Hello! Van egy Rieju rr 50 es motorom és szeretném kiégetni a kipufogóját mert elég "taknyos"! Azt szerentém kérdezni hogy ezeknek a végdobjában van gyapot mer ha igen akkor gondolom nem kéne kiégetni mert ha az kiég belőle akkor igen hangos lesz:D:D
Csak az a gond, hogy én már hüvelyeztettem és nem voltam vele megelégedve, mert kb 5000km után éreztem,h nem igazán van benne szufla, arról nem is beszélve, h állandóan mozog le s fel a vízhőfokmérő mutatója, tehát valszín nagyon melegszik. S nem tom, h bevállaljam-e a furást! Egyébként te te milyen dugót tetettél bele, utángyártottat, v valami márkásat?
Szevasztok Márkatársak!
Eredeti Senda kilométerórája van valakinek eladó? 19"-os az első kerekem.Spirálom az van ,meg meghajtóm is.
Köszönettel L.G. 0620 97 28 501
tanuló vagyok
2007-es a jogsim
és az először kaptak el, mert nemszokásom megállni
(mostis járó motorral beszélgettem a buszmegbe és akkor jöttekl oda 3-an
szia!
hát nem tudom m ilehet én se szerintem a jeladó lesz a hibás, de a gazdája felhív egy faszit aki már csinált iylent mert osztársának is ez volt a gondja de érted működött minden de egyszer csak leállt a kipuffogóból is ömlött a cucc fekete lé, ráfér egy kiégetés már
csá elvbe ha először van gond akkor csak figyelmeztetés. De amenyire ismerem őket ezt kihagyák ha friss a jogsi akkor még ugorhat si haveromnak elvették
ja még azt szerettem volna kérdezni h feljelentett a rendőr mert otthon hagytam a papírjaimat és a hátsó gumi le volt kopva
mire számítsak a papírban?tapasztalat vkinek v vmi tudás erről?
köszi előre is
Hello
Találtam egy 48as senda dugót csak nem tudom hogy jó lenne e bele.Amugy meg a csináltatott dugó egy hulladél most is az volt benne a felsö gyürü olyan jó volt rajta hogy akárhogy hajtottam nem tört el.
csácsá!
hol laksz te helyileg?
haverom is pont ugyanígy járt az új rs50-nel!
22.500ft az új ülés!
gondolom a tiédre is akörül van hiszen ugyanaz a 2motor csak más néven
hát igen és neked az a gáz h a garancia miatt nem is viheted náshova csak derbibe
nekem jó mert az ilyeneket megcsinálom itthon
most szezon előtt lecseréltem a gyertyát hátsógumit légszűrőt takaritottam ilyesmi
Valaki nem tudja hogy lehet rabasára fordulatszámmérőt?
Eredeti Senda kilométerórája van valakinek eladó? 19"-os az első kerekem.Spirálom az van ,meg meghajtóm is.
Köszönettel L.G. 0620 97 28 501
2007-es a jogsim
és az először kaptak el, mert nemszokásom megállni
(mostis járó motorral beszélgettem a buszmegbe és akkor jöttekl oda 3-an
msn:
rangersjackson@hotmail.com
hát nem tudom m ilehet én se szerintem a jeladó lesz a hibás, de a gazdája felhív egy faszit aki már csinált iylent mert osztársának is ez volt a gondja de érted működött minden de egyszer csak leállt a kipuffogóból is ömlött a cucc fekete lé, ráfér egy kiégetés már
mire számítsak a papírban?tapasztalat vkinek v vmi tudás erről?
köszi előre is
Találtam egy 48as senda dugót csak nem tudom hogy jó lenne e bele.Amugy meg a csináltatott dugó egy hulladél most is az volt benne a felsö gyürü olyan jó volt rajta hogy akárhogy hajtottam nem tört el.
hol laksz te helyileg?
haverom is pont ugyanígy járt az új rs50-nel!
22.500ft az új ülés!
gondolom a tiédre is akörül van hiszen ugyanaz a 2motor csak más néven
nekem jó mert az ilyeneket megcsinálom itthon
most szezon előtt lecseréltem a gyertyát hátsógumit légszűrőt takaritottam ilyesmi
3 óra alatt meglenne csak nem találok egy kibaszott szervvízest.
Mostmár a kötelező szervízről van szó.:D
Mert ahol vettem Miskolcon 3 hétig hozzá sem tudnának nyúlni.
de nem segitett a gyerrtya semmit?
A nyíregyi Derbiben azt mondták, hogy megszakadt az inportőrrel a kapcsolatuk így nem tudják leszervizelni.