekem nagynehezen 70-80at ment miután ezeket megcsináltam
helló! és mennyit kell reszelni? 1-2mm? te még mit csináltál neki? a tiéden hanyas áttétel van? azt nem tudod mér csinálja hogy 7000-ig pörög ki, aztán nagyon-nagyon lassan tovább pörög (kínkeservesen) de onnastól kezdve érdekes hangja van(4-től már nem pörög jobban 7-nél). Harmadikba már egyszer sikerült kikínoznom olyan 57-et, 1-be majdnem 30-at. De minél nagyobb a sebesség annál kisebb a fordulat. Ez mi miatt lehet? Nekem azt is mondták hogy váltót kéne benne cserélni.
Sziasztok!

Eladó egy derbi fejidom,a két lámpás verzió.3felfogató gumi van hozzá.A bal része kissé karcos,de a fényezése vadi új.2003-as mocin volt.
Ár:6500Ft
Érdeklődni:amateo90@freemail.hu
csá TOMI0714!
ha veszel első lánckereket akk vegyél hátsót is meg láncot is. mert a mostani láncszetted már kopott, nyúlt és akk nem illene a lánc tökéletesen a fogaskerékre, meg ha lecserélted akk egy ideig ne menj gyorsan, meg ne kerekezzél..
Sziasztok!
Van pár darab küllőm(kb20Db)
19-es felnihez való(derbiben volt)
És hozzá való ráfom is van Morad a márkája.
Olcsó pénzért elvihető
sikerült beállítani
még 1 kérdésem lenne
van rajta 1 funkció, amit nem tok h micsoda
van a : km, napi km, óra
és nem tom h mi az ucsó, mer akármit csináltam, nem csinált semmit, gondoltam rá h esetleg a ford. mérő, de tévedtem
vmi srv felirat jelenik +
de passzolom h mi lehet
te tudod ?
Szia!

2,15* 18.Ez áll rajta,tehát 18-as.Az égvilágon semmi baja,pusztán már nincs rá szükségem,és a helyet foglalja.
Max annyi,hogy mivel az érkélyen van,ezért egy kicsi kis felszíni "rozsda" keletkezett a féktárcsán,de ez kb egy ronggyal leszedhető.
Üdv:Máté
amúgy ha valakit érdekel, van egy használt hengerem Derbi blokkra eladó olcsóón. 5000ft egy új dugó kellene hozzá! akit érdekel írjon
nekemiss ilyen motorom volt amúgy a szívótorokba nagyongyorsan kireszelnél azt akis likat nagyobbra naon lefolythatja. de ez csak egyéni vélemény jahh és az én derbim is gyáriliag csak 60at ment
a karbit be kell kalibrálni a 76-os főfúvókához,ezt nem ajánlom otthon csinálni csak szakemberrel,mert besülhet a gép ha szarul lövöd be:S
megnézted tuti a gyári 12/52-es fogaskerekek vannak fenn?
Helló!
Van valami baja a hátsó keréknek, patkázás, vagy esetleg más ?
mekkora a felni 17vagy 18"-os ?

Üdv Tomi
Kössz az infót Gyuriimiricsi. Mennyibe kerül a fogaskerék kb? Holnap megkérdezem Szolnokon a Hehér Hollóba hogy van-e. Megint várok majd 1 hónapot mint a fúvókára. A karbin ne is állítsak akkor gondolom semmit. Itt egy kép az enyémről:
Tedd vissza a 78-as főfúvókát,mondom lelső lánckereket cseréld le 14-re az tuti dob rajta.Így gyári cuccokkal símán vinnie kéne a 80-at!
Sziasztok! megnéztem a szívócsonkot és ezt találtam. A furat átmérőjét megmértem: 14mm, gondolom hogy jó mert a karbim 14-es. De a másik az mi? Az a fojtás? A lapocskákat lehet mozgatni.
Jah és vissza tegyem a 76-os fúvókát? mert nekem gyárilag az volt benne. most 100-as van benne.
az tényleg messze van!
Nyíregyházán
Hol laksz?
hay

szerintem cseréld le a fogaskerekedet elől egy 14-re és tuti többet fog menni. A membránról meg annyit,h szoktak rakni a szívótorokba átmérő szűkítőt,de szerintem tiedbe nincs ilyen.Jah és egy nyitott kipufogórendszer csodákra képes ;)
Ilyet keresek de a közelbe,nekem nagyon messze van.
Gyuriimiricsi ha tudsz segíteni meg köszönném vagy vki. amúgy a hengerem nagyon jó állapotú, hallottam olyat hogy ki kell maratni a felömlőknél. egyébként osztrák motor. előre is kössz!