Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Rieju rr-emhez vettem egy derbi hátsókereket de legnagyobb meglepődésemre nem egyforma a fogaskerék felfogatás! Mindkettőnek 6 csavar fogja fel de mások a távolságok! Kérdezném hogyha vennék egy másik fogaskereket a kerékre akkor egyébként be lehetne tenni a Riejuba?
Válaszotokat előre is köszönöm
Ez az öltönyös szerelés nagyon állat. Gratulálok hozz...
De mekkore fless fotó már... :-D
Az előző képen az öltönyt látom , de ez nem gyakori viselet
Üdv minden Derbisnek !
Én vettem meg Warrior kolléga Sendáját , végigolvastam a fórumot hogy okosodjak.(tegnap ki is ugrott a kipufogóból az a katalizátor vagy mi a szomszéd segítségével).
Uj vagyok ezért bocs de én is kérdezni fogok
A legfontosabb : milyen védőfelszerelés kell minimum kezdőnek egyenlőre csak utcai motorozáshoz ? Ti mit használtok ? Jön a nyár ,nem szeretnék talpig bőrbe bújni ( meg pénzem is kevés erre ) tehát mi az ami praktikus, szellős és esés esetén kellhet?
Én locsolkodni is derbivel voltam ...
Hali! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Senda R Showa telójába mennyi olaj kell?
Csuma!-köszi szépen az infó-t!-igazából még nem tudtam kipróbálni h h megy,mert hengerfejes lett,de egyszer elszállt az agyam és hengerfejesen meghúzattam,akkor 100-ig elhúztam neki,ha jól rádőlök sztem 105,hátszéllel talán 110(sík egyenesbe).Igazából nemtom h miért megy ennyire,mert mások azt mondják h 90--nél nem megy jobban egy ilyen moci!70kg vagyok és megy mint a villám.Most ki lett honolva a henger fala,új dugó+gyűrű,remélem nemsokára megérkezik a tömítés kit,amit rendeltem,meg új gyertya lesz benne.Óvatosan bejáratom,aztán megnézzük h mit tud a kicsike és akkor majd mondom.Főtengely,váltó k szép állapotban van,kap még egy sportlégszűrőt,vmi normális minőségüt,nagyobb fúvókákat,májusba ha összejön,akkor még kap 2 új heydenau gumit és akkor teljesen kész lesz.Ezenkivül lefényeztem illetve políroztam a vázat,km óra spirált vettem bele,izzót,váltóba olajcsere,ülést újra be kellett rakni,mert folyamat kiesett,önindítóba eltört a pajzs,még az előző tulajnál és a balfasz gyerek belehegesztett az ötvözetbe pálcával,ugyh faszán leolvadt,a gond az h pajzsot nem kapok hozzá sehol,de még komplett önindítót se,ezenkivül benzinszűrőt cseréltem még,meg fel lesz polírozva a fényezése.Jobb így,ha megvesz az ember egy szar szétcseszett motort olcsón és saját maga megcsinálja,mert legalább tudja h mi van benne és nyugodtan el mer menni vele hosszabb távra.És még így se költöttem rá sokat,inkább munka volt vele.Üdv minden derbisnek!
Tessék a gyári adatok amik kellenek a mocihoz
Amúgy neked mennyi a vége ?
köszi szépen,jaja a kipufogó elég ratyi,így vettem,ahogy lesz lóvém le fogom cserélni,mert elég szarul néz ki...
Nekem bejön a Mito-s felirat:D,de amugy a fél motor szinte cagiva(légszűrő,váz,idom stb,stb...,de amugy köszi;)
Köszi szépen az infot!
sze ngkb10es vagy champion n1c ezek az eredetiek én az ngk ra szavazok ez a legjobbgyertya a derbiknek
szeva széplett a gpr csak azt a mito feliratot takaritsad lerola
hay

Holnapra megnézem neked honfitársam,h milyen gyertya kell bele gyárilag.
Látom tuning házi kipufogó dobod van.
valakinek nincsenek véletlenül 2000res évjáratú senda r 50-hez idomai? non jóljönne
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Derbi GPR 50-est,de még a régebbi tipusut,nekiálltam felújítani,már 90%-ba kész van,de nem tudom,hogy gyárilag milyen gyertya kell bele,boltba se tudták,mert nem volt benne a katalógusba.A blokkra rabasa van ráírva,elméletileg ugyanaz a blokk van benne,mint a hasonló évjáratu sendákba(kb 1997-1998).Felrakok egy képet a gépről,hogy tudjátok melyik tipusról van szó.Előre is köszönöm az infokat.Minden jót!
szewa.
köszi a válaszod!
Hali.

Még a gyári fojtás is benne volt, úgyhogy ötven volt a vége. A kedvesemnek vettem még anno, hogy tanulgasson egy picit. Sajnos nem tudom mi lehet a vége, soha nemvolt kismotorom..bocsi

üdv
Hello!
Még mindig van egy eladó Senda hűtőrendszerem,ha vkit érdekel írjon ide.
csá Warrior ugyanolyan derbi sendám van mit amilyet hirdettél. Neked mennyit ment végre? válaszod előre is köszönöm.
110E, de legalább jó helyre került.. sztm.
Menyiért nyomtad el?
Hali.

Elkelt a kis Derbi Senda..

Üdv
Fasza kis gép
Múlt szerdán vásároltam egy L-es AKIRa zárt bukósisakot. Teljesen gyári állapotban, épp csak 200 km-t használt. 15900 Ft-ért vettem, 12000-ért továbbadnám, mert nekem túl kicsi.
Szívesen cserélném XL-es bukóra.
Bárki elcserélné, megvásárolná, bármi érdekel, keressen meg. Sürgős lenne.
Köszönöm szépen.