Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem az neked egy kicsit hoszú az áttétel nem? kitudja forogni rendesen? én régi derbimen 21es karbi-légszűrő-vákumdob meg anyámkínja volt 50es hengerre 14-52 nagyon sok volt neki. ilyen max 70et ment 8000es fordulaton 6ba, nemtudta jobban kiforogni
hay

köszi az infókat ,a agyári áttételt tudtam :)
De nállam sajna most 15/50-es áttétel van rajta :S
A héten érkezik meg hozzá a 17,5 karbibm utánna meglátjuk mit visz :)
Valakinek nincs egy felesleges termosztátja?
3 nap!
az én régi derbin gpr-em gyári áttétele 12/52 volt. 13/52-t még bőven viszi anyi kell rá. reméllem segítettem
Hello
Valaki nem tudja hogy milyen lánckerék kell rabasára? meg hogy kb menyibe van?
Érdemes bontóban kérdezősködni.
Konkrétan tudok boltot ahol lehet kapni, de 57000Ft-t nem hiszem, hogy adnál érte.
Neked nem lett bajod az esésnél ?

A régiből mi maradt meg ?
a fordulatszám mérő szerkezet ép ?
Tehát ami az órában van a számlap mutató és maga a kütyü.
Ha azok megvannak és használhatóak, vagy meg lehet javítani akkor azokat megvenném , nekem nincs fordszám mérőm sajna
Ha helye, minden megvan csak nincs benne :(

Üdv tomi
Kúltúra!
én nekem is kész lenne elméletileg a lendkerékcserém, de azt a faszt nem bírom elérni!
Már csak négy nap!
Hello olaj?

lehetetlen a rabasán gázos teló van hátul

ja és ha tudsz esztergálni meg alakítani a mocin akkor kiflikkel befér a sowa fordított teló külömben nem
én aktív vok :D
senki sem aktív ilyenkor?
nekem nincsen, de sajnálom ami veled történt ! neked nem lett bajod?a motornak is csak ennyi lett akkor jól jártál!
Sziasztok..
Ma elestem stoppie közben, tulpördült a motor. Csak az a baj, hogy a müszerfalam totálra töröt. Arra fordult rá a motor. 50km/h-nél kezdtem a stoopiet csak egy picivil több féket húztam

Ha valamelyikötöknek lenne Derbi Senda X-Treme -hez 2004/7 évjáratúhoz müszerfal,( fordulatszámmérö, kilométeróra). az jóvolna.
üdv..hát ami nekem ebbe van az sima,bár én ugytudom Rabasaba csak sima létezett sendába való forditott is van...ha az jó?árat holnapra dobok....
Szia delorto!
Az első teló az sima vagy fordított?Ha fordított akkor érdekelne amennyiben jól működik persze.Mennyiért adnád? Kéne a hátsó is!
Szia zsilobali!
Bocs hogy le vagyok lassulva Válaszom kérdésedre:fordítot telóm van.De még bővült a rossz alkatrészek listája, mert a hátsó vagy is a közép telóm is beszart,folyik belőle az olaj.Tehát ezekre lenne szükségem. Előre is kössz
Okés köszi amúgy én is arra gondoltam,hogy úgy van de kköszi még 1x
Nekem régebbin van azon nem kerestem , de a rajzok alapján szerintem a feszszabályzóba van beépítve . Mondjuk ha rossz gondolom berakható egy bármilyen indexrelé ami passzol az izzók teljesítményéhez.
Aksi alatt,mellet vagy a légszűrőház mellet?!
ziasztok! megtudná mondani valaki h az index relét hol keressem a 2005 ös x.racen? előre is köszi
Szerepel a táblázatban?
Na ezt megnézem délután.
53/13 valhogy így szerepel?
Ami gyárilag rajta van
Nem tudom a GPR az más mint a Senda csak a blokkja ugyan az ...
Az ülés alatt a csomagtartó rekeszben van egy táblázat guminyomás tank kapacitás minden ilyesmi rá van írva ott van az is. Legalábbis az én sendámon ott van.
hay

boccs,h belevágok szavadba ,de nekem a DERBI GPR 50 -hez gyári 50-es hengerhez mekkora áttétel lenne az ideális?