Hali.
Elado a Derbi motorom. Ha valakit érdekel írjon a h.david44@citromail.hu email címre. Kép az adatlapomon de ha valakit érdekel akkor tudok küldeni frisseket mert pl a nyereg meg van javitva meg még más is van rajata ami már változott
Sziasztok! Derbi fenix-ről mi a tapasztalat? MEgbízható?
Méretre mekkora? pl egy simsonhoz viszonyitva...
Ezek mennyit mennek? és emnynia tartósuk kb?
köszi a választ
Még mindig aktuális lenne a kép.
Ha valakinek van 2001-es vagy fiatalabb derbije,és le tudná fényképezni az alvázszámnál lévő elektronikai csatlakozókat,megköszönném!
email:amateo90@freemail
.hu
Nálam balra elfordít a kormány és nem kell beljebb nyomni a kulcsot csak balra tekerni . Az eredeti kulccsal nekem is nehezen ment , kicsit mozgatni rázni kell a kulcsot úgy próbáljátok meg . Én másoltattam pótkulcsot azzal valamiért simán megy de ez szerintem véletlen - vagy bejáródott a zár.
Én használom a gyári keverést, de a tankba teszek pár csepp olajt még pluszban. Ha többet rakok bele, beköpi a gyertyát, de szerintem elég a gyári olajozás is. Amikor cross pályára kivittem, ott nem volt jó pluszban olajt rakni bele, kevesebb erő van benne, ha több az olaj.
Nagyon kéne a segítségetek!
Mint említettem korábban,szét vannak vágva a vezetékek a derbimen.A gyújtást megtaláltuk,beindul,de sajna semmi más nem megy rajta.
Kellene nekem egy kép a vezetékekről.Elsősorban az elejéről kellene kép(ahol az alvázszám van),a csatlakozás miatt,hogy legyen egy minta,amiről tudok másolni.
2001-es DELTAvázas supermotoról lenne szó.A réginek más a vezetéke.
Várom a képeket,vagy ha esetleg van valakinek otthon egy felesleges,akkor megvenném,ha olyan árban van.
Kérdeztem 2embert a kepesmotoron hirdetik magukat.Egyikőjüknek nincs,de ha lenne 3ezerért adná.A másiknak van 15ezerért.
Nagyon fontos lenne,mert addig nem tudok motorozni!
Köszi szépen előre is!
email:amateo90@freemail.hu
Köszi az infót! Egyik ismerősöm mondta, hogy az övében nincs (senda x-treme). De mikor erről beszéltem vele, nekem még nem volt tervbe egy derbi megvétele és az óta nem találkoztam vele. Nem tudom az övében gyárilag nem volt vagy utólag vették ki. Polini főtengely és 70es hengerszett volt benne meg ha jól emlékszem 21es karbi...
Elado a Derbi motorom. Ha valakit érdekel írjon a h.david44@citromail.hu email címre. Kép az adatlapomon de ha valakit érdekel akkor tudok küldeni frisseket mert pl a nyereg meg van javitva meg még más is van rajata ami már változott