Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok szeretnék egy derbit venni némi segitség kellene ha valaki úgy érzi..
parazs74@gmail.com
előre is köszi.
Szisztok. Nemtudja valaki, hogy a CDI-t, vagy a feszültség szabájzót, lehet- e valami más tipussal hejetesíteni? (nem az eredeti van már, de nem tudom melyik.) Mert elég húzós az ujj ára! Köszönöm.
am mibe sikerült bele rakni?
hello
ugyan akkorát elvileg,de tolómérövel mérd le a hengert,az a legbiztosabb.
de azért még mielött megveszed az ujj dugot azért nézd meg mi a helyzet a dugoval,a gyürükkel meg a hengerrel.
Hát szerintem tuti csinál
az árat nem tudom én hátsót csináltattam 6000Ft volt 55 ös
elküldtem a kopott lánckereket és őő meg csinálta nekem 8 nap volt
de írj neki ő biztos megtudja mondani
Hello! Azt hiszem hogy a moccos dugócserére érett! Azért gondolom mert nincs nagy kompresszió benne meg ha egyesbe berakom akkor is simán tudom tolni... www.italmondo.hu-ról szeretnék venni dugattyút vagy ti tudtok jobb helyet? És azt kérdezném még hogy a következő túlméretet kell venni vagy ugyanekkorát?
hello
persze 19mm a külső menet mérete,1mm pedig a menet emelkedése. A belső menet mérete nálam M12.
Üdv. Urak!
Olyan kérdésem lenne,hogy körülbelül mennyit számít vagy számít-e egyáltalán sebességben az, ha hátul 130/90-18 méretű gumim van a gyári 110/80-18 helyett?Ja,és Senda Xtreme endurom van.
köszi hentes1215. Én is csináltatni szeretnék, van ismerősöm. Elég ha csak eszt a méretet mondom neki, ebbből már tudni kell?
Helo buldog! Ezen a címen első lánckereket tudok csináltatni?
És ha igen akkor mennyit kérnek el érte?
hello
19*1,én is most csináltattam kb 1 hete
Üdv emberek akinek kéne lánckerék és nem tud venni boltba annak itt a megmentés én csináltattam magamnak és egész jó itt az e-mail címe: robi.termol@t-online.hu méretet kell vele megbeszélni és kész vagy kilesi katalógusból a méreteket
Örülök ha valakinek segíthettem
Sziasztok!
De régen voltám már itt fenn a fórumon :D
Nah... nekem Derbi Sendára kéne egy 53 fog körüli hátsó fogaskerék... Akinek van írjon!
Fontos lenne :D
További szép napot...
sziasztok. Tudja valaki a derbi senda lenkerék lehúzó csavar méretét?
köszi
elküldtem
ja semmi gond
heló mitvisz. Ha van neked jólenne ha el tudnád küldeni a kapcsolási- bekötési rajzot. Derbi senda R 2001-es Pisti-niki@freemail.hu Köszi. Ja meg boltot ahol tudok hozzá venni elektronika dolgokat, pl: trafó, gyujtás álló rész, stb.
barátaim. rs50 '08 hátsó fék nem keményedik fel istenért se. ötlet?
hay mindenkinek
érdekelne sportdob
Én úgy kezdtem hogy végigolvastam ezt a forumot és van a hozzászólások között egy link egy pdf-re abban vannak rajzok+adatok.
Ha végképp nem találod otthon megvan nekem este átküldöm ha a mérete engedi
ennyi derbis ember közül ténneg nem tud senki segíteni?
igazad van szerintem mindenben amit most leírtál! mindkét dologban pontosan ezt tudtam volna leírni!
Biztos, hogy nem megy 110et és azt sem hiszem el hogy a 2006os xtream 105-t megy. maximum óra szerint ... a gyári óra pedig egy szar.

8.5 az lóerő ... 9000-res fordulaton adja le azt a teljesítmény utána gyengébb ! gondolom 10-11000-ig kipörög de tök fölösleges, mivel ott kisebb a motor teljesítménye mint 9000-nél.

Nem tudom miért keresel még mindig lánckereket, nézd meg a felnit bele van ütve a gyártási szám és az év /hónap + a márka
ezt felírod, vagy fogod és a komplett kereket elviszed a boltba : erre kérek lánckereket. A kép alapján olyan a felfogatása mint nekem (nekem 53 fogas van ez a gyári méret, de már nem a gyári lánckerék van fönn.)

További szép estét!

Üdv Tomy
szia holnao megy a feszitő,bocsika a megcsuszásért ...