Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy fekete cső alakú biztitartó ami középen megy össze és egy picit el kell fordítani hogy összegapcsolódjon. De majd lefotózom. Egy másik helyre raktam és mentem vele rázós úton de most nem csinálta már vagy is helyesen működött.
Szia !

Ezt kifejtenéd bővebben ?
Gyári biztosíték tartó van benne ?
Nekem abba késes biztosíték való. Villanyszerelő boltban vagy autós boltban lehet kapni pár száz Ft-ért

Üdv Tomi
A Hőtágulás tudod mit jelent ?
Ha tágul a dugattyú akkor nő a kompresszió nem pedig csökken.
7.-8. osztály fizika óra ? Rémlik valami ?
Szerintem ne tegyél fel karbit ne költs rá tízezreket és ne heréld ki a kipufogót, hanem vegyél rá egy 70es vashengert.
Szerintem azzal a lendülettel told át a szerelőhöz és kérj egy teljes blokk generált
Sziasztok!

Mi a tapasztalat az üvegbiztosítékról ami az üllés alatt van az aksinál.
Sajna nekem valami miatt nem úgy érintkezik, mert az indexnél veszem észre, hogy néha minden visszajelző mutat az indexel együtt és gyorsan is villog. Ha az üllés alatt szétszedem összerakom akkor megint jó. Valami a rázkódástól lehet gondolom. Lehet kapni valami megbízhatóbb üvegbiztosíték foglalatot? Vagy elég ha valahova lerögzítem? Vagy van annak egy helye valahol az üllés alatt? Szerintem nem tesz jót a motornak sem hogy egyszer érintkezik, egyszer meg nem. Az aksi tőltése megszakad pillanatokra és szerintem nem igazán jó ez neki.
Pestre fel tudsz jönni valamelyik nap?
Valahol tudunk találkozni aztán csere.
Te is rakhatnál fel képet!
A képek.
Sziasztok milyen gyujtás van ezen a derbin, mert lenkerék az nincs! Letudnátok írni a nevét hogy rákeressek.?
http://www.youtube.com/watch?v...
Készítem a képet!
Mert tágulnak a fémek, csökken a kompresszió vele...kétütem hidegen mindig jobban meg
Azt énis észrevezzem már de nekem a Simson viselkedik így. Nem tudom mi lehet vele. Nekem többen mondták hogy a fötengely de.....
Szia zsotty! Nekem 15-ös van fent de 12-est szeretnék. Ha lehet képet tegyél fel róla és én is teszek fel. Ha gondolod elcserélhetnénk.
csősztök az miért van ha meg melegszik a blokk akkor mintha egy kicsit gyengébb lenne? nem tudja valaki?
Ja és 1998-as évjáratúhoz kellene.
Sziasztok!

Végre kész lett a motorom, (és tele ment a fogam bogarakkal ).
Sajnos az elsó lánckerék 12-es a hátsó pedig 62-es mint kiderült.
Valaki nem tudna megszánni egy hejes fogszámú lánckerékkel?
Vagy egy 15-ös kellene előre, vagy egy 52-es hátra. Ha valakinek lenne egy elfekvőben vevő lennék rá.
De lehet párban is csak helyes áttétellel.

Köszi.
Győr-Nagykanisza nyélgáz 100-al, 200 km-en 8l fogyasztás...
Senda SM 70ccm
üdv..az a hűtörendszerből jön,torokfűtés akar lenni,talán télen van szerepe,de ledugózható,gondolom 19-est akarsz rá...
sziasztok 100 km-3.9 liter nyháza-tiszalök-tiszatardos-tiszalök-nyháza 80km/h-val de városba 4.5-5
Sziasztok. HA tunigolni szeretném a motort elég a phbg ds 21 karbi 82-es főfúvokával?( ez van most rajta). Gyári henger, nemtudom hogy volt e fúrva. A kipufogót jó ha teljesen kiherélem, mondjuk teljesítmény növekedés miatt?
Ja azt én is tudom, de annyit nem adnék ki rá.
Nekem nem lett bajom. kösz.
Sajnos, totalra törött, darabokra, nem müködött, nem lehet megcsináltattni. Igy meg nem jó, nem tudnád használni.
Hello! am6-os blokkja van a motoromnak és szeretnék rá nagyobb karbit venni mert ami most van az nagyon kicsi! 17,5-es karbikat nézegettem és láttam is egyet jó áron szívócsonkkal együtt de azon a szívócsonkon nincs ilyen csőbemenet amit itt mindjárt láttok a képen! Kérdezném hogy mi ez a képen látható szívócsonkon? Az a két cső ami belemegy?
Hali!
Eladó lenne a vadi újan vásárolt és néhány kmt használt zárt bukóm: Akira Osaka bukósisak, karcmentes plexivel, sisakzsákban, dobozában, szerszám nélkül cserélhető plexivel, remek mechanikával, csillogó fekete színben.
Budapestre a szállítás megoldható.
11000 HUF lenne az ára. Remélem érdekel vkit, akkor vegye fel velem a kapcsolatot. Köszönöm szépen: Mózes
Hali!
Most tervezem megvenni az első motorom Szóval... találtam egy derbi predator robogót.../tudomtudom a robogó nem motor de kevés a pénzem szóval erre futja és véleményeket észrevételeket szeretnék ezzel a típussal kapcsoloatban.. mit érdemes tudni róla ilyene

köszi a segítséget.

üdv:Dani
Hali!
Írj mélt v végy fel msnre, szívesen beszélgetek veled, csak ne fárasszuk a többi fórumozót.
Nem vok túl nagy ász motor témában, néhány észrevételem van csak. Sajnos nekem sem GPRem van, de van motorom, hál Istennek nem is az első...