hello
nekem régi blokkos derbi senda r -em van.
Az lenne a kérdésem kb menyi ennek a max fordulatszáma?
A kézi könyv szerint a max power :8.5 CV at 9,000 rpm. a 8,5 az lóeröt jelent vagy kw-ot?,meg menyit tud még forogni a motor?
Sziasztok. Derbi Senda R 2001 tipus. Tudnátok nekem segíteni, elment a gyújtás (nincs szikra). Elég gány a vezetékelés, ha jol láttam a gyujtás állórésznél szétvan égve az egyik tekercs, igaz ettől még ment egy darabig (így vettem), vagy az eső nem tett jót. A lényeg ujra vezetékelném (villanyszerelő vagyok), de honnan tudnám megszerezni vagy letölteni a bekötési rajzot? Meg hol tudnák venni, vagy rendelni a legolcsóbban CDI-t (remélem jol írtam), gyujtás állórész, fesz szabájzót, vagy netán ezeket lehet- e valami ólcsóbbakkal hejettesíteni? Előre köszönöm a gyors segítséget.
Van egy Derbi Rabasám és kuplunk cuccokat keresek hozzá.
Kuplunk léptetővillát,azt a műanyag részt amit a blokra kell csavarozni,kuplung bowdent.
Aki tud segíteni írjon
Előre is köszi mindenkinek
a fejidom is ugyanaz csak ez nem a gyári mert szerintem gusztustalanul 1000évesnek tűnt azzal... mennyiért tudnál adni 1 tank melletti idomot (bal) és azt a kis tömlőt ami a karbiból megy a blokkba?
nah derbííííí 110meg végre!az idomok meg vannak müanyaghegeztözve!már csaka festét hiányzik de a festö még nem tudja fel válalni mert sok munkálya van! hátso láma már van rajta!am 50 henger van rajta!
Hát néztem......
Én nem vettem volna meg!
Nem rontani akarom az üzletedet végülis lehet h azóta helyre vágtad... De akkor arra a motorra kellett tükör hátsólámpa festés (minden idomra) műanyagheggesztés....
Mennyit megy végre hanyas henger van rajta?
nekem régi blokkos derbi senda r -em van.
Az lenne a kérdésem kb menyi ennek a max fordulatszáma?
A kézi könyv szerint a max power :8.5 CV at 9,000 rpm. a 8,5 az lóeröt jelent vagy kw-ot?,meg menyit tud még forogni a motor?
te valamit vagy elnéztél vagy elírtál, mert ez hülyeség
Van egy Derbi Rabasám és kuplunk cuccokat keresek hozzá.
Kuplunk léptetővillát,azt a műanyag részt amit a blokra kell csavarozni,kuplung bowdent.
Aki tud segíteni írjon
Előre is köszi mindenkinek
Ja és persze milyen kipufógót?
Én nem vettem volna meg!
Nem rontani akarom az üzletedet végülis lehet h azóta helyre vágtad... De akkor arra a motorra kellett tükör hátsólámpa festés (minden idomra) műanyagheggesztés....
Mennyit megy végre hanyas henger van rajta?