Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van egy Derbi Senda X Treme 50R motorom, de nem találom az indexrelét. Aki tud segítsen.
Előre is köszönöm.
Eladó derbi senda hátsó villahíd (dls) teleszkóp.Első villa:sHOWA
Olcsó áron.
Váz is van eladó még minden eredeti papírjával
Végül hozott valakinek eredményt a főfúvókacsere 14-es karbiba? Én visszaraktam a 60-ast nekem semmi nem változott, igaz nem szedtem szét a karburátort tisztítás célból csak fúvókacsere +suber állítás volt. A benzinszintről 14 delortóba van valakinek infója - vagy ezt senki nem piszkálja.
Eladó Derbi Rabasa műszerfal, jó álapotú hátsó lánckerék. Maradék cucc, olcsón adom.
itt elértek:
1780913@citromail.hu
Üdv.
Ülés is van(kék színű,jó állapotban, Technosel),gyári rendszer,amivel kell foglalkozni.
Van egy hátsó lámpabúrám is,ami a régebbi típusú sendán volt.
Sziasztok!

Valaki kérdezte a meghajtót.Tudok adni!Km spirállal együtt!
A hátsólámpa elkelt.Idomok elkeltek.Zárszett elkelt.Elsőfékrendszer elkelt.Stb.
Hátsó kerék Bridgestone gumival van még,valamint egy-két apróság.
Hátsó komplett fékrendszer van!
Érdeklődjetek bátran,baráti árak vannak.
üdv..mindig megtalálható vagyok itt az emlitett alktrészeket megnézem berugokar biztos h van...elérhetőség 70/7703549 esti orák....
ja szívesen:DD
Keresek derbi senda gázkat és gázbovdent akinek van az írjon.
Látom Delorto nem adott meg semmilyen elérhetőséget. Remélem jár erre mostanában.

Delorto , vegyünk fel a kapcsolatot, mert több alkatrészre is vevő lennék, ha már itt sikerül megoldani.

Üdv: mater

Berugókar, fékkonzol a jobboldalról. Vagy a teljes fékrendszer ha működik. A legfontosabb a berugókar.
Szia Buldog ne haragudj, azt hittem nem nekem írod. De már látom, ne haragudj. És köszönöm az Infót!
Hello! Ha tud valaki derbi sendára gázkart és gázbovdent, az írjon.
köszönöm
Kösz akkkor valahogy felveszem vele a kapcsolatot
:D:D
delertónak van
Sziasztok nincs véletlenül vkinek olyan kis pöcök ami az első lánckerekez fogja fel?
előre is kösz!
Hello amateo! Én a kepesmotor.hu-n találtam és 2500 ft-ba kerül.
De teljesen új.
Sziasztok

Ne haragudjatok a zavarásért, de nmég régebben írtam, hogy egy régi FDS Derbit újítgatok fel mikor éppen van pénzem rá.

Már minden megvan hozzá, viszont jobb oldali berugókart nem kapok hozzá sehol.

Nem tudnátok véletlenül, hol tudok értelmes áron venni valami jól kinéző de nem 10 ezres berugókart. Akár használt is jó lenne és felújítanám azt is az nem gond.

Előre is köszönöm a segítséget.

Ha valaki csak helyettesítő berugókart tud mondani, tehát milyen márkáé jó még hozzá, akkor azt is köszönöm.

Üdv: András
lánckereket több helyen is lehet kapni.
én gyöngyösön vettem kompett szettet 17.600Ft-ért
Szia!

Honnan rendeltél hozzá lánckereket?
nekem is lehet,hogy kell majd.
köszi fera, de a vezeték se lehet mivel ha várok vele egy kicsit ura indul. De azért köszi. remélem sikerül rájönni(nünk).
Hello mindenki! Most rendeltem derbi sendámra 15-ös első lánckereket. A motor 50 köbcentis és most lett felújítva.
Azt tudom hogy gyorsulásra nem kell számítanom.
Ja és 14-es lánckerékkel ment 85-90 körül
Milyen végsebességre számítsak?
Sziasztok!

Derbi Senda első/hátsó kerék 1996-os 97%os gumikkal,tárcsákkal,nevetséges áron.
Valakinek nincs véletlenül derbi senda sm küllője?
3,5Menetű 190mm hosszú.
5db kellene
Hello!A husqvarnámat most hétvégén sikeresen besütöttem!
A nikocilos henger lehet fúrni/polírozni?
Menyi be lehet 1 vadi új nikocilos henger +henger fej+dugó?
És ha csak perselyezik?

Ha valaki tanáccsal tud szolgálni,járt már ilyen cipőben akkor írjon!
előre is köszönöm!
Hát én Hammerite kalapács lakkaf fúlytam gittel és nempattogott le kb 7000-be volt és éncsináltam, de mondjuk ha nemértesz hozzá inkább necsináld!
Membrán nemlehet a hibás mert attzól csak nempörögne ki ha azzal lenne gond nézd át a vezetékelést, lehet valahol zárlat van és csak a rezgéstől áll le mert letestel vagy valami ilyesmi kezd a blokkból feljövö vezetékkel.
Nem. Sima sprayvel kb annyit érsz el, hogy adsz a szarnak egy pofont.
szerintem vagy vidd el a fényezőhöz és csináltasd meg normálisan, vagy hagyd úgy.
Nekem csak a 4dl! festék volt 15000Ft(nem munkadíjjal!, csak a festék. ez rugalmas műanyag idomhoz való színre kevertetett festék.)