Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló nekem van két 17 es alu kerekem derbi be ha érdekel irj 10 ezerér eladó gumikkaltárcsákkal. csak kicsit koszosak a képen:D
Hi!
"kukodaattila"-t csak ajánlani tudom. Tényleg nagyon korrekt és egy csomó cucca van. Én már több mindent vettem tőle...
szia! sm szetted van-e ha van milyenek valamint ami tényleg kell az a kuplungbowden érdekelnének, valamint ha tudsz képet is küldhetnél róla! de először csak válaszolj mi mennyiért milyen?
előre is köszönöm!
Helló!
Milyen teleszkópod van ? 35mm-es marzocchi ?
hali mindenkinek!ezekhez a motorokhoz szinte minden alkatrészem van:DERBI SENDA,GPR RIEJU RR MOTORHISPÁNIA FURIA APRILIA RS,FUTURA,RX,RALLY TUAREG minden reális áron van,PL:derbi senda elsőtelók párban:4500ft! póstázni is tudom! csak telefonon érdeklődj!06304906559 VESZPRÉM
http://www.hasznaltauto.hu/3229871_derbi_senda_2004
emberekk segítsetek rajtam
kuplungbovdenre lenne szükségem a közeljövőben, mert tegnap este elszakadt!
meg lett csinálva, működik rendesen, csak nem kinézetre lett csinálva és nem lett a legszebb!
az jó, nekem is az van
helló van két felnim derbi fenix hez a gumik ujszerü állapotban az elsö tárcsa kopott.
normális mivel az egyikben van olaj a másikban meg nincsen ez gyárilag van igy szóval hadjad úgy
Hi!
Akkor az normális lehet Szerintetek, hogy az egyik szár kemény, a másikat meg kézzel be lehet nyomni kb 3/4 útig? Mert az enyém most olyan... teló olaj csere után viszonylag jó volt( elsőre úgy teleraktam olajjal, h majdnem kiverte a fogamat a kormány a "tesztkörön" ) aztán egyre csak lágyabb lett, viszont olaj-szivárgásnak nyoma sincs... Egyszer csak megállt egy szinten (lágyságban) és annyi...
derbi gpr 125 2008-as olcson eladó. fejidom oldalidom javitani kell
ezt le számitva szalon állapotu.
ár=345eft
Hali! Eladtam a motorom, szal eladók még a cuccaim is.
42es csizma protektorokkal, fél éves, nagyon keveset használt, nem kitaposott, nem megkopott talppal.

Puha protektoros rövid szárú nadrág, mely remekül illik a csizmába, cipzáros zsebekkel, kivehető protektorokkal.

Hosszú derekú túrakabát, kapucnival, összehúzható gallérral, végig patentolható hassal, beszűkíthető kézelővel, kemény protektorokkal.
Én 74 kg-os 178 cm-es srác vok, rám úgy jó, h aláfér még egy melegítő nadrág és pulóver. Textilből készült, valamennyire vízálló. Ez a teljes öltözék 14 ezer HUF, ebből is egy 500-1000 HUFot tudok még engedni, sajnos többet nem. Az ár a szettre vonatkozik, de igény esetén megbontható. Postán is tudom küldeni.

+szinte vadi új Akira Osaka zárt fekete bukósisak, karcmentes, szerszám nélkül cserélhető plexivel, XL (61-62)-es 11.000 Ft

+tárcsazár, 2 kulccsal és egy kék ledes kulccsal, tartóval 2000 Ft

Bármi érdekel keress meg privátban, bármiben meg tudunk egyezni. Bármiről bármilyen fotót tudok küldeni. Köszönöm: Azove
A Marzocchi-ban mind a 2 szárban van rugó
akkor ezt hallottam lehet am meg ha mind 2-ben lenne akkor van gyengébb rugó is, mindenféle van rugóból
Olaj mind a 2 oldalt van csak az egyikben van rugó a másikban nincs. Ha jól emléxem a fék felöli a rugós a másik a sima olajos.Ha mind a 2-ben rugó lenne kicsit kemény lenne:)Ezért van csak 1 oldalon.
én már hallottam olyat is, hogy a 2 oldal nem is ugyan olyan! hogy az egyikbe rugó van a másikba meg olaj!
nemtudom hogy ilyen van-e vagy ha valaki tudja az mondja már el pontosan, mert érdekel!
Helló!
Találkoztatok már olyan problémával, hogy régi showa telós sendán állandóan elmegy az olaj a jobb oldali telóból? Nem látni sehol olajat telón semelyik illesztésnél... Két ilyen sendával is találkoztam, mindkettő 98-as kiadás... Mi lehet ez?
megkaptam holnap feladom a postán
még nem
megkaptad a címet?
oké
csinaltm egy új email címet,küldöm a címemet,a postaköltséget plusz ráfizetem
postai utánvételre lehet,az ár kb 1500-2000ft
ja értem csak mohácsra menyi lehet az után vétel vagy hogy legyen a posta?