Hali mki!
Lenne néhány eladó cuccom:
Akira Osaka Xl(61-62)-es full fekete zárt bukó. Gyakorlatilag vadi új, pár száz kmt hordtam, de nyomja a fülem, kicsi, karcmentes plexi, 11000 Ft-ért, Budapestre ill Gödöllő környékén a szállítás megoldható.
6 ablakos membrán: 3000 Ft.
Gyári nem fojtott végdob: 3000 Ft
Köszi: azove...
Egyébként azt tudod egyáltalán, hogy a kuplung hol van ?
Mert a kuplung oldalon csak fém dekni van...
Ha meg azt sem tudod melyik a kuplung oldal, akkor miért állsz neki motort szerelni ?
Én télleg motorotam. A hétvégén több, mint 300at hajtottam bele a bicajba. Meglátogattam unokatesómékat. Nem vettem fel a motoros ruhám, szal szétfagytam és megáztam, ekkora állatkirályt... De jó karika volt.
Mkinek széles utat, occó bendzint...
Én tudom:) Na szóval leengeded az olajat, kiengedet a vizet ah ez megvan a kuplunfelöli deknit leszedet ha ez megvan akkor látni fogod a váltórudat, magadfelé kihúzod, de elötte a váltókart szedd le.Ha ezzel is megvagy és kijött a váltórúd(Ez simán kicsúszik feléd)Akkor simán kiszeded a szimeringet elviszed egy csapágyboltba adnak, belearkod, összerakod és kész
Velünk nem irattak alá semmit. Mondjuk ez már 5 éve történt. Motoros rendőrről meg annyit, hogy múltkor Szombathelyről mentem haza és eltépett mellettem egy motoros. Én mentem 100-110-el, ő saccra 160-al, de inkább többel. A motorosrendőrök álltak az út szélén, meglátták, csak nevettek egyet, és beszélgettek tovább. Csak azt cseszegetik akit könnyű. Pl az 50es mocival járó fiatalokat akik nem tudnak meglépni előlük (olyan könnyen). No comment, ez BANÁNISZTÁN!
ja és még azt akartam megkérdezni, hogy ha feljelent akkor alá kell írni a papírt, hogy elismered a bűnödet?mert velem aláíratták mikor nem volt nálam a jogsi, viszont múltkor afterozni voltunk atkáron és mikor haverom motorjával szaggattam be gyöngyösön utánamfurdult a MOTOROS RENDŐR sajnos nem vettem észre és megállított!
ez a motor ez úgy néz ki, hogy gyári 100-as aerox direktszűrővel(olyan hangja van alapjáraton mint egy tanknak) na mind1 az a lényeg festés alatt vannak az idomok magyarul teljesen vázra van bontva az egész!nem volt ugye lámpám és duda nem működött, papírokért nem szólt pedig azt utólag mutattam meg neki, mert az a másik motorba volt és úgy hozta vissza a haverom!
25km-re laktam onnan ahol ez történt és azt mondta h toljam haza
elég vicces volt mert nem bírtam ki és az arcába röhögtem
eltoltam 100m-t a benzinkútnál megkávéztunk és go motorozni! ja és azt mondta h ha megállít aznap még egyszer lefoglalja a motort!
mondom engem nem fogsz megállítani, ha láttam volna akkoris hogy jön.....
Ha már rendőrös történet én is megosztok veletek egyet. Öcsémmel mentünk valahova. Ő bringával én mocival. Fogta a vállam én meg húztam. Nem vettük észre a rendőrt mögöttünk. Megállított. Elkérte az összes papírunkat és modta, hogy feljelent. Mit lehet tenni, ez van. Kb 1 hónap múlva kaptunk egy levelet. Pénzbírság nem volt, csak figyelmeztetés. De a figyelmeztetés nagyapámék címére érkezett (egyik szomszéd) és keresztapám nevére (másik szomszéd). Szal még véletlen sem tudták eltaláni Biztos nagyon nehéz volt a lakcímkártya és a név alapján kideríteni az adatokat.... És a legjobb dolog az egészben, hogy a rendőr falubeli volt....
Mikor kimentem az asszony elé az állomásra még Simsonnal, visszafelé megállítottak a rendőrök és ecsetelte ketten egy kismotorral nem lehet menni. Persze ha tudta volna, hogy a nejem terhes akkor nem tudom mit mondott volna. Hárman egy kismotoron? Mindegy. Szerencsémre a bratyeszra emlékezett még katona korából. Aztán így elengedett, de csak tolhatom a motort!
Persze .
50m után hopp indulandusz és hazarepesztusz.
Ez az egész 1km-en belül zajlott le.
az a baj h engem ismernek, mint a rossz pénzt hiszen a helyi rendőrök eleve ismernek mert mindenki feljelent a hangomért és stílusomért!de falun belül ritka hogy megállok!
azon kívül gyöngyösre járok be szinte napi rendszerességgel és ha vmi nem tuti akkor inkább nem állok meg hogy ne szopassanak, viszont mikor megállok és rendben van minden akkor normális vagyok vele amég ő nem szemét! http://www.heol.hu/heves/kek-h...ezek mi vagyunk
A rendőrök azt csinálnak amit akarnak ... sajnos
Engem is fogtak már meg illetve dobogókőről jöttünk lefelé szerintem
70körül mérhetek be satufék 40...
Oda gurulunk kiállítottak látták, hogy rendesen be vagyunk öltözve minden papír rendben volt és szó nélkül elengedtek
Mondták, hogy uraim további jó utat viszlát ...
Rendesek voltak
tegnap elött volt 2éves a jogsim ez alatt a 2év alatt 1x igazoltattak amit az előbb leírtam
(kop-kop-kop)
Én mindig figyelem a rendőröket ő nem szemét velem én se vele ...
volt már olyan , hogy azt hittem, hogy na most végem ...
80al mentem és jött mögöttem szirénázva a rendőr ... kicsit kivert a víz ... de aztán simán megelőzött és továbbment
sztem az a kipufogó még tőlem ered, nekem se volt jó a 70-es vashengerrel, azért is adtam el. Sajnos azóta már az egész motorom a múlté nem tudom hogy fogom kibírni egész nyáron motor nélkül
ja amúgy az 50km/h-t nézik kismotornál is a gyakorlatban, ha meg 40-et nézi akkor hiába mondassz akármit úgyis belédköt ha akar
megtud büntetni ha akar (SAJÁT VÉLEMÉNY)
Haverom úgy járt, h épp kigyorsítás alatt volt (SX50-full polini 80) trafival meglátták, megállították és feljelentették! az volt a papíron, hogy a megengedett sebesség "50km/h"-t átlépte 74km/h val! csak olvassuk és röhögünk
am ezt megosztom veletek, véleményeket szeretnék!haverom ittas vezetés:1 hónap jogsi elvétel és 15.000ft
az előbb említett gyorshajtás 30.000
én átmertem menni a szomszéd faluba(3km-re) úgy, hogy a jogsimat otthon hagytam: 45.000ft bírság
PERSZE MIND 3-AN KISKORÚAK VAGYUNK JÖVEDELEM NÉLKÜL-NEM KELLETT KIFIZETNI!
őszintén szerintetek ez így normális? álló helyzetbe igazoltattak és 45papír aki gyorsan megy esetleg elüt valakit 30papír és egy teljesen kiszámíthatatlan ittas sofőr aki nem bírt a saját sávjába menni 15papír!és akkor én azért mert nem bírtam magam leigazolni és le kellett kérni cb-n amit (amúgy is megtesznek) én vagyok a közveszélyes őrült nem?
nekem tudod nem úgy mondja hogy segédmotor hanem csak ennyit 40es tábla 70 körüli sebesség lámpa nélkül mondom csak kijöttem egy körre stb stb tudod a habi duma aztán mondták jlvan legyen joéjszakád szevasz mondom köszönöm viszlát sisak kesztyű fel ismét full gázon haza minnél elöbb
A 6 ablakos membránról tudnál felrakni képeket? Valószínűleg kellene. Komplett vagy csak a ház van meg?
joéjt!
szélesutat!
Üdv: Hajdu
a hűtőventilátorrol kaphatnék képet és ár ajánlatot mert az enyém egy kisebb esés miatt leszakadt elhagytam
és a 6 ablakos membránházról is kérnék szépek egy képet
köszi előre
üdv: Hajdu
Kimaradt egy-két alkatrész,ami teljesen felesleges a számomra.
Kis pénzért eladnám őket.
95-99-es sendahoz való:
-olajtartály vezetékkel
-víztartály vezetékkel
-fesz. szabályzó
-indexrelé
-légszűrőház
-hűtőventi
látor
-oldalsztender
email:amateo90@freemail.hu
TE
L:06-30/654-91-22
Lenne néhány eladó cuccom:
Akira Osaka Xl(61-62)-es full fekete zárt bukó. Gyakorlatilag vadi új, pár száz kmt hordtam, de nyomja a fülem, kicsi, karcmentes plexi, 11000 Ft-ért, Budapestre ill Gödöllő környékén a szállítás megoldható.
6 ablakos membrán: 3000 Ft.
Gyári nem fojtott végdob: 3000 Ft
Köszi: azove...
Mert a kuplung oldalon csak fém dekni van...
Ha meg azt sem tudod melyik a kuplung oldal, akkor miért állsz neki motort szerelni ?
Mkinek széles utat, occó bendzint...
ez a motor ez úgy néz ki, hogy gyári 100-as aerox direktszűrővel(olyan hangja van alapjáraton mint egy tanknak) na mind1 az a lényeg festés alatt vannak az idomok magyarul teljesen vázra van bontva az egész!nem volt ugye lámpám és duda nem működött, papírokért nem szólt pedig azt utólag mutattam meg neki, mert az a másik motorba volt és úgy hozta vissza a haverom!
25km-re laktam onnan ahol ez történt és azt mondta h toljam haza
elég vicces volt mert nem bírtam ki és az arcába röhögtem
eltoltam 100m-t a benzinkútnál megkávéztunk és go motorozni! ja és azt mondta h ha megállít aznap még egyszer lefoglalja a motort!
mondom engem nem fogsz megállítani, ha láttam volna akkoris hogy jön.....
Ha már rendőrös történet én is megosztok veletek egyet. Öcsémmel mentünk valahova. Ő bringával én mocival. Fogta a vállam én meg húztam. Nem vettük észre a rendőrt mögöttünk. Megállított. Elkérte az összes papírunkat és modta, hogy feljelent. Mit lehet tenni, ez van. Kb 1 hónap múlva kaptunk egy levelet. Pénzbírság nem volt, csak figyelmeztetés. De a figyelmeztetés nagyapámék címére érkezett (egyik szomszéd) és keresztapám nevére (másik szomszéd). Szal még véletlen sem tudták eltaláni Biztos nagyon nehéz volt a lakcímkártya és a név alapján kideríteni az adatokat.... És a legjobb dolog az egészben, hogy a rendőr falubeli volt....
Persze .
50m után hopp indulandusz és hazarepesztusz.
Ez az egész 1km-en belül zajlott le.
azon kívül gyöngyösre járok be szinte napi rendszerességgel és ha vmi nem tuti akkor inkább nem állok meg hogy ne szopassanak, viszont mikor megállok és rendben van minden akkor normális vagyok vele amég ő nem szemét!
http://www.heol.hu/heves/kek-h...ezek mi vagyunk
Engem is fogtak már meg illetve dobogókőről jöttünk lefelé szerintem
70körül mérhetek be satufék 40...
Oda gurulunk kiállítottak látták, hogy rendesen be vagyunk öltözve minden papír rendben volt és szó nélkül elengedtek
Mondták, hogy uraim további jó utat viszlát ...
Rendesek voltak
tegnap elött volt 2éves a jogsim ez alatt a 2év alatt 1x igazoltattak amit az előbb leírtam
(kop-kop-kop)
Én mindig figyelem a rendőröket ő nem szemét velem én se vele ...
volt már olyan , hogy azt hittem, hogy na most végem ...
80al mentem és jött mögöttem szirénázva a rendőr ... kicsit kivert a víz ... de aztán simán megelőzött és továbbment
megtud büntetni ha akar (SAJÁT VÉLEMÉNY)
am ezt megosztom veletek, véleményeket szeretnék!haverom ittas vezetés:1 hónap jogsi elvétel és 15.000ft
az előbb említett gyorshajtás 30.000
én átmertem menni a szomszéd faluba(3km-re) úgy, hogy a jogsimat otthon hagytam: 45.000ft bírság
PERSZE MIND 3-AN KISKORÚAK VAGYUNK JÖVEDELEM NÉLKÜL-NEM KELLETT KIFIZETNI!
őszintén szerintetek ez így normális? álló helyzetbe igazoltattak és 45papír aki gyorsan megy esetleg elüt valakit 30papír és egy teljesen kiszámíthatatlan ittas sofőr aki nem bírt a saját sávjába menni 15papír!és akkor én azért mert nem bírtam magam leigazolni és le kellett kérni cb-n amit (amúgy is megtesznek) én vagyok a közveszélyes őrült nem?
Nemáááááááá mi ez, hogy 40es táblánál ?
Nem tanultál kereszt öcsém ? Segédmotoros kerékpárral tök mind1 hol mész csak 40el mehetsz