Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne kövezzetek ezért de ez világuralomra tör ez akét harcos legény:)
Szavazzanak a két GYP harcosra, hogy megodjuk, ki a jobb legény e gáton :D

Wölfi: http://www.youtube.com/watch?v...

Olákkh: http://www.youtube.com/watch?v...

Szavazni lehet június 3. 23:59 ig, azaz ma éjfélig, itt az üzenőfalon!
Szavazz, hogy megtudjuk ki nyeri a GYP harcosnak járó díjat!
Az új jelölt Wölfi, avagy a 4évi uralmában lévő Oláákh?

EZENNEL A SZAVAZÁST MEGNYITOM! :D
Sziasztok!

Pesten tudnátok korrekt és megbízható motoralkatrész boltot?
Mennyi ha nem titok ?
Én tettem rá.
Teljesen gyári állapotában vettem a motort alig volt benne 3000km.
Apuci megvette a kislányának iskolába járni, de nem tetszett neki, hogy váltani kell ezért apuci járt vele boltba fél évet majd eladták.
De ami jó benne az az h minden papírom megvan hozzá eredeti számla stb szervizfüzet, stb, majd ha egyszer eladom akkor aki megveszi biztos jól fog járni, de az még nem most lesz
Hacsak nem vág hozzám valaki egy 125ccm-s jogsit és hozzá egy rendszámos motort

Üdv Tomy
nekem van eladó, bár az 2000 vége2001majdnem nagyon jó állapot, ha érdekel szólj!
Dobogókőre járok sokat, ott se eszik többet 4-esetleg 4.2L-nél.
ghost te 70 es en vetted a derbidet vagy te vetted rá a hengert ?
http://www.carlsalter.com/moto...
itt találtok egy két érdekes leírást, robbantott rajzot stb.
Az szép egy 70es hengertől.
Am sztem az is sokat számít a fogyasztásnál, hogy milyen távokat mész egyhuzamban, mert ha 5-10 kilómétereket mész akkor sokkal többet fogyaszt, mintha bevállalsz egy 50 km feletti bükki túrát, pedig a hegyekben dolgozik rendesen a motor
Ma elmentem 3.7L el 100km en 80-85s utazó sebességgel Balatonra lefelé tehát országúton, városban 4L-t, de az enyém 70ccm és 19es karbi van rajta
köszi a segítségeteket!
Jaja, átalakítás mentes
Neked mennyit eszik?
Igen sok . Ha 50es.
3,5liter nem tudom soknak számít-e
Azon kívül hogy 2x annyit fogyaszt a motor, és szarul megy tényleg semmit nem változtat.
Az jó, mert a magyar használati utasításban úgy van nekem, hogy lefele szivat, csak ma olvastam az angolt és ott úgy van, hogy felfele szivat!
Akkor kb egy éve szivatóval járok
Mondjuk sztem nem befolyásol semmit a motor járásán és indításán se
Hát nem akar a kormányzáram sehogysem bezárni. Akár hogy rázom vagy akármit csinálok nem mozdúl. Befújtam WD40 meglátjuk holnap mit produkál. Ha semmit akkor adok neki egy kis rozsdaoldót a zár nyílásába és majd meglátjuk mire megyek. Nem lenne rossz, ha rá lehetne zárni a zárat.
Hellotok
Segítségeteket szeretném kérni!
Most készülök motort venni és 2 motor van ami szóba jöhet Derbi senda drd pro - aprilia mx50 Mi a tapasztalatok derbivel kapcsolatban?
szia lefelé kell állnia úgy nem szívat
vagyis nekem ha felfelé áll akkor úgy szívat
Szia!

Bemelegedett állapotban vízszintesen kell állnia. Hamar vissza lehet lökni. indítás után kb fél percel nekem már nem szokott kelleni. 10 fok felett indításkor sem.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a szivatónak normál, bemelegedett üzemmódban felfele vagy lefele kell-e állni, mert a magyar és az angol használati utasítás vhogy nem passzol?
bocsánat elírtam azt akartam írni hogy valószínüleg leszedték a hírdetést
madi 128 köszi a segítséget de már leszedalószínülegték a hírdetést v
Mennyi ért adod?