Igaza van Zsottynak. Halvány az összes képed és gyakorlatilag semmire nem jó. Keress olyat a fényképeződön, hogy makró, vagy makró mód, vagy valami hasonló. Akkor jók lesznek az 1 méternél közelebbi képeid. De ez itt off, szal abbahagytam. Remélem tudtam segíteni.
Megcsináltam a láncfeszítő körgőt csapágyasra. Ha valakit érdekel, szivesen elküldöm a rajzot róla. Igaz még csak ma teszem fel, mert még alakítani kelett rajta. Majd a tesztelgetés folyamán meglátom az eredményt. Ipari műanyagból csináltam és ezért nem tudom hogyan viselgedik működés közben.
Hello
Eladó 12 es JP lánckerék...nem volt használva euro3 as blokkomhoz nempasszol nemjó a felfogatás az imbuszoknál ezért rendeltem másikat! Kis csomagálásával 1500 forint+póstáért odaadom-vagy csrélem másra...Meg van még a gyári 11 es is 1000ért.
06 30 531 86 45
eladó a képen látható sárvédő, első fék komplett ahogy a képen van árban megegyezünk, nem azért adom el, mert pénz kell hanem, hogy más élvezze ha nekem nem kell! esetleg cserélem is őket értékegyeztetéssel
Eladó a motorom v cserélném újabb sendára
nem sok az a posta egy kicsit?
Igaza van Zsottynak. Halvány az összes képed és gyakorlatilag semmire nem jó. Keress olyat a fényképeződön, hogy makró, vagy makró mód, vagy valami hasonló. Akkor jók lesznek az 1 méternél közelebbi képeid. De ez itt off, szal abbahagytam. Remélem tudtam segíteni.
Szerintem nem kell olyan közelről fényképezni.
Csak egy meglátás.
Engem érdekelne a kilóméteróra meghajtó csak postáznod kéne meg akkor a fizetés hogy lenne?
2500 a két láckerék + pósta 2000 forint 4500 lenne egybe!
valaki nem tudná megmondani a hátsó féket hogy lehet lelégteleníteni?
engem érdekelne,h GPR-hez mi lenen alkatrész:)
Eladó 12 es JP lánckerék...nem volt használva euro3 as blokkomhoz nempasszol nemjó a felfogatás az imbuszoknál ezért rendeltem másikat! Kis csomagálásával 1500 forint+póstáért odaadom-vagy csrélem másra...Meg van még a gyári 11 es is 1000ért.
06 30 531 86 45