Szisztok. Nemtudja valaki, hogy a CDI-t, vagy a feszültség szabájzót, lehet- e valami más tipussal hejetesíteni? (nem az eredeti van már, de nem tudom melyik.) Mert elég húzós az ujj ára! Köszönöm.
hello
ugyan akkorát elvileg,de tolómérövel mérd le a hengert,az a legbiztosabb.
de azért még mielött megveszed az ujj dugot azért nézd meg mi a helyzet a dugoval,a gyürükkel meg a hengerrel.
Hát szerintem tuti csinál
az árat nem tudom én hátsót csináltattam 6000Ft volt 55 ös
elküldtem a kopott lánckereket és őő meg csinálta nekem 8 nap volt
de írj neki ő biztos megtudja mondani
Hello! Azt hiszem hogy a moccos dugócserére érett! Azért gondolom mert nincs nagy kompresszió benne meg ha egyesbe berakom akkor is simán tudom tolni... www.italmondo.hu-ról szeretnék venni dugattyút vagy ti tudtok jobb helyet? És azt kérdezném még hogy a következő túlméretet kell venni vagy ugyanekkorát?
Üdv. Urak!
Olyan kérdésem lenne,hogy körülbelül mennyit számít vagy számít-e egyáltalán sebességben az, ha hátul 130/90-18 méretű gumim van a gyári 110/80-18 helyett?Ja,és Senda Xtreme endurom van.
Üdv emberek akinek kéne lánckerék és nem tud venni boltba annak itt a megmentés én csináltattam magamnak és egész jó itt az e-mail címe: robi.termol@t-online.hu méretet kell vele megbeszélni és kész vagy kilesi katalógusból a méreteket
Örülök ha valakinek segíthettem
Sziasztok!
De régen voltám már itt fenn a fórumon :D
Nah... nekem Derbi Sendára kéne egy 53 fog körüli hátsó fogaskerék... Akinek van írjon!
Fontos lenne :D
További szép napot...
heló mitvisz. Ha van neked jólenne ha el tudnád küldeni a kapcsolási- bekötési rajzot. Derbi senda R 2001-es Pisti-niki@freemail.hu Köszi. Ja meg boltot ahol tudok hozzá venni elektronika dolgokat, pl: trafó, gyujtás álló rész, stb.
Én úgy kezdtem hogy végigolvastam ezt a forumot és van a hozzászólások között egy link egy pdf-re abban vannak rajzok+adatok.
Ha végképp nem találod otthon megvan nekem este átküldöm ha a mérete engedi
Biztos, hogy nem megy 110et és azt sem hiszem el hogy a 2006os xtream 105-t megy. maximum óra szerint ... a gyári óra pedig egy szar.
8.5 az lóerő ... 9000-res fordulaton adja le azt a teljesítmény utána gyengébb ! gondolom 10-11000-ig kipörög de tök fölösleges, mivel ott kisebb a motor teljesítménye mint 9000-nél.
Nem tudom miért keresel még mindig lánckereket, nézd meg a felnit bele van ütve a gyártási szám és az év /hónap + a márka
ezt felírod, vagy fogod és a komplett kereket elviszed a boltba : erre kérek lánckereket. A kép alapján olyan a felfogatása mint nekem (nekem 53 fogas van ez a gyári méret, de már nem a gyári lánckerék van fönn.)
parazs74@gmail.com
előre is köszi.