Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt tudjátok, hogy ha kicserélitek a hengert 50-ről 70,80-ra akkor érdemes főtengejt is kicserélni egy spécibre?
Javítsatok ki ha nem így van.
Ezt csak elővigyázatosságból írtam.
sziasztok nekem is van 1 derbim és az a kérdésem lenne hogy tud-e valaki 70ccm-es hengert szerezni vagy van neki?!?!
Szevasztok. Kérdezni akarom hogy nem-e tudtok eladó hengert Derby sendához 70-80ccm-es hengert?Ha tudtok vmit léci irjatok .kössz. 2000-es évjáratu a motor.
hali,ez a tipus nincs,bár a lendkereket is lekaphattad volna meg a nagyfesztrafóját,ez a 3ik variáns amivel szerelték a legritkább nekem kapásból komlett ez lenne..
szerintem a power szelepnél kéne keresgetni, haveromnak ugyanez volt a hiba az rx125-tel mikor eltört neki és egy másik barátom is ilyen panaszokkal állt elő mikor a 125-ös TM-jén meggyengült valami kis csapszeg vagy mi a powernél!
Hellosztok!
nem tudjátok véretlenül,hogy Rieju spike ó(hebo fejidom) milyen égő való?
köszi a választ előre is
Nem raktátok fordítva be a karbiban a benzinszűrőt?
Igaz nekem a Citróban volt ez a szarvashiba elkövetve, de a jelenség hasonlatos volt.
Hello
Na ő lenne az
Sziasztok Egyik ismerősömnek gpr 125je van és az lenne vele a problémája hogy 1-ben és 2-ben nem forog többet 7ezernél a többi fokozatban meg igen de akkor meg van hogy fullad néha. A karbi most lett kitisztítva, mi lehet a baj szerintetek? Elektronika vagy még tisztítsunk ki vmit? előre is köszi az ötleteket
Sziasztok!

Derbi gpr 125 -öst el lehet használni 50 esként? Nagyon sokba különbözik az 50-estől? Meg aki tud 1-2 mondatot a típusról, hogy milyen is?

Elöre is köszönöm!
hay mindnekinek!
Érdekelen sportdob és karburátor :)
Hello...Derbi senda elsö féknyereg,rezonátor elado
http://www.kepesmotor.hu/motor...
ja fenix miatt e-mail címem: akisdaveee@hotmail.com
üdv..kép kéne a gyujtásodról,mert 2fajtával szerelték,nekem motorplat van,azon egybe van minden,de lehet tudok a te gyujtásodhoz is...
Hello nekem kéne a Gyújtásjeladó tekercs, de még az is lehet hogy kompletten az egész alap tartó lappal együtt
Itt a Számom Delorto26 36309766115
Ha érdekel a Biznisz hívj
Köszi
Hellosztok márkatársak és aki az akar lenni az figyeljen ELADÓ egy Derbi Senda X-treme 2005-ös gyári egyedül a kormány pazzaz 11000km nagyn szép állapotban.220.000.FT
szewasztok derbi fenixhez keresek alaktrészeket, pl kmóra harang, gyári lámpatartó,..... ha valaki tudna segíteni írjon.....
Ez az email címem:bergervanda@mailbox.hu
hell...légyszives e-mail cimet küldeni és arra dobom az árat és h van e...
Ja értem. kÖSZI! De ha tud valaki lánckereket az írjon!
Nagyon sürgős!
nem nem srác nézd meg kinek ment az előzmény. a gyertyára értettem.
Köszönöm gyors válaszod
Mármint 9-es vagy 10-es lánckerék
Ezt nekem írtad?
9 vagy 10