Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És elfelejtettem, hogy írjátok meg mire kell figyelnem ezeknél a típusoknál. Simson után egy kicsit bonyolúltabnak tűnik.
Szia Minden Derbi tulajnak!

Ma hoztam el egy Derbi Senda 50-est. Első benyomásra furcsa, mert elég nagy felépítésű és elég sűrűn kell pakolni a sebességeket. Annó egy simsonom volt és azt is elég régen vezettem. A hangtompítólya zavar egy kicsit. Túl erős az a pattogos hangja. Igaz most vettem egy sisakot és abban már nem annyira halatszik, de tudom milyen zavaró lehet másoknak. Tud valaki információt ötletet adni eme hang megszüntetésére? Bármi ötlet jól jöhet. Az előző tulaj azt ajánlotta, hogy rakjak bele kőzetgyapotot. Ha raknék is bele ahoz szét kellene vágni a végét.

Tisztelettel Zsotty.
Helló
Mennyit ment a motor ezzel a dugóval,hengerrel?
Jó állapotban van?
Ja és kuplung léptető villád nincs?
Előre is köszi..
Szia delorto. Elnézést kérek hogy eddig nem hívtalak. Komolyan bocsánat érte. Annyi, hogy nekem az a küldési költség is számít. Viszont egy haverom minden héten megy Szombathely felé Keszthelyről. Az lenne a kérdésem, hogy így nem tudjuk valahogy megoldani a dolgokat? Ha sikerülne akkor a munkahenger is kellene!
13ezer komplett,hengerfej,henger,dugó,és a membrán is tuning...
elment a vízpumpa szimeringed.. 2 van benne cseréld ki és patika lesz
Helló
Érdekelne a hengerszett.
Mennyibe kerül?

Előre is köszi
szia!
Van egy eladó motorom nagyon jó esztétikai és motorikus állapotban 75ccm is! Ha érdekel írj és adok 1 linket neked amin hirdetem!
A Derbi mint márka, mint motor teljesen bevállt. Az alkatrészellátás az nagyon gagyi, bár most áll fel, újra. Alapjában véve ajánlom, ill nem tom mi mást vennék helyette, ha újra vásárolnék...
Helo mindenkinek! Motorvásárlás elött állokés szeretném kikérni a véleményeteket , hogy nektek hogy vált be a derbi ?
hello
van egy kis lyuk a 2005ös derbi sendámon a blokk elején
a két cső mellett.És folyik belöle vmi vagy olaj vagy hütöfolyadék.
Lécci segitsetek hogy mi lehet az a lyuk vagy hogy mi és miért folyik belöle.
e-mail :gyilok92@freemail.hu
Akkor azt légyszíves nézd meg, és mondj egy árat. Írhatsz mélt: post@citromail.hu, h a fórumosokat ne zavarjuk... Köszönöm szépen...
Hello! Aki tud eladó derbi blokkot ami nagyon jó állapotban van akkor írjon. Köszönöm.
Hell... meg kell néznem....ugytudom van....
Ne haragudj, hátsó főfékmunkahengered is lenne? 2003as Derbi Sendára... Köszi...
Én Gödöllőn (ez nem is érdekes) egy Simson boltban rendeltem láncszettet. JT katalógusból kinézte a 2 lánckereket, egy másik katalógusból meg a láncot. Így volt 11600 Huf (v ilyesmi, nem emlékszem már pontosan). Szal a lényeg, h ahol nem gondolnád h van, akár kaphatsz is, olcsón, gyorsan...
Egy néhány km/h-val több, ilyen +5 km/h. Viszont a gyorsulásod, és hegymászásod télleg odalesz. De hajrá, jó szórakozást, sok sikert...
A Miskolci Derbi márkakereskedőnek van, raktáron, polcról, 2 féle típus is 80 Ft/db áron. Nekem a hetekben érkezik tőlük csomagom, és rendeltem küllőt is. Ha gondolod fel tom még őket hívni, h tegyenek be még 5 küllőt, ésakkor a postát állom. Illetve hülyeséget beszélek, mert hova valósi v? Ha Pest megye, Gödöllő környéke, állom, ha messzebb magadnak kell rendelni.
www.derbi.hu, értékesítők, Miskolc, telefonszám, telefonálás.
De ha nem megy keress meg: post@citromail.hu
Hello! A motoromba elég kicsi a kompresszió! Elég ha gyűrűt cserélek vagy muszáj dugattyút is? (minarelli am6)
Császtok érdekelne hogy körübelül menyi az alkatrész egy fenixhez
Rabasa 80-as hengerszett,gazdit keres
sziasztok. A motor leállás időnként, tekercs áthúzás miatt nem lehet?
megnéztem a fékkonzolt a felsőt az is lenne,szal ha érdekel jelezz...képet tudok tenni róluk....
2ezer Ft,és kapsz hozzá egy javításra szoruló lámpatestet.Ha szánsz rá időt,akkor meg lehet csinálni,és lesz egy komplett hátsólámpád.
szia engem érdekelne a búra mennyibe fájna ez nekem?