Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem jó neked ha feladom egy borítékba mint egy sima levelet, odaér hozzád, megnézed és te is feladod a pénzt egy borítékba!
500 pénzért elküldöd az lábfék érzékelőt?
Csak arra kérlek, hogy egy számlaszámot írjál mert utánvétellel nincs értelme mert akkor már egy újat veszek annyi pénzbért!
Marcika
ugyan olyan bukom van nekem is mind neked
Hát nincs sajna.
Nincs valamid cserébe?
INGYÉ?
Hello Zsotty! Fogalmam sincs mennyibe kerül! Mondd meg hogy mennyit szánsz rá és annyiért a tiéd!
én 8kilómétert toltam full motoros cuccban erdőben szakadó esőben, sárban este 11kor szép sötétben , ki járt jobban ?
Azóta van tartalék patentszem a motoromban
Láncra figyeljetek.(főleg a patentre) 4km hazafelé motortolás. Erdőben, naplementében. Szerintetek mennyi szúnyog volt?
Heló
elakarom adni mert van 2 sendám az egyiknek már csak fele van meg mert azt adom el alkatrészbe akkor mondok 1 árat ha neked jó akkor vidd ha nem akkor alkudj: 10.000 FT
Zsilobali megjött a meghajto ma reggel de kicsit szorul feltettem aztán rossz irányba forgatja a spirált de mind1 vissza nem küldöm de szóval nem lett jó
Mennyiért adod ha kell?
Most komolyan ha nem akarod eladni akkor nem. A tied, te mondj rá valamit, ha meg nem akkor nem. De azért köszi.
Hello Zsotty! Megvan az a gomba és működik is! Szólj ha kell!
Nem lánckerékről kellene dönteni?
Számold meg most mennyi foga van és pár foggal több legyen az újnak. Azt hogy mennyivel nem tudom megmondani, talán lesz aki ad neked tanácsot.
nagy a válság ha 300.000-ért nem ment el egy pár napja akkor feldobjátok 320.000-be nem tudom, hogy, hogy vagytok ti vele, de szerintem próbáld meg eladni 3 év múlva 5.000.000-ba (csak vicc volt)
Szia zsilobali!

Meg tudnád nekem nézni, hogy a lábfék jeladó csavarja van e neked és, hogy jó?
Ha igen lehet, hogy kell. Még kimérem hogy működik e az enyém vagy sem.

Üdv. Zsotty.
eladó haverom riejuja irány ár 320.000
sosem fog megváltozni......
igazad van, vagy ha szedné is az elejét akkor is mire felemelné addigra váltani kéne szóval vagy megtanulsz kerekezni technikával vagy vegyél nagyobb motort aminél már csak egyensúly kell énis így vagyok vele, hogy 2.ba rárántok a gázra és feljön az eleje, de addigra már kéri a 3.at amit már nem vállalok be, mert nem szeretném ezért összetörni a motort
ghost tőled kérhetnék egy msn címet?
Vegyél egy 600as motort és ha rá rántasz a gázra kiemeli az elejét. És a gyorsulása is jó lesz ...
Egy gpr50 soha sem fogja gázcibálásra emelni az eljét esetleg kuplunggal.
SOS: minarelli am6-os blokkon a motorszám hogy van? sűrgős!
ti mt ajánlotok ? mekkora fogaskereket tegyek, hogy ne legyen annyival rosszabb a végsebessége, viszont ha rárántok a gázra dobja ki az elejét :)?