Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

1996-os DERBI SENDA szinte összes alkatrésze eladó,blokkot és elektronikát leszámítva.A motor a jövőhét folyamán lesz megbontva,de az érdeklődéseket már most várom,mivel másik motor felújítása miatt kell a pénz.
Az árak kedvezőek,mivel magánszemély vagyok.
A vázról van adásvételi,eredeti papírok 96-ból,garancialevél is.:D
Ezeket az alkatrészeket gondoltam:e.kerék 97%-os gumival,hátsőkerék 97%-os gumival,fejidom lámpával,műszerfal spirállal,zárszett 2db eredeti kulccsal+ a kis zárakkal,első idomok,sárvédő,ülés,oldalidomok,faridom,egy használt láncszett(még egy pár hónapot lehet használni),váz+hátsóteló+hátsóvilla(a váz kivételével kissé rozsdásak,mélyen ár alatt),tank(tartályok),első+hátsó fékek,hűtőt védő műanyagok.
Egyelőre,előreláthatólag ennyi,érdeklődni bátran lehet,képeket küldök,de csak valahogy a jövőhét folyamán lehet átvenni az alkatrészeket.
Az árak,mint említettem kedvezőek.
Érd:amateo90@freemail.hu
msn:amateo90@hot
mail.com
Telefon:06-30/654-91-22---délutáni órákban.
A fórumot nem figyelem sűrűn,így mindenképp a fent említett címeken érdeklődjetek!
Minden jót!
nem rossz de meghaladja bőven a rászánt összegemet és még megvan a frecciám is..várok..válság van:-)
a csavar oldalánál is jön ki a levegő amúgy úgy kell hogy meg nyomod lassan nagyon lassan a féket és kivan nyitva a csavar aztán becsavarod és kész
de én csak 20 megy nyomom a féket és le van légtelenítve:DD
nem tudom hogy de nekem úgy jó
Hello! Valaki le tudná írni hogy a hátsóféket hogy kell légteleníteni onnéntól kezdve hogy beleöntöm a fékolajat?..:)
Egyébként van egy rossz sejtésem de a féken az a szelep vagy mi így néz ki ahogy a képen.. Az előző gazdája szétbarmolta..
Nekem rabasa van savanna kivitel azaz majdnem ugyan az a két gép.
Szerintem nagyon állatul megy jól pörög van benne erő 80ccm es az már ehet rendesen enyém fulgyári külön be állításal 49 es hengerrel eszik 1,5-2l 100km en ha gyengéden megyek
4 esbe full gáz a motor gyorsul mint az őrült
szerintem jó gép csak angyon alaposan nézd meg és tölcsd teli benzinnel és zárd ela csapot mert ezek szokták engedni magukból a benzint.
hello!

Menyit ehet egy 80cm3-is Derbi FDS? Asszem 94-es évjárat.
Mi a véleményetek ezekről a gépekről?
Szia! Nekem van egy hibátlan motorikus és jó esztétikai állapotban lévő sendám!
http://www.hasznaltauto.hu/2873873_derbi_senda
_2000
ha érdekel írj itt és beszélünk
Sziasztok. Nemtudja valaki miért van az?, hogy mikor már elégmeleg 'szószerint' a motor, vagy tőgázon húzom neki, olyan mintha elmenne a gyujtás, vagy valami ilyesmi. De pármásodperc pihi, vagy lassabb túráztatás, akkor vissza jön. Visszont, ha megint tőgázt, hosszú út, ismét ez a jelenség. Magas hőértékű gyertya kellene, vagy más? Így nagyon nemtudok motorozni, mert néha ezt csinálja.
Üdv mindenkinek. Derbi Fenixről tudátok nekem pár dolgot mondani? fogyasztás, végsebeség, alkatrészellátás, blokkja kb mennyit bír ki? kösz.Gábor
Hali ,sziasztok!Ha valakit érdekel,lenne egy eladó Predatorom!35000 ft!Hiányos a mocija és a külseje is!Akár alkatrésznek,akár felujitásra!ha valaki érdekel,akkor nézze meg a hasznaltauto.hu-n!üdv:Laci
Sziasztok

Van egy Derbi Rabasám és ehez keresek kuplung alkatrészeket.
Pl: kuplunk léptető villa + ehez a műanyag ház ami a blokkhoz van csavarozva.
Akinek van az kérem írjon!
parazs74@hotmail.com..
megérkezett kössz
csöcs. gprtulajok segitségét várom. kipuff tuningról akivel tudnék értekezni kérem jelezze.
Üdv. Gergő
üdv elment a motyó jelezz ha megkaptad...!
Dallas ad már meg az msn cimed!meg köszönöm!
köszönöm de csak senda érdekelne nekem most freccia-m van én is el szeretném adni..
Csuma minden Derbisnek!
Eladóvá vált a mocim,itt a link: http://www.hasznaltauto.hu/2936798_derbi_gpr_cagiva_1998

akit érdekel az hívjon,vagy írjon,kis ráfordítással sztem k jó mocit lehet belőle csinálni...
Csáo!Nekem van egy derbi sportmocim,1-2 napja tettem fel hasznaltauto.hu-ra.Ha érdekel akkor itt az msn címem: pippo09@citromail.hu //robogóra szeretném cserélni,vagy annyi kp h egy normális robogót tudjak venni.A mocim nem tökéletes,de minden apró hibát elmondok.
De valahol kell lennie ahol az új van tuti vagy emailban az árusítót kérdezd meg az infókat. arra mindig válaszolnak
Az a gond, hogy nincs rajta semmi info.
am ah jól látom cska nézd mega feszültséget a gyujtó tekercsen emg a voltot és ugyan oylat evgyél kész
Hello figyu nekem lövésem sincs szívesen sígítenék de nem tudok szerintem sokan vannak íyg és nem tudunk erre mit írni
sziasztok. Látom senki se tudott segíteni. Megprobálom másképp.... Senki nem tud elado CDI-t, meg gyújtás állórész. Ezekről lenne szó.