Hali!
Szerény véleményem szerint 2 kiló körül. Sajnos ez még a régi típus, és látom h évek óta árulják az új típusokat is, kezdték ilyen 400ról, 350, ma már 250nél tartanak. Figyelemmel kisérem a kismotor piacot, és látom h vannak gépek köbö másfél éve hirdetik, és 1 kilót is esett az áruk, gondolom oly drágán senkinek sem kell.
Tehát 180-200-220-ra tippelek. Viszont ennyi pénzért meg nagyon szép állapotban legyen, de úgy láttam a fotokról h tiptop. Az új típusok indulnak 2 kilótól, ezért tenném a tetejét ide ennek a biciklinek.
Sziasztok!
MIndenkitől várnék egy őszinte választ!
NYáron szeretnék motort váltani és ugyebár a Derbim elkellene adni...
az lenne akérdésem hogy mennnyit érne meg az enyém? képeket találtok a profilomban róla.. nem mostaniak.. de azóta nem változott semi csak fellett matricázva..
Adnám magát a Motort+1db bal hátsó idom + 1 saválló kipudob 17.000 km an benne motorikusan nem piszkáltuk még bontatlan gyári állapot.. = mennyit érne így?
egy haveromnak van derbije de az 2000
Terény szabadság út. 41.
2696
Tálas János
és nem engednél egy 500 ast belölle?
ja és enm e próbálnád meg borítékba feladni?
hát figyu atótl függ először ved le és nézd meg a környékeden motoros boltba hogy avn e ha nincs akkro tudoka dni egy e-mailt aki tuti tud csinálni neked egyet ha nem tudsz venni
Sztem jó úgy. A külső felén van egy 2 csavarral rögzíthető, kicsit elforgatandó darab, ugye h ne csússzon le a fogaskerék. De távtartó v hasonéó nincs. Hézagold ki alátéttel, told rá, csavard rá, sztem gondot semmiképp nem okozhat.
A végdobot valóban tessék kiégetni. V ha nem megy, akkor újat vásárolni. Egy próbára, kölcsönbe szívesen odaadom a végdobom. Nekem 2 van, m2 kell, de pár napra, hétre, kölcsönadom. Úgyis készülök hozzád, majd elviszem...
hátsó lánckerék 6 ropi én csináltatam mást nem tudtam nem elhet hozzá kapni
JT lánc 5-6
első lánckerék 2-3 ezer
kb re mind kivéve a hátsó lánckerék olyat vetetm én is és ajánlom delertót ő eredetit tud adni madj amit írtam arra válaszol bizniszelj vele
Ja meg még annyi kérdés lenne hogy a gyári 3 ablakos membrán-nak hány mm-r a beállítása?ha esetleg valaki megmérné hálás lennék.Gyorsan leis rajzoltam remélem érthető
Na ha gyárilag nincs akkor énsem rakok rá, csakmert nekem nem gyári volt rajta, aztán csináltam rá és nemtudtam h van-e, most átkalibráltam a karbit de a hangja nemtetszik (de a retek miatt marad igy) eddig azért jó krosszmotoros volt.Kiváncsi leszek teljesítményileg így milyen lett.Majd holnap teszt, most elég szépen fúj a szél.
Szerény véleményem szerint 2 kiló körül. Sajnos ez még a régi típus, és látom h évek óta árulják az új típusokat is, kezdték ilyen 400ról, 350, ma már 250nél tartanak. Figyelemmel kisérem a kismotor piacot, és látom h vannak gépek köbö másfél éve hirdetik, és 1 kilót is esett az áruk, gondolom oly drágán senkinek sem kell.
Tehát 180-200-220-ra tippelek. Viszont ennyi pénzért meg nagyon szép állapotban legyen, de úgy láttam a fotokról h tiptop. Az új típusok indulnak 2 kilótól, ezért tenném a tetejét ide ennek a biciklinek.