1996-os DERBI SENDA szinte összes alkatrésze eladó,blokkot és elektronikát leszámítva.A motor a jövőhét folyamán lesz megbontva,de az érdeklődéseket már most várom,mivel másik motor felújítása miatt kell a pénz.
Az árak kedvezőek,mivel magánszemély vagyok.
A vázról van adásvételi,eredeti papírok 96-ból,garancialevél is.:D
Ezeket az alkatrészeket gondoltam:e.kerék 97%-os gumival,hátsőkerék 97%-os gumival,fejidom lámpával,műszerfal spirállal,zárszett 2db eredeti kulccsal+ a kis zárakkal,első idomok,sárvédő,ülés,oldalidomok,faridom,egy használt láncszett(még egy pár hónapot lehet használni),váz+hátsóteló+hátsóvilla(a váz kivételével kissé rozsdásak,mélyen ár alatt),tank(tartályok),első+hátsó fékek,hűtőt védő műanyagok.
Egyelőre,előreláthatólag ennyi,érdeklődni bátran lehet,képeket küldök,de csak valahogy a jövőhét folyamán lehet átvenni az alkatrészeket.
Az árak,mint említettem kedvezőek.
Érd:amateo90@freemail.hu
msn:amateo90@hot
mail.com
Telefon:06-30/654-91-22---délutáni órákban.
A fórumot nem figyelem sűrűn,így mindenképp a fent említett címeken érdeklődjetek!
Minden jót!
a csavar oldalánál is jön ki a levegő amúgy úgy kell hogy meg nyomod lassan nagyon lassan a féket és kivan nyitva a csavar aztán becsavarod és kész
de én csak 20 megy nyomom a féket és le van légtelenítve:DD
nem tudom hogy de nekem úgy jó
Hello! Valaki le tudná írni hogy a hátsóféket hogy kell légteleníteni onnéntól kezdve hogy beleöntöm a fékolajat?..:)
Egyébként van egy rossz sejtésem de a féken az a szelep vagy mi így néz ki ahogy a képen.. Az előző gazdája szétbarmolta..
Nekem rabasa van savanna kivitel azaz majdnem ugyan az a két gép.
Szerintem nagyon állatul megy jól pörög van benne erő 80ccm es az már ehet rendesen enyém fulgyári külön be állításal 49 es hengerrel eszik 1,5-2l 100km en ha gyengéden megyek
4 esbe full gáz a motor gyorsul mint az őrült
szerintem jó gép csak angyon alaposan nézd meg és tölcsd teli benzinnel és zárd ela csapot mert ezek szokták engedni magukból a benzint.
Szia! Nekem van egy hibátlan motorikus és jó esztétikai állapotban lévő sendám!
http://www.hasznaltauto.hu/2873873_derbi_senda
_2000
ha érdekel írj itt és beszélünk
Sziasztok. Nemtudja valaki miért van az?, hogy mikor már elégmeleg 'szószerint' a motor, vagy tőgázon húzom neki, olyan mintha elmenne a gyujtás, vagy valami ilyesmi. De pármásodperc pihi, vagy lassabb túráztatás, akkor vissza jön. Visszont, ha megint tőgázt, hosszú út, ismét ez a jelenség. Magas hőértékű gyertya kellene, vagy más? Így nagyon nemtudok motorozni, mert néha ezt csinálja.
Hali ,sziasztok!Ha valakit érdekel,lenne egy eladó Predatorom!35000 ft!Hiányos a mocija és a külseje is!Akár alkatrésznek,akár felujitásra!ha valaki érdekel,akkor nézze meg a hasznaltauto.hu-n!üdv:Laci
Van egy Derbi Rabasám és ehez keresek kuplung alkatrészeket.
Pl: kuplunk léptető villa + ehez a műanyag ház ami a blokkhoz van csavarozva.
Akinek van az kérem írjon!
Csáo!Nekem van egy derbi sportmocim,1-2 napja tettem fel hasznaltauto.hu-ra.Ha érdekel akkor itt az msn címem: pippo09@citromail.hu //robogóra szeretném cserélni,vagy annyi kp h egy normális robogót tudjak venni.A mocim nem tökéletes,de minden apró hibát elmondok.
1996-os DERBI SENDA szinte összes alkatrésze eladó,blokkot és elektronikát leszámítva.A motor a jövőhét folyamán lesz megbontva,de az érdeklődéseket már most várom,mivel másik motor felújítása miatt kell a pénz.
Az árak kedvezőek,mivel magánszemély vagyok.
A vázról van adásvételi,eredeti papírok 96-ból,garancialevél is.:D
Ezeket az alkatrészeket gondoltam:e.kerék 97%-os gumival,hátsőkerék 97%-os gumival,fejidom lámpával,műszerfal spirállal,zárszett 2db eredeti kulccsal+ a kis zárakkal,első idomok,sárvédő,ülés,oldalidomok,faridom,egy használt láncszett(még egy pár hónapot lehet használni),váz+hátsóteló+hátsóvilla(a váz kivételével kissé rozsdásak,mélyen ár alatt),tank(tartályok),első+hátsó fékek,hűtőt védő műanyagok.
Egyelőre,előreláthatólag ennyi,érdeklődni bátran lehet,képeket küldök,de csak valahogy a jövőhét folyamán lehet átvenni az alkatrészeket.
Az árak,mint említettem kedvezőek.
Érd:amateo90@freemail.hu
msn:amateo90@hot
mail.com
Telefon:06-30/654-91-22---délutáni órákban.
A fórumot nem figyelem sűrűn,így mindenképp a fent említett címeken érdeklődjetek!
Minden jót!