Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hibátlan,csak nekem hosszú a supermotohoz,ezért kimaradt.
1000Ftért a tiéd.
jó állapotban van? Ha igen akkor menyit kérsz érte?
50-es hengerhez 17,5-ös karbi belefér még?Vagy fulladozna?
Valakinek van ilyesmi tapasztalata?
Köszi
És hogyan ha nem titok ? 50-es henger,14-es porlasztó,mit vettél ki , mit raktál be, suberen állítottál ?
Mert nekem másik henger (50) van fent de hiába cseréltem a 60-as fúvúkát 70-re rosszabb mint 60-al , lejjebb raktam a tűt kettővel - rosszabb mint az eredeti , úgyhogy ment vissza a 60-as megint.
Szia

Delorto köszönöm szépen a cuccokat. A hétvégén még a végén fel is kerülnek a cuccok és motor lesz belőle.

Viszont van még annyi kérdésem még mindenkihez, hogy szét kellett húznom a blokkot. És az összerakásához vagy vágnom vagy vágatnom kellene tömítést. Tud valaki valami boltot mondani, hol tudnék venni tömítéshez való anyagot?
Vagy ha bármi ötletetek lenne az szívesen fogadnám. Többször próbáltam már sima tömítő pasztával megcsinálni a dolgot, de sohasem lett az igazi. Mindig kinyomta itt-ott. Tehát valami tömítés + paszta combora gondoltam. Tudnátok segíteni?

Köszönöm előre is mindenkinek.
Hello!

Nekem van kuplungbovdenem.
sziasztok!
97-es sendához kéne kupungbovden ,kuplung karral,gázbovden gázkarral!
ha valakinek van az írjon lécci!
köszi!
Hello!

Van szerintem,de meg kell néznem.Majd írok pontos választ délután.
képet dobnál róla köszi
Szia nekem 1 olyan dolog kéne ami a karbiról a membránházba viszi az anyagot az a gumi vagy szívócsonk!
Ha van írj, köszi!
ezer köszi remélem én is hogy indulni fog
rendes vagy hogy segítettél
Sziasztok!

Ha kell valakinek 2005-ös Derbi Senda fejidom(a két lámpás),az szóljon.
A fejidom hegesztve van.és egy festés ráfér.
Árban megegyezünk.
Szia!

Kormánnyaktól indulva: 1. üres, 2. zöld, 3.piros, 4. fehér, utolsó a gyertyakábel. Remélem induli fog a mocid. Sok sikert!
sziasztok
tudna nekem valaki segíteni
szét volt szedve a derbim és amikor a gyújtást kötöttem volna össze nem ad szikrát lehet hogy rosszul kötetem össze a vezetékeket
ha valaki le tudná fényképezni hogy hogy van neki kötve amiből kijön a gyertyakábel abba megy bele négy vezeték a blokkból
kérlek segítsetek
MSN: madi128@citromail.hu
Hali! Írja le nekem valaki hogy pontosan milyen számú lánc való derbi sendára.
Hello! Nincs valakinek derbi sendára eladó gázkar kompletten?
Sziasztok!

Eladó
-Derbi gyári karburátora,gyári légszűrővel.
-Régebbi derbihez tartályok:olaj,víz,benzin.
-Ducati gyújtás,régebbi derbihez.Teljesen makulátlan,mintha új lenne.
-Kuplungbovden.
-Ülés
-Váz papírokkal
-Hátsó villahíd
-Hátsó teló
Ezek az alkatrészek kimaradtak,így eladom őket.Árak megegyezés alapján.
email:amateo90@freemail.hu
msn:amateo90@hotm
ail.com
tel:06-30/654-91-22,hétköznap délutáni órákban.Hétvégén bármikor.
Ui.:Keresek 70-es hengerszettet,elérhető áron.Esetleg sportkipufogót.
Minden jót!
Széles utat!
Hello mitvisz sikerült a fúvókacsere, nem volt gépem pár napig, tehát lemaradtam egy keveset.. Nekem nagyon jó lett most a gép!
Fél fordulat vagy negyed fordulatonként állítsd az is sokat tud számítani
Köszi szépen az infot holnap megprobállom és írok hogy sikerült-e vagy nem.. :) De reméllem sikerülni fog mert elég idegesitő hogy
oda érek egy stop táblához és állandóan leáll mert elfelejtem hogy nincs alapjárat.. :(
Szia Pityke!

Próbáltad úgy is állítani, hogy közben huzogatod a gázt vagy csak tekered és utána nem mozdul? Pórbáld meg, hogy adsz neki egy kis gázt, közben bejebb tekered az alapjárat állítócsavarját és elengeded a gázt, ha még mindíg kevés ugyan ezt eljátszod még néhányszor. Ne tekerj egyszerre sokat, maximum 1 fordulatot.
hello! Szeretnék venni a motoromra egy nagyobb karbit mert 14-es van rajta! Kb 17eset akarok de nemnagyon találok! Berakok egy linket és az a kérdésem hogy ez nem jó rá igaz? (minarelli am6)
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok! Segitségre lenne szükségem!
Az lenne a problémám hogy annyira alacsony az alpjáratom hogy beinditom a motort és ha nem huzogatom a gáz kb 10 másodperc múlva le is áll annyira alacsony....
És hiába akarom álitani az alapjárat álitó csavarral a karbin nem lehet feljebb álitani az alpajáratot mert vagy ennyire kicsi vagy ha feljebb akarom álitani beakad a gázkar és nem lehet húzni...
Help meeee plss!
Várom válaszotokat....
Vagy ide vagy email címemre vagy vegyetek fel msn-re....
email: istvan186@citromail.hu
msn: Pityke186@hotmail.com
elöre is köszi a segitséget....
bocs de nem voltam az oldalon mostanába
az elérhetöségem hentes1215@gmail.com
Sziasztok!
Derbihez 21"-os első kereke ,van valakinek eladó? Csak felni is érdekelne, meghajtó és fék dolgok nélkül.
Ide léccike írni ha esetleg .......
laszlogabor@vipmail.hu