Főfúvókát kellene cserélnem , most 60-as van dellorto-14 porlasztó 50-es henger.
Szerintetek 70 vagy 75-öst vegyek ? Vagy nagyobbat? Nem akarok extra tuningot-nagy fogyasztással csak menne egy kicsit jobban!
Ha valaki járatos ez ügyben , vagy már túl van a cserélgetésen súghatna.
Hello
Fordulatszám mérőd van hozzá a műszerfalnak meg a cucos amivel be lehet szerelni a blokkba?
Hátsó lámpáról nem tudnál felrakni képet? Ha jl néz ki akkor érdekelne
Sziasztok. Derbi Rabasához maradék cuccok eladók. Műszerfal, hátsó lánckerék, meg pár apróság. Ha kell valami a cuccok közül keressetek meg bátran. Nekem már csak lom, rakosgatom ide oda. Ár amit Te mondasz rá.
Üdv.
Helló mindenki-nek!
Nem tud valaki valami jó kis sport kipufogó rendszert 50 es-re?
Pontosabban Derbi sendára?
Ami árba se annyira vészes!?
Aki tud az írjon a mail emre:
stafford13@indamail.hu
vagy itt a fórumon is irhat ebbe a részlegbe szinte mindennap meg nézem a derbi részt!
Én arra gondoltam hogy keveset kap, szóval a karbin kéne állítani! Azért gondolom mert alapjárat környékén is úgy viselkedik mintha keveset kapna! Szerintetek ez lehet az oka az egésznek?
Hello! Az mitől lehet hogy nem tudom teljesen kipörgetni a motort? Ha lenyelezem álló helyzetben vagy menet közben ki akarok gyorsítani úgy hogy csutkáig forgatom akkor nagy fordulatnál elkezd fulladni de ha álló helyzetbe csinálom akkor is ugyanígy! Szerintetek?
sziasztok!kérdezném attól aki tudja vagy nem rég cserélt láncot hogy sxen hány szemes lánc van?mondjuk12;48as áttételnél..például..szerintetek hány szemes elég?!smet csinálok endurobol..és kéne az info!köszi
Hello! Na már nem is kell válaszolni mert kiderült hogy nem jó! Viszont emlékeztek múltkor írtam hogy nincs szikra és tanácstalan vagyok... Sikerült megcsinálnom! Annyit törtem a fejem hogy mi lehet a gond és végül kitaláltam! A lámpakapcsoló mellett van egy vészleállító gomb és az volt beragadva! (nyomni lehetett de belül állandóan hozzáért és blokkolta a szikrát!) Na tehát ez sikerült megcsinálnom!
Egyébként eladó Derbibe AKRONT hátsókerék gumival nálam! Ha kell vagy van ismerősöd akinek kell akkor keress! Email: szervadomi@citromail.hu
csumah,mennyi a vége a gépnek?-amúgy k jól néz ki,énis gondolkozok h ha kész lesz a GPR-em,akkor ilyet veszek utána,csak nemtom h a GPR teljesítményét visszakapom-e egy sendánál aszfaltgumival
Szerintetek 70 vagy 75-öst vegyek ? Vagy nagyobbat? Nem akarok extra tuningot-nagy fogyasztással csak menne egy kicsit jobban!
Ha valaki járatos ez ügyben , vagy már túl van a cserélgetésen súghatna.