Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Derbi sendát lehet más fesz szabályzóval helyettesíteni, mondjuk más motoréval ( ami olcsóbb)?.
köszi
Szia 2006-os derbihez üllésed van?
Szia!

Érdeklődnék, hogy van-e 21es átmérőjű (vagy nagyobb) szívócsonkod? Az az ami a karbi és a blokk közt található fém vagy műanyag. Nem a gumi ami a karbit tartja.
Hello! Engem érdekelne hogy derbi senda kilóméteróra meghajtód van-e? Az kellene ami lent van a kerékagynál!
DERBI SENDA DRD LIMITED EDITION eladó !aki tudja milyen ez annak nem kell részletezni,aki meg nem annak úgyis mindegy! plusszba van még rajt alukézvédő,alukormány 70-es malossi+19-esdellorto+hebo dob!aki megveszi jól jár vele,ennek csak benzin kell megjóidő!06304906559 irányár 245000ft
heló emberek!van minden alkatrészem olcsón SENDA és GPR motorokhoz!póstázom is!06304906559
Hello! Igen 2 van! De csak az egyik eladó mert a másikat éppen a barátnőmnek csinálom! A másik ami eladó azt meg el akarják cserélni velem egy yamaha tdr-re! De még eladó! Ha kell biztosan megegyetünk!
Cserélt már otthol valaki magának gumiabroncsot a derbin?
Ha igen hogy kell leszedni a kereket hogy ne ronsak el semmit?
Üdv mindenkinek
valaki nem tudná megmondani a hátsó féket hogy lehet lelégteleníteni?
Most akkor több motorod is van ? Csak kiváncsi vagyok mert filózok az eladó bringán.
Üdv márkatársak!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy 2005 senda xrace-nek hátsó kerék SKF csapágyból milyen méretű kell? Illetve, hogy mennyire típushiba a hátsó kerékcsapágy szétesése? Válaszokat előre is köszönöm.

toca
Üdv márkatársak!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy 2005 senda xrace-nek hátsó kerék SKF csapágyból milyen méretű kell? Illetve, hogy mennyire típushiba a hátsó kerékcsapágy szétesése? Válaszokat előre is köszönöm.

toca
Hello! Akinek van derbi sendára ülés mögötti idom és a két oldalidom az legyenszíves szóljon!
köszi.
Hogy tudom meg hogy a világítás tekercs a rossz, vagy a feszültségszabájzó?
Hello! Segítsetek! Van egy eladó 1998-as derbi sendám amiben egy 2008-as x-trame blokk van. Nagyon jól működik a motor semmi baj nincs vele. Amikor megvettem 3 éve nem hittem volna hogy ilyen strapabíró kis motor lessz. A blokkban 4000 km van! Igazából nem tudok róla mást mondani, a fékek jók, a lánc ás a lánckerekek szintén jók, a gumikkal sincs semmi baj! Azt kérem tőletek hogy ha van valami ismerősötök aki motort keres annak szóljatok hogy itt van egy. Ja és nagyon olcsón adom! Kell a pénz! Segítségeteket előre is köszönöm!
csá világitás tekercs is lehet
sziasztok ha valakinek lene 50cm rabasahoz gyári karbi olcson szertnékveni segitsetek...
Sziasztok!

Valaki már szerzett 98-as sendához olyan gumit ami a lengőkaron van a lánc alatt. Egy kicsit megkopott már és lehet hogy csere lessz.
Vagy is kellene cserélni hamarosan.
Az alsó görgő miböl lehet szerintetek? Valami bakelitből?
szia! köszönöm a válaszodat! adok egy MSN-t : arpadam@windowslive.com
köszi a segítséget!
jelenleg nem vagyok otthon de amint otthon leszek és ráérek meg szeretném nézni!Nem nagyon értek még a derbihez nem is olyan rég de azért szívesen megnézem!
Remélem akkor számíthatok a segítségedre!
köszi:
domi
szia, jó döntés lenne szerintem a derbi mivel kategóriájában SZERINTEM a legjobb! alkatrészellátás és szervízháttérrel szerintem nincs gond legalább is részemről (van akinek akad)! miben gondolkodtál?évjárat, ccm?, km, sm vagy enduro? ha adsz egy elérhetőséget (tel szám vagy msn) akkor részletesen elmondok mindent amit tudok erről a típusról és személyes véleményt!
sziasztok! egy kérdéssel fordulnék hozzátok. motor vásárlás előtt állok és a Derbi Senda-n is elgondolkoztam, megtudná valaki mondani hogy mennyire megbízhatóak ezek a motorok? mindig félek egy kicsit a nem túl ismert márkáktól és szeretnék abban a tudatban lenni hogy nem hullik szét alattam a motor, és hogy rendelkezik megfelelő szervíz háttérrel. válaszotokat előre is köszönöm

Ádám
Szia!

Váltószereléshez szét kell húzni a blokkot. Ha nincsen tapasztalatod inkább ne állj neki egyedül. A főtengelyhez szerszám kell, hogy ki tudd venni és vissza tudd rakni. Ütni nem szabad. A srác mit mondott mit csinált vele? Elég nehéz (de nem lehetetlen) tönkretenni egy váltót. Kezdetnek engedd le az olajat és a kuplung oldali deknit és a kuplungot vedd le. Ahhoz nem is kell kivenni a blokkot a vázból. A blokk hátuljánál alul van egy csillag amire támaszkodik egy görgő. Az reteszeli a váltót. A csillagon levő tüskékkel kapcsolsz a váltótengelyen keresztül. A képen már váltótengely nélkül látható, de a robbantott ábrán látszik a váltókar a tengellyel. Ha adsz egy msn címet átküldöm a pdf-et. Ami Zsottytól származik és ezúton is szeretném neki megköszönni!
hay

Huh nagyon megköszönném ha tudnál nekem venni újjat ,elküldöd levélbe és küldöm a pénzt amennyibe került.
Hello! Már érdeklődött más is a meghajtó miatt! Te mennyit adnál érte?