szerintem az neked egy kicsit hoszú az áttétel nem? kitudja forogni rendesen? én régi derbimen 21es karbi-légszűrő-vákumdob meg anyámkínja volt 50es hengerre 14-52 nagyon sok volt neki. ilyen max 70et ment 8000es fordulaton 6ba, nemtudta jobban kiforogni
köszi az infókat ,a agyári áttételt tudtam :)
De nállam sajna most 15/50-es áttétel van rajta :S
A héten érkezik meg hozzá a 17,5 karbibm utánna meglátjuk mit visz :)
Érdemes bontóban kérdezősködni.
Konkrétan tudok boltot ahol lehet kapni, de 57000Ft-t nem hiszem, hogy adnál érte.
Neked nem lett bajod az esésnél ?
A régiből mi maradt meg ?
a fordulatszám mérő szerkezet ép ?
Tehát ami az órában van a számlap mutató és maga a kütyü.
Ha azok megvannak és használhatóak, vagy meg lehet javítani akkor azokat megvenném , nekem nincs fordszám mérőm sajna
Ha helye, minden megvan csak nincs benne :(
Sziasztok..
Ma elestem stoppie közben, tulpördült a motor. Csak az a baj, hogy a müszerfalam totálra töröt. Arra fordult rá a motor. 50km/h-nél kezdtem a stoopiet csak egy picivil több féket húztam
Ha valamelyikötöknek lenne Derbi Senda X-Treme -hez 2004/7 évjáratúhoz müszerfal,( fordulatszámmérö, kilométeróra). az jóvolna.
Szia zsilobali!
Bocs hogy le vagyok lassulva Válaszom kérdésedre:fordítot telóm van.De még bővült a rossz alkatrészek listája, mert a hátsó vagy is a közép telóm is beszart,folyik belőle az olaj.Tehát ezekre lenne szükségem. Előre is kössz
Nekem régebbin van azon nem kerestem , de a rajzok alapján szerintem a feszszabályzóba van beépítve . Mondjuk ha rossz gondolom berakható egy bármilyen indexrelé ami passzol az izzók teljesítményéhez.
Ami gyárilag rajta van
Nem tudom a GPR az más mint a Senda csak a blokkja ugyan az ...
Az ülés alatt a csomagtartó rekeszben van egy táblázat guminyomás tank kapacitás minden ilyesmi rá van írva ott van az is. Legalábbis az én sendámon ott van.
köszi az infókat ,a agyári áttételt tudtam :)
De nállam sajna most 15/50-es áttétel van rajta :S
A héten érkezik meg hozzá a 17,5 karbibm utánna meglátjuk mit visz :)
Valaki nem tudja hogy milyen lánckerék kell rabasára? meg hogy kb menyibe van?
Konkrétan tudok boltot ahol lehet kapni, de 57000Ft-t nem hiszem, hogy adnál érte.
Neked nem lett bajod az esésnél ?
A régiből mi maradt meg ?
a fordulatszám mérő szerkezet ép ?
Tehát ami az órában van a számlap mutató és maga a kütyü.
Ha azok megvannak és használhatóak, vagy meg lehet javítani akkor azokat megvenném , nekem nincs fordszám mérőm sajna
Ha helye, minden megvan csak nincs benne :(
Üdv tomi
lehetetlen a rabasán gázos teló van hátul
ja és ha tudsz esztergálni meg alakítani a mocin akkor kiflikkel befér a sowa fordított teló külömben nem
Ma elestem stoppie közben, tulpördült a motor. Csak az a baj, hogy a müszerfalam totálra töröt. Arra fordult rá a motor. 50km/h-nél kezdtem a stoopiet csak egy picivil több féket húztam
Ha valamelyikötöknek lenne Derbi Senda X-Treme -hez 2004/7 évjáratúhoz müszerfal,( fordulatszámmérö, kilométeróra). az jóvolna.
Az első teló az sima vagy fordított?Ha fordított akkor érdekelne amennyiben jól működik persze.Mennyiért adnád? Kéne a hátsó is!
Bocs hogy le vagyok lassulva Válaszom kérdésedre:fordítot telóm van.De még bővült a rossz alkatrészek listája, mert a hátsó vagy is a közép telóm is beszart,folyik belőle az olaj.Tehát ezekre lenne szükségem. Előre is kössz
Na ezt megnézem délután.
53/13 valhogy így szerepel?
Nem tudom a GPR az más mint a Senda csak a blokkja ugyan az ...
Az ülés alatt a csomagtartó rekeszben van egy táblázat guminyomás tank kapacitás minden ilyesmi rá van írva ott van az is. Legalábbis az én sendámon ott van.
boccs,h belevágok szavadba ,de nekem a DERBI GPR 50 -hez gyári 50-es hengerhez mekkora áttétel lenne az ideális?