A hengercsere nem gond , viszont nálad akkor más volt a szitu ott a külön berakott szűkítést szedtétek le és nem piszkáltátok a henger falat , nekem meg az egész nyílás kicsi az ablakkal együtt.
szewa amateo. én a derbim még soha nem látott szerelőt mégse volt gongom vele holott mindig apámmal vagy jómagam szerelem akármi van.. azok a haverjaim akik viszik szerelőhőz mindíg megszívják.. elég sok lóvéval is leveszi őket ilyen aprosággokkal, meg nagyon sok szerelő csak összecsapja a munkáját..(Persze neem mindegyik) Meg azért is jobb ha saját magad szereled mert magadnak még is csak a legjobban próbálod meg megcsinálni, nem pedig csak gyorsan összecsapni.. meg lássuk be a szerelők nem túl pénztárca kímélőek..
nah mitvisz. lekaptuk az összes burkolatot, utána a hengerfejet, majd a hengert, és a kipuffnyílásban van ilyen könyök ami fojtáskánt szolgál, azt leszedtem fúróval utána finom reszelővel eldolgoztam, és a legvégén kipulíroztam aztán összettem.. de ehhez kikell engedni a hengerből a vizet, meg a gyertycsatlakozot meg amik a hengerfejből jönnek ki azokat lebontani.. ha nem érted írd meg a számod aztán felhívlak és elmagyarázok mindent.!
Beszéltem a szerelőmmel,ő nem ajánlotta,hogy túlságosan belereszelj,mert nem véletlenül olyan.Így van gyárilag kialakítva,a jó működéshez.Bár lehet,hogy valamennyi reszelést elbírna.Nem tudom,mindenesetre én adok a szerelőm szavára.
A karbira majd visszatérek , most inkább a hengeralakítás izgat.
Ti mi alapján csináltátok, másik heger mintájára vagy valami méret szerint ? És mivel , reszelő -fúró ? Nem emlékszel a tiéd eredetileg volt ilyen szűk mint a kép amit beraktam?
A főtengely lóg sajnos.
Lehet külön kapni hajtókar készletet 50-es sendához valahol?
1999-es évjárat.
Internetes áruházakban csak kompletten lehet.
Én is megpróbálok utánnajárni. Igaz ha 15000-ért van akkor 25000-ért egy komplettet is tudok venni. A másik 10000 gondolom rámegy a javításra. Akkor meg ott vagyok ahol a part szakad.
Na persze nem biztos.
Remélem tudtok ebben segíteni. Hátha valaki már vásárolt és javítatott ilyen módon.
A henger faragást apámmal csináltam, a többit meg jómagam..
De ahogy észrevettem te nem nagyon vagy képbe a "karburálás"fogalmával.. a karbin kivülről két csavar van, egyik az alapjárati a másik a levegő állító..
sziasztok nekem egy 2006 os derbi gpr 50-em van, szerintetek az rosszat tesz neki ha elpörgetem 8-10 ezerig, és hirtelen kiengedem a kuplungot hogy kiáljon kerékre? ettöl szétmehet a kuplung?
A képen 3 csavaros dob van. Ha szerencséd van a csavarok osztóköre is stimmel, ha nincs legfeljebb fúrsz rá 3 új lyukat, vagy felbővíted az eredeti 3at.
Azert kerdezem ,mert most vettem egy ilyen rezot csak meg nem erkezett meg .Szeretnek hozza egy tuning dobot,h ne keljen a gyari kipudobjat levagnom,h rategyem ezert lenne fontos,h jo -e ra egy robogo dobja.
sziasztok itt egy oldal ahonnan tuning cuccokat lehet sendához rendelni van minden lessétek meg http://www.master-tuning.mlap....
és vegyétek fel csabival a kapcsolatot.
Most akkor gyári rezod van vagy tuning? Na jó nem kötexem.
Komolyra fordítva a szót a Derbi dobja 2 csavaros, fúrás nélkül nem megy rá a rezóra a robogó dobja.
http://www.hasznaltauto.hu/2998685_derbi_send
a_1999
Ti mi alapján csináltátok, másik heger mintájára vagy valami méret szerint ? És mivel , reszelő -fúró ? Nem emlékszel a tiéd eredetileg volt ilyen szűk mint a kép amit beraktam?
A főtengely lóg sajnos.
Lehet külön kapni hajtókar készletet 50-es sendához valahol?
1999-es évjárat.
Internetes áruházakban csak kompletten lehet.
Én is megpróbálok utánnajárni. Igaz ha 15000-ért van akkor 25000-ért egy komplettet is tudok venni. A másik 10000 gondolom rámegy a javításra. Akkor meg ott vagyok ahol a part szakad.
Na persze nem biztos.
Remélem tudtok ebben segíteni. Hátha valaki már vásárolt és javítatott ilyen módon.
De ahogy észrevettem te nem nagyon vagy képbe a "karburálás"fogalmával.. a karbin kivülről két csavar van, egyik az alapjárati a másik a levegő állító..
keresek 97-es sendához gázkart gázbovdennel,bal-jobb első oldal idom!
ha valakinek van vagy tud segíteni az írjon lécci!
köszi!
A képen 3 csavaros dob van. Ha szerencséd van a csavarok osztóköre is stimmel, ha nincs legfeljebb fúrsz rá 3 új lyukat, vagy felbővíted az eredeti 3at.
E-mailben nem volt elérhető. Milyen kereskedő az ilyen?
Azert kerdezem ,mert most vettem egy ilyen rezot csak meg nem erkezett meg .Szeretnek hozza egy tuning dobot,h ne keljen a gyari kipudobjat levagnom,h rategyem ezert lenne fontos,h jo -e ra egy robogo dobja.
és vegyétek fel csabival a kapcsolatot.
Most akkor gyári rezod van vagy tuning? Na jó nem kötexem.
Komolyra fordítva a szót a Derbi dobja 2 csavaros, fúrás nélkül nem megy rá a rezóra a robogó dobja.