Jobb oldalt a Downloads ablakban találod a manual-t. Ha véletlen spanyolul jönne be az oldal, jobb felső sarokban tudsz váltani angolra. Bal oldalon lehet motort választani, de manual nem mindegyikhez van és a régi sendát nem találtam meg.
természetesen az is szintetikus viszont mindent kitaláltak valamihez ezért nem csak egyféle 2t olaj van
mindegyik között van különbség az arol 2t is az mégis megvannak vele számolva a km-eid
Szia hópihe! A Stihl olaj is szimtetikus és az apu autószerelő, ő mondta hogy azt rakjak a derbibe ha szeretném sokáig használni. De nem vitatkozok. Kinek ez kinek az. Te tudod.
én 40 es keverést használok de úgy könyebb ha számolsz 2l benzin 0,5 deci olaj
én így keverem de néha több olajat adok füstöl de mégse annyira kopik mert ezek a derbik rohadtul pörögnek:DD
már úgy vettem, hogy kivan kötve a külön olajzó. Aztmonta biztonságosabb. De szerintem is, így tuti hogy kap olajat. Egyébként szeretem hajtani, de nem minden nap. Köszi
E-mail ment. Benne a Derbi könyve pdf-ben. Van benne kapcsolási rajz is. Remélem jó lesz. A Derbi (www.derbi.com) honlapjáról származik.
Ha kell még másnak is akkor szóljatok és beírom ide a linket vagy elküldöm mailben.
50:1-es keverék kell a Sendába. 50liter benzinhez 1 liter olaj. Vagy inkább több ha nagyon hajtod. Inkább kapjon kicsit többet, minthogy tönkremenjen. De miért akarod Te keverni? Nem jó a különolajzásod? Nekem kicsit rá van húzva, hogy több olajat adjon a motornak.
Sürgősen kellene nekem 2001-es Derbi Senda kábelköteg,mert megrongálódott,szerintem valaki el akarta lopni...
Vagy összekötési rajz is jól jönne,de a kábelköteg lenne a legbiztosabb.
Nagyon fontos!
Köszönöm előre is!
Ha valaki tud,csörgessen meg,visszahívom:06-30/654-91-22
valóban nem véletlen MERT AZ A FŰRÉSZBE VALÓ
kérdezz meg egy szerelőt aki el tudja magyarázni miért is kell szintetikus olaj!
nem kötöszködök , de ez a szöveg amit ilyenkor mondanak "dehát a fűrész is sokat pörög meg a motor is azért jó neki" az hülyeség!
Szerintetek is?
Nekem legutóbb ELF olajat adtak. 2000-2500körül van literje. Szintetikus legyen az a lényeg. MOL-os Arol 2t-t messzire elkerülni! :) Hűtővízre nem kényes. De nem árt bele a jobb minőségű. Nekem legutóbb volkswagenes volt benne G12 névre hallgat ha jól emlékszem. (ahhoz fértem hozzá) Piros színű. Váltóba Mobil1, abból is olyan ami direkt motorkerékpárokba való motorolaj. A hagyományos hajtóműolaj megöli a kupplungot. Mobil1-nek literje 4000 körül van ha jól emlékszem.
Milyen kétütemű motorolajat szoktatok a benzinhez keverni? Néhány megbízható márkát ha tudnátok írni az jó lenne. Nehogy valami rossz minőséget vegyek aztán megint szedhetem szét javítani. Hűtővíz, illetve váltóolajat is írhattok, hogy tudjam milyet vehetek és ami már bevált.
http://www.derbi.com/int/index...
Jobb oldalt a Downloads ablakban találod a manual-t. Ha véletlen spanyolul jönne be az oldal, jobb felső sarokban tudsz váltani angolra. Bal oldalon lehet motort választani, de manual nem mindegyikhez van és a régi sendát nem találtam meg.