Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem meg fogtak a zsaruk és meg akartak büntetni mert nem volt nálam kell minden izzó készlet meg az a csomag is Xd
Már azt hittem, hogy egy két emberen kívűl senkit sem érdekel a fórum lényege.

Régebben nem volt szükség eü csomagra meg izzókészletre motorra soha. Nem tudom miért nem lehetett erre válaszolni.

Nézzenek meg akik itt megfordulnak néha az aranyköpéseikkel bármely autós fórumot. Ad egy. Bármit kérdezel,NORMÁLISSAN VÁLASZOLNAK ha persze tudnak. Ad kettő. Pörögnek a fórumok!
Nem hiába kérnek (kérek) MSN címet. Ott legalább válaszolnak, és nem kell a falnak rohanni. Remélem egyszer rendesen helyreáll a fórum, és bárki bármit kérdezhet.
Ghost@rider ne csináld már ezt. Ez a fórum jó erre is. Néha borzasztó jól esik, és még jobban jön egy válasz egy sürgősen feltett kérdésre. Vannak itt kezdők, akik ezerszer megkérdezik uazt, de akik jobban értenek hozzá legyenek türelmesek, és kedves választ adjanak. Ha nem szívesen válaszolsz lépj tovább, meg se lásd a kérést, más megteszi, de ne bomlaszd a közösséget.
Akkor csak errefele vannak ilyen rendőrök. Fura mód mindíg kérik a forgalmit is és néznek nagy boci szemekkel mikor mondom, hogy ez segédmotor és csak adásvételim van....
tőlem még sosem kértek, és egyik haveromtól sem! nem tudom, hogy tényleg kell-e?!
nekem a fejidom és a műszerfal között egy kapcsolósor helyezkedik el amit én tettem fel. azzal kapcsolgatom a neonokat és a hangot!
Motorosboltban tudnak adni mindenféle izzót valószínűleg. Én úgy válogattam össze. Mivel a senda 12voltos, néhány izzót autósboltban is meg tudsz venni. Az régebbi indexeimbe kis foglalatú 21w-os izzóim voltak, na azt nem tudta adni sehol. Lecseréltem az indexeimet, úgy is vacak volt mindegyik. :(
Kösz.

Milyen izzókészlet kell a derbihez? Hol lehet egyáltalán beszerezni!
A rendőrbá szokta kérni mindkettőt. Az eü csomagnak a legjobb hely a fejidom és a műszerfal közt van. (nálam)
2 db olajleeresztő csavar van a Sendán, arra figyelj! Egy nagyjából a blokk közepén alul, egy pedig a kuplung oldalon. De az most nem tudom pontosan, hogy a deknin vagy a blokkon, de az tuti, hogy 2 van. Csaxólok, nehogy meglepődj mikor leveszed a kuplungdeknit.
Szerinted mire való egy fórum?
Ez Derbi fórum nem kérdezz felelek

egyébként elvileg kell, gyakorlatilag meg ki hord magával ?
Nekem nem fér be a motorba, de izzókészlet is kéne elvileg ...

Üdv Tomi
Ötvenes motorhoz kell elsősegély csomag?
Vagy az csak "A1" kategóriától kötelező?
ok köszöntem a segítségeteket:D
Igen.
az olajat pedig a blokk alján lévő csavarral kell leengedni?
Hali köszi mindenkinek a segítséget
Bocsi. Lemaradtam. Már látom, hogy nem csak vízcsere a lényeg. Az a műanyag burkolat amire Te gondolsz és ami a képen látszik az a gyújtást védi, nincs alatta semmi extra, lecsavarozod és kész. De elötte vedd le a váltókart.
Szia!

Ha türelmes vagy akkor a vízpumpa házán lévő 5-ös csavarnál le tudod engedni a vizet. Nagyjából a vízpumpa ház közepén találod. Ha nem vagy türelmes akkor egy nagyobb méretű tepsit aláraksz a mcinak és leveszed valamelyik vízcsövet a vízpumpáról. Ha csak a vízcsere a lényeg akkor javaslom inkább a csavarnál leendegni, akkor nem kell megbontani a csöveket.
cső fera az msn címedet nem tudnád megadni?
annak*
Persze!

Egyébként az első képen lévő tükrök is eladóak,csak a bal oldali tükör repedt.Ha valakinek csak a jobb kell,vagy ha a tartó rész rossz,akkor ennek ez jó választás.
A 2. képen lévő motor sztenderéről van szó.
Ha jó az én sendámra akkor az oldalsztender kéne
Egy képet tudnál dobni arról is ?
Hello!

2.000Ft-ot kérek érte.
Meg tudnád mérni a szívócsonk felöli nyílást a membránházon? Vonalzóval is jó lesz nem kell század pontos méret. Köszi előre is!
valaki megmondaná nekem hogy a vizet hogyan kell leengedni!