Ma hoztam el egy Derbi Senda 50-est. Első benyomásra furcsa, mert elég nagy felépítésű és elég sűrűn kell pakolni a sebességeket. Annó egy simsonom volt és azt is elég régen vezettem. A hangtompítólya zavar egy kicsit. Túl erős az a pattogos hangja. Igaz most vettem egy sisakot és abban már nem annyira halatszik, de tudom milyen zavaró lehet másoknak. Tud valaki információt ötletet adni eme hang megszüntetésére? Bármi ötlet jól jöhet. Az előző tulaj azt ajánlotta, hogy rakjak bele kőzetgyapotot. Ha raknék is bele ahoz szét kellene vágni a végét.
Szia delorto. Elnézést kérek hogy eddig nem hívtalak. Komolyan bocsánat érte. Annyi, hogy nekem az a küldési költség is számít. Viszont egy haverom minden héten megy Szombathely felé Keszthelyről. Az lenne a kérdésem, hogy így nem tudjuk valahogy megoldani a dolgokat? Ha sikerülne akkor a munkahenger is kellene!
A Derbi mint márka, mint motor teljesen bevállt. Az alkatrészellátás az nagyon gagyi, bár most áll fel, újra. Alapjában véve ajánlom, ill nem tom mi mást vennék helyette, ha újra vásárolnék...
hello
van egy kis lyuk a 2005ös derbi sendámon a blokk elején
a két cső mellett.És folyik belöle vmi vagy olaj vagy hütöfolyadék.
Lécci segitsetek hogy mi lehet az a lyuk vagy hogy mi és miért folyik belöle.
e-mail :gyilok92@freemail.hu
Én Gödöllőn (ez nem is érdekes) egy Simson boltban rendeltem láncszettet. JT katalógusból kinézte a 2 lánckereket, egy másik katalógusból meg a láncot. Így volt 11600 Huf (v ilyesmi, nem emlékszem már pontosan). Szal a lényeg, h ahol nem gondolnád h van, akár kaphatsz is, olcsón, gyorsan...
A Miskolci Derbi márkakereskedőnek van, raktáron, polcról, 2 féle típus is 80 Ft/db áron. Nekem a hetekben érkezik tőlük csomagom, és rendeltem küllőt is. Ha gondolod fel tom még őket hívni, h tegyenek be még 5 küllőt, ésakkor a postát állom. Illetve hülyeséget beszélek, mert hova valósi v? Ha Pest megye, Gödöllő környéke, állom, ha messzebb magadnak kell rendelni. www.derbi.hu, értékesítők, Miskolc, telefonszám, telefonálás.
De ha nem megy keress meg: post@citromail.hu
Ma hoztam el egy Derbi Senda 50-est. Első benyomásra furcsa, mert elég nagy felépítésű és elég sűrűn kell pakolni a sebességeket. Annó egy simsonom volt és azt is elég régen vezettem. A hangtompítólya zavar egy kicsit. Túl erős az a pattogos hangja. Igaz most vettem egy sisakot és abban már nem annyira halatszik, de tudom milyen zavaró lehet másoknak. Tud valaki információt ötletet adni eme hang megszüntetésére? Bármi ötlet jól jöhet. Az előző tulaj azt ajánlotta, hogy rakjak bele kőzetgyapotot. Ha raknék is bele ahoz szét kellene vágni a végét.
Tisztelettel Zsotty.
Mennyit ment a motor ezzel a dugóval,hengerrel?
Jó állapotban van?
Ja és kuplung léptető villád nincs?
Előre is köszi..
Érdekelne a hengerszett.
Mennyibe kerül?
Előre is köszi
Van egy eladó motorom nagyon jó esztétikai és motorikus állapotban 75ccm is! Ha érdekel írj és adok 1 linket neked amin hirdetem!
van egy kis lyuk a 2005ös derbi sendámon a blokk elején
a két cső mellett.És folyik belöle vmi vagy olaj vagy hütöfolyadék.
Lécci segitsetek hogy mi lehet az a lyuk vagy hogy mi és miért folyik belöle.
e-mail :gyilok92@freemail.hu
www.derbi.hu, értékesítők, Miskolc, telefonszám, telefonálás.
De ha nem megy keress meg: post@citromail.hu