Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Elado a Derbi motorom. Ha valakit érdekel írjon a h.david44@citromail.hu email címre. Kép az adatlapomon de ha valakit érdekel akkor tudok küldeni frisseket mert pl a nyereg meg van javitva meg még más is van rajata ami már változott
hát pedig láttam párat szétkapva amihez még nemlett hozzányulva képeket is és nemvolt benne!
Hello Én egy Derbi Rabasa -hoz keresek Gyújtásjeladó Tekercset segítsen valaki ha tud
Köszönettel : Matevka
Sziasztok! Derbi fenix-ről mi a tapasztalat? MEgbízható?
Méretre mekkora? pl egy simsonhoz viszonyitva...
Ezek mennyit mennek? és emnynia tartósuk kb?
köszi a választ
Üdv
Valaki nem tud segíteni kissebb nagyobb be mélyedések karcokat mivel lehetne eltüntetni hogy jól nézzen ki ?
Még mindig aktuális lenne a kép.
Ha valakinek van 2001-es vagy fiatalabb derbije,és le tudná fényképezni az alvázszámnál lévő elektronikai csatlakozókat,megköszönném!
email:amateo90@freemail
.hu
sziasztok valakinek nincs elfekvoben komplett blokkja vevo lenek ra koszonom csaba
Nálam balra elfordít a kormány és nem kell beljebb nyomni a kulcsot csak balra tekerni . Az eredeti kulccsal nekem is nehezen ment , kicsit mozgatni rázni kell a kulcsot úgy próbáljátok meg . Én másoltattam pótkulcsot azzal valamiért simán megy de ez szerintem véletlen - vagy bejáródott a zár.
Hello mindenkinek.
Keresek újjab 2003-tól eladó Derbi Senda-t.
Akinek van eladó az írjon a h.david44@citromail.hu email címre.
Köszi előre is
Ha a kormány zárra gondolsz akkor az csak akkor működik, ha a kormány koppanásik elvan forgatva valamelyik irányba
Szia!

Ezzel nem vagy egyedül. Valószínűleg úgy kéne működnie, de nekem sem működik. Se lenyomva nem tudom elfordítani se felengedve.
Köszi!

Manualom van,a kép azért kellene,hogy könnyebben boldoguljak.
Ha van valakinek képe,vagy ha csinálna megköszönném,ha elküldené.
Sziasztok!

A motorzárnak hogyan kellene működnie?
Lenyomni és zár felé kapcsolni a kulcsot?
Ez nálam valahogy nem működik.
Derbi Senda X-Treme SM50 manual: http://www.derbi.com/images/st...
A végén találhatók a kapcsolási rajzok.
Köszi a gyors választ!
Én használom a gyári keverést, de a tankba teszek pár csepp olajt még pluszban. Ha többet rakok bele, beköpi a gyertyát, de szerintem elég a gyári olajozás is. Amikor cross pályára kivittem, ott nem volt jó pluszban olajt rakni bele, kevesebb erő van benne, ha több az olaj.
Én használom 70es hengerhez 19es karbihoz a különolajazást...
Igazából tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, az elméleti része nekem is megy.

Más: 70es hengerhez és 21es karbihoz használja valaki a gyári különolajzást vagy mindenképp kevert benzin?
Szia!

Lehet, hogy ezt keresed: http://todayphoto.info/v/admin...
Ez az én képmegosztó oldalam.
De a net tele van ilyen bekötési ábrákkal.

Robbantot rajzok pld itt:
http://www.easyparts.nl/choose...
Jó kis oldal, én itt mindent megtaláltam.
De ez Derbi, nem más
Ha ennyire kötöd az ebet a karóhoz akkor vedd ki.
És mi van azokkal a motorokkal amikben gyárilag nincs? Most nem feltétlen Derbire gondolok. Azok sem esnek szét...
Sziasztok!

Nagyon kéne a segítségetek!
Mint említettem korábban,szét vannak vágva a vezetékek a derbimen.A gyújtást megtaláltuk,beindul,de sajna semmi más nem megy rajta.
Kellene nekem egy kép a vezetékekről.Elsősorban az elejéről kellene kép(ahol az alvázszám van),a csatlakozás miatt,hogy legyen egy minta,amiről tudok másolni.
2001-es DELTAvázas supermotoról lenne szó.A réginek más a vezetéke.
Várom a képeket,vagy ha esetleg van valakinek otthon egy felesleges,akkor megvenném,ha olyan árban van.
Kérdeztem 2embert a kepesmotoron hirdetik magukat.Egyikőjüknek nincs,de ha lenne 3ezerért adná.A másiknak van 15ezerért.
Nagyon fontos lenne,mert addig nem tudok motorozni!
Köszi szépen előre is!
email:amateo90@freemail.hu
Az enyém 2005-s és van benne. Az újakban is van.
Szét rázna a blokk ha nem lenne benne.
Szia!

Köszi az infót! Egyik ismerősöm mondta, hogy az övében nincs (senda x-treme). De mikor erről beszéltem vele, nekem még nem volt tervbe egy derbi megvétele és az óta nem találkoztam vele. Nem tudom az övében gyárilag nem volt vagy utólag vették ki. Polini főtengely és 70es hengerszett volt benne meg ha jól emlékszem 21es karbi...