Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a témát párszor már kiveséztük.
Lapozz vissza pár oldalt
Sziasztok! Van egy eladó derbi senda hűtőventilátorom és egy hátsó sárvédőm. Akit érdekel az írjon.
Szia!

Én hallottam róla és a képet is láttam a motorról. De nem tudom melyik mit csinált. Gyanítom a srác nem 50el ment és a biciklin nem volt lámpa. (a képeken legalább is este volt)
Hay mindnekinek!

Az lenne a kérdésem tölletek,h melyik a legjobb átttétel ,mert most állok lánc lánkerés csere előtt.

Megköszönném ha úgy írnátok a tanácsokat,h milyen lánckerékkel milyen végsebi
Miskolcon van a legjobb Derbi bolt, márkakereskedés, szalon, márkaszervíz...
Kovács Szebit kérd
06 46 332 006 (www.derbi.hu-ról, értékesítők alól is leolvasható)
Azért tudom mert hosszas 2 hónap után megjöttek az alkatrészeim...
Sziasztok mindenki.....

Mi zu veletek?

Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!

Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
Nem hiszem h túlmelegszik a motor. Nekem nincs hőgombám, kapcsolós a ventillátor, szinte sosem kapcsolom be, és semmi elváltozást nem vettem észre a magam 9 ezer km-e alatt...
A ventillátort tudtommal a hengerben lévő hőgomba működteti. Azt is nézd meg...
Szaisztok!

Elkészült a motorom! A sportmotorra raktam föl egy galériát róla!Szavazzatok!
Nem írom le inkább,hogy mennyi pénzbe,időmbe van a motor,mert elsírom magam,de megérte mert a munka eredményt hozott.
Köszi a szavazást!
Ja és talán eladom,vagy elcserélem robogóra,hogy bszámoljam a nagymotorba,vagy legyen pénzem nagymotorra.Sajna kicsi ez már nekem.
Üdv mindenkinek!
Szia!

A kuplung oldali deknin van egy kis csavar. Rá van írva, hogy oil niveo. Vagy valami hasonló . Addig kell tölteni bele az olajat amíg ott megjelenik. Nem megy bele 1 liter. Nem tudom mikori a mocid, az enyém 97es és 2db leeresztőcsavar van rajt. Nem jön le minden olaj ha csak az egyiket veszed ki.
Ja és mégvalami. valaki légyszi mondja meg hány deci olaj kell a váltóba. köszi
kipufogós csinálta, azt mondta nekem hogy nem lesz tőle semmi folytása a motornak, csak egy kicsit kisebb lesz a hangja. De szerintem sem fog vissza a motor teljesítményén semmit, mert rendesen elpörgi a sebességeket és a kipufogóból is elég erőteljesen tör elő a füst. meg a hangja is megjött :)
Egyébként meg az elsődobot kettévágta egy hegesztés mentén és onnan bányászta ki a kataliztort, de mindent faszán öszehegesztett és stimmel a felfogatás is meg minden. meg is kérte az árát rendesen de nekem enynit megért
M.Peti!

Van egy MSN vagy SKYPE cimed ott tudunk értekezni. A "zsotty@freemail.hu"-ra el tudod küldeni priviben.
Most értekeztem unöcsémmel és 20w-30 és a lényeg, hogy JASO minősítése legyen. Attol nem csúszik meg a kuplung.
köszi Zsotty az infót!
Olaj motorba való kell nem pedig autóba. A 2 nem ugyan az! Autóba való olajtől tönkremegy a kuplung. Nem tudom pontosan mi a kettő közt a külömbség, de hétvégén utánajárok annak is. A Mobil1-nek literje 3-4000 körül van ha jól emlékszem. A katalizátor a rezóba van, de ezt csak az itt olvasottak alapján mondom. Az enyémben nincs. (vagy már nincs) A hűtőventit lefényképezem hétvégén. A hűtő hátulján kéne lennie (de gondolom ez egyértelmű). A hűtő felső vízcsövében van egy hőgomba. Arra van rákötve. (elvileg, nekem direktben ment mikor megvettem, 97es senda)
Köszi! Jó lessz ha megnézed.

Milyen katalizátor van és hol amit ki lehet venni?
Attol megnövekszik a sebesség ha kiveszem?
Még hol lehet folytást találni amit ki lehet venni a sebesség javulása érdekében?
Hűtőventillátort érdemes beszereznem? Mert hiányzik az enyémröl mint kiderült, hogy kellene lenni rajta.
10W-40 -es motorolajat bátran tölthetsz bele! Ásványi, vagy félszintetikusat érdemes, akkor simán mehet bele az autóba való. Motorba való 10W-40-es szintén jó!
A fullszintetikussal vigyázz, csúszhat tőle a kuplung! Az 5W-40 szerintem szintén nem ajánlott, túl híg a sebváltóba!
Szia!

Ha jól emlékszem 5W-40-es volt az enyémben, de nem mernék rá megesküdni. Hétvégén megnézem neked ha hazamegyek. Mobil1 volt az biztos :)
Szia!

Hova hegesztettél perforált csövet? A rezonátordobba? Csak mert oda nem kell semmi. Katalizátort kellett volna kivenni belőle és annyi.
Ma sikerült is megoldani a problémát, az öblítődobban volt egy nagyon eltömődött katalizátor. kivágták hegesztettek a helyére egy kis perforált csövet és azóta már 80 at megy a derbim. pörög szépen.
Most néztem az a Miskolci Aprilia amit elsőnek írtam.
X-Treme Motor Kft. MISKOLC, József A. u. 45. Tel.: (46) 332-006

Ezt nézd meg. De megpróbálhatod az Aprilia márkaboltot is mert azt hiszem átveszik a Derbi beszálítóktól a bizniszt.

http://www.italmondo.hu Vagy ezt a céget, de ez Békéscsabán van.

Zsotty.
Köszi Zsotty!és azt nem tudjátok hogy Miskolcon van e valahol Derbi szalon?ahol sebességmérőt és egyéb derbi cuccokat lehet kapni?
Skacok!

Milyen hajtómű olaj kell az 50-es sendába?