Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvass vissza !
Flexelni ,heggeszteni kell és a henger is lehet folytott, na meg az áttétel sem mindeggy . Mindkettőről vannak képek is.
Egyébként a 60 nem is olyan rossz , az enyém csak 50-et ment.
Szia Peti!

Az olajzót úgy tudod megnézni, hogy lehúzod az olajzó csövet a karbinál és ott kell jönnie alapjáraton kb 15mp-ként egy kis olajnak.
Na persze az akkor van ha fel van töltve a tartály olajjal és légtelenítve van.
Helo lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Egy 98 as derbi sendát vettem nemrég és szerintem ez a motor tudna menni 60 nál többet is. A kipufogónál lehet a probléma, teljesen gyári és nem hallani a motornak a hangját, túl halk és a kipufogógázt is épphogy kileheli szegény. leszedtem a hátsódobot, hátha van benne egy kis folytás, de a motor hangja nem változott meg. Nekem úgy tűnik meg mások is mondták hogy a kipufogóban lehet sok a lerakódás meg folytás.az első dobban van folytás? esetleg katalizátor? vagy bármi más amit ha kiszednék megjönne a hangja meg az ereje? ha vaaki hozzáértő le tudná írni nekem mit kellene kiszedni a kipufogóból, azt megköszönném.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Attila
szia nézd meg ezeket itt sok féle gyújtás van http://www.kepesmotor.hu/elekt...
szia ghost te akkor meg voltál elégedve azzal a vashengerrel mit rendéltél ?
és mennyid időn belül szállították ki neked ?
Sziasztok. Senki nemtud derbi senda gyujtás állórészt, vagy olyat aki tudja hogy eldaja. Köszi
M 1
melyik tv csatin latni talmat?
Aha köszi a válaszokat!De lenne még kérdésem ha nem baj....akitől hoztam az magának keverte és azt öntötte a benzin tankba és azt mondta h jó a külön olajkeverője is csak ő azt nem használja...és hogy hogy nézzem meg hogy tényleg jó e?és Miskolcon nincs valami Derbi bolt ahol meg tudom venni a km órához szükséges dolgokat?
Hát nem tudom? Az enyémen (99-es) folytott hengerrel az előző tulaj szerint és nálam sem soha nem indult el a venti . Felraktam rá a másik 50-es normal barna hengert mentem két kört az utcában jól kipörgetve és már forgott is a venti amikor megálltam ! Szerintem , ha meled van és tolod neki akkor jó ha ott van.
Szép jó reggelt mindenkinek!

Nekem még nem forrt fel egyszer sem a vizem. (kop-kop-kop)
Mentem már többször 200-300km-es távokat és nem forrt fel.
Nem is fog ez Derbi
Ha sikerül kikászálódnom az ágyból lefényképezem a km meghajtót ...

Üdv Tomy
Jó ez az oldal Tomy!km óra meghajtó az az ami lentre a kerékhez megy?olyat nem találok itt ...Tudna valaki felrakni egy kéépet az első kerékről ahol a sebességmérő van?
Köszi Tommy!és neked mennyi volt eddig a legtöbb idő amit mentél vele és nem főzte a fizet?nekem egy 2001 esem van...és valaki nem miskolci vagy itt a környéki akinek sendája van?
Más:

Olvastam, hogy sokan keresnek 70es hengert a sendájukra.
Nekem ilyen van fenn : http://www.italmondo.hu/index....
És teljesen meg vagyok vele elégedve. erős, nyomatékos.
Nem olyan drága, és jó minőség.
Itt az írják, hogy DR márka de a dobozban TOP henger van mint már irtam nekem is ez van a motoromon.
Szerintem ha 70ccm-s vas hengert akarsz és nem akarsz rákölteni egy vagyont akkor ez jó lesz

Más:
Ezen az oldalon egészen sok Derbi alkatrész megtalálható és még raktáron is van belöle :
http://www.robogohaz.hu

Üdv Tomy
Szia !
Nem melegszik túl illetve az újak nem.
Az újfajtákra már nemis raknak hűtő ventilátor mert felesleges az enyémen sincs.

Üdv Tomy
és úgy sem melegedik túl?
Nekem nincs rajta venti
Sziasztok!Mészáros Peti vagyok Felsőzsolcán lakom.Most vetteme gy Derbi Senda-t és meg szeretném kérdezni hogy a kereken nincs sebbeség mérő "műszer"se spirál.az lenne a kérdés hogy menniybe kerülnének ezek és hogy hogy lehetne felszerelni?
A másik kérdésem hogy a hűtőnél a ventillátor nem megy hol lehet a gond?a termosztát vagy hol?köszi ha válaszoltok
Ja még annyit tudja valaki hogy, vagy miként kell felrakni az álló részt a gyárinál volt vonal. De ezt fogalmam sincs hogy rakjam fel, hogy jó legyen a gyújtás (gyujtás állórész). Köszi
SDR a 9 es nem kell oda, véletlen írtam.
Sziasztok. Tud valaki derbi senda R (SDR9 tipushoz gyujtás állórészt. Köszi
sziasztok!
keresek:97-es derbihez jobb és bal első oldalidomot valamint hátsó lámpa fölötti idomot!
ha valakinek van, vagy tud segíteni az szóljon lécci!
hát nem kevesebb mint15+posta,a komplett gyujtásomért...
Hello!
2006-os derbi 50 es hez üllése kinek van eladó.
és mennyiért lehet rossz is.
Hello
Ok akkor még azt szeretném megkéredzni hogy tokkal vonóval mindennel mennyit kérsz a tiédért?
A Lenkerék ugyanaz.