Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ghost&rider mellé állnék, mert látszik h a lehető legszebben szerette volna megfogalmazni a kritikát. Petrus123 arra nem vette a fáradtságot, h kitöltse az adatlapot, bárh keresem a nevét nem bukkanok rá a motorjára (bár lehet csak lúzer vok). És még csúnyán is beszólt Ghost&rider-nek...
Petrus 123 ezt a sendát nem tarcalon vetted véletlenül?
ja nem kell itt veszekedni
am a trágár szavakat mellőzd petrus

am ghost nekem több mint 4400km-et ment és full gyári igaz nekem régebbi gyártmány rabasa de akkor is semmi gyűrűzés eredeti henger stb:DD
Fiuk! ez a fórum nem azért van h összebalhézzatok!
inkább össze kéne tartani!
Skacok!
A hétvégén volt szerencsém kipróbálni azove motorját és rá kellett döbbenjek hogy az enyém (fül alapján) csak kb 6000-ig pörög és ott megáll (75-ös fúvókával is). Addig a két motor hasonlóan megy de az enyémen hiányzik 6-9K-s tartomány ahol meglódul a motor.
Ez mi a tök lehet , kopott motor ?
Ember látszik, hogy nem értesz magyarul...
A hozzászólásom melyik részét nem értetted ?
Azt hogy vélemény, vagy azt hogy nyilvánítás ?

Gondolom az óvoda után egyből kőművesnek tanultál tovább mivel írni, olvasni nem igazán tanítottak meg.

Szánalmas vagy ...

( ha valami bajod van velem nyugodtan gyere el Gyálra és megbeszéljük a dolgot... )

Üdv Tomy

Ui.: Ha írsz választ bár szerintem nem igazán tudsz ekkora mennyiségű kérdésre egyszerre válaszolni, akkor azt legyél szíves közérthetően és nem trágár esetleg egyeseket sértő kifejezéseket használva tedd. Köszönöm.
mikori sendát bontottál?
tuti hogy bele fér csak szedd széljelebb és akkor tuti belefér.
jobb lenne úgy
Helló!
Nekem van egy sendám amit most hirdetek és nagyon gyári állapotban van kevés kilométerrel 5800km és 2006os évjárat, ha érdekel irj.. , yamaha xt-t kaptam helyette azért adom el amugy semibaj nemvolt vele igen fasza gép
csáó
Nincs régi ezt a kereket úgy vettem hogy nem volt rajta lánckerék ezért érdeklődöm ha lenne régi nem lenne probléma..! Néztem adatlapodon a képet és kérdezném hogy tiéden hány fogas a hátsó lánckerék?
nah képzeld el nicns semmi baja a motornak ami uj hátso lámpa van rajta az idomok meg most vannak ido csináltatni!szoval ezt be szoptad!mert nagyon jo motor! minek kell emg mosni ugy is látod nem?nah akro emg!szoval be szoptad gyere el probáld ki és amjd meg látod a véleményt!meg am vmeik motort hiába jo álapotu kb van oylan is hogy 2 éve fent van!nah akkor meg! igen jo motort amiota nálam van kb más fél éve azota semmi baja nem volt!am meg azért adom el mert 250 ktmet akarok venni és azért adom el!
Helló!

50ccm 4400km és nem gyári henger van rajta ?
és az egész blokk feketére van festve ?
Másik fele meg az, hogy derbiben nincs powerszelep, egyik modellben sincs ...
Gyárilag 8.5lóerő akkor ez, hogy lehet 10 ?
Gondos gazdától ? Még a hirdetési képekhez se mostad le...
Nagyon gondolja meg aki megveszi ... kell rá egy új fényezés (kb 30-40000ft), új hátsó lámpa(10000ft), blokk felújítás, stb...
Február óta nem kelt el. ( biztosan nem véletlenül ... )
De ettől függetlenül is vanak még csodák és lehet, hogy egy jó motor

ui.: Ez a hozzászólás nem vita indító jelleggel íródott, hanem saját vélemény nyilvánításom céljából amit akárki akármikor megtehet.

Üdv Tomy

Más.:
örülök, hogy tudtam segíteni, ha segítség kell szólj nyugodtan max nemtok segíteni
hali mindenkinek!lenne egy derbi sendám eladó! amit tudni kell rola 2002 évjáratu!50ccm kb 5000 kilométer van benne gondos gazdátol! msn cimem:zolika94@hotmail.com vegyél fel és meg dumálunk mindnent!
Vidd el a régit és meg van oldva.
Dellorto 26 neked nincs hátsó fogaskereket?
Jó és bolta mit mondjak mert ha csak annyit mondok hogy Derbi Senda hátsókerékhez akkor lehet hogy olyat ad ami erre a kerékre nem megy fel a felfogatásnál! Nekem Rieju-m van és abba rakom bele ezt a hátsókereket csak nem tudom hogy ugyanúgy 56fogas kell erre a kerékre is?
készkészkész nagyon köszönöm. kurvajovagy örök hála
Hátsóra nincs ötletem
megpróbálom a boritékot,akkor tudok belöle engedni de nem bizt h belefér....ha valami érdekel még csak jelezz,bontottam más tipust is Sendát,Apriliát stb...jövő héten feladom...
első kész. hátsó se keményedik ötlet? első bevált.
légteleníteni kell a féket. vedd le a kormányról a fékkar emeled olyan magasra, hogy a tartály legyen legfölül a levegő nem mindig akar a kormányra szerelt állapotban a helyére menni (én is így jártam)
légtelenítsd amíg nem keményedik.
ha nem sikerült írj megpróbálom részletesen leírni ...

Üdv Tomy
hali. cseréltem fékpofát leengedtem az olajat feltöltöttem de nem keményedik. hogy kell megcsinálni? kérlek akárki segits
Motoros boltban. Megmondod hogy derbi sendára kell ...

Üdv Tomy
Helló !

Szép-szép, de sajnos nem mai darab én kb 170-180ra tippelek 240-250-ér már 2004eset kapsz ...
Ez nem egy egyszerű Derbi kerék? Mert láncszettből nincs probléma...