Hello! Rieju rr-emhez vettem egy derbi hátsókereket de legnagyobb meglepődésemre nem egyforma a fogaskerék felfogatás! Mindkettőnek 6 csavar fogja fel de mások a távolságok! Kérdezném hogyha vennék egy másik fogaskereket a kerékre akkor egyébként be lehetne tenni a Riejuba?
Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv minden Derbisnek !
Én vettem meg Warrior kolléga Sendáját , végigolvastam a fórumot hogy okosodjak.(tegnap ki is ugrott a kipufogóból az a katalizátor vagy mi a szomszéd segítségével).
Uj vagyok ezért bocs de én is kérdezni fogok
A legfontosabb : milyen védőfelszerelés kell minimum kezdőnek egyenlőre csak utcai motorozáshoz ? Ti mit használtok ? Jön a nyár ,nem szeretnék talpig bőrbe bújni ( meg pénzem is kevés erre ) tehát mi az ami praktikus, szellős és esés esetén kellhet?
Csuma!-köszi szépen az infó-t!-igazából még nem tudtam kipróbálni h h megy,mert hengerfejes lett,de egyszer elszállt az agyam és hengerfejesen meghúzattam,akkor 100-ig elhúztam neki,ha jól rádőlök sztem 105,hátszéllel talán 110(sík egyenesbe).Igazából nemtom h miért megy ennyire,mert mások azt mondják h 90--nél nem megy jobban egy ilyen moci!70kg vagyok és megy mint a villám.Most ki lett honolva a henger fala,új dugó+gyűrű,remélem nemsokára megérkezik a tömítés kit,amit rendeltem,meg új gyertya lesz benne.Óvatosan bejáratom,aztán megnézzük h mit tud a kicsike és akkor majd mondom.Főtengely,váltó k szép állapotban van,kap még egy sportlégszűrőt,vmi normális minőségüt,nagyobb fúvókákat,májusba ha összejön,akkor még kap 2 új heydenau gumit és akkor teljesen kész lesz.Ezenkivül lefényeztem illetve políroztam a vázat,km óra spirált vettem bele,izzót,váltóba olajcsere,ülést újra be kellett rakni,mert folyamat kiesett,önindítóba eltört a pajzs,még az előző tulajnál és a balfasz gyerek belehegesztett az ötvözetbe pálcával,ugyh faszán leolvadt,a gond az h pajzsot nem kapok hozzá sehol,de még komplett önindítót se,ezenkivül benzinszűrőt cseréltem még,meg fel lesz polírozva a fényezése.Jobb így,ha megvesz az ember egy szar szétcseszett motort olcsón és saját maga megcsinálja,mert legalább tudja h mi van benne és nyugodtan el mer menni vele hosszabb távra.És még így se költöttem rá sokat,inkább munka volt vele.Üdv minden derbisnek!
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Derbi GPR 50-est,de még a régebbi tipusut,nekiálltam felújítani,már 90%-ba kész van,de nem tudom,hogy gyárilag milyen gyertya kell bele,boltba se tudták,mert nem volt benne a katalógusba.A blokkra rabasa van ráírva,elméletileg ugyanaz a blokk van benne,mint a hasonló évjáratu sendákba(kb 1997-1998).Felrakok egy képet a gépről,hogy tudjátok melyik tipusról van szó.Előre is köszönöm az infokat.Minden jót!
Még a gyári fojtás is benne volt, úgyhogy ötven volt a vége. A kedvesemnek vettem még anno, hogy tanulgasson egy picit. Sajnos nem tudom mi lehet a vége, soha nemvolt kismotorom..bocsi
Múlt szerdán vásároltam egy L-es AKIRa zárt bukósisakot. Teljesen gyári állapotban, épp csak 200 km-t használt. 15900 Ft-ért vettem, 12000-ért továbbadnám, mert nekem túl kicsi.
Szívesen cserélném XL-es bukóra.
Bárki elcserélné, megvásárolná, bármi érdekel, keressen meg. Sürgős lenne.
Köszönöm szépen.
Válaszotokat előre is köszönöm